محسن هرمزی; معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: همزمان با گرامیداشت روز جهانی قربانیان حوادث رانندگی (7 آبان) شعار امسال سازمان جهانی بهداشت به مناسبت این روز «آسیبهای ترافیکی» است. علت اصلی مرگ افراد بین 5 تا 29 سال با توجه به بالاترین نسبت کودکان که نوجوانان و جوانان را قربانی حوادث رانندگی نشان می دهد و تصادفات را به عنوان عامل اصلی مرگ این عزیزان انتخاب کردند. .
هرمزی با اعلام اینکه در بین قربانیان تصادفات پایتخت، عابران پیاده و موتورسواران نسبت بالایی دارند، افزود: ماهانه 46 نفر در تصادفات تهران جان خود را از دست می دهند; اکثر مرگ و میرها در گروه سنی 5 تا 29 سال را کودکان خردسال تشکیل می دهند که معمولاً موتورسوار هستند، در صورتی که استفاده از کلاه ایمنی خطر آسیب مغزی، آسیب سر و صورت و مرگ و میر را تا حد زیادی کاهش می دهد.
با تاکید بر اینکه امروزه استفاده از تلفن همراه به عامل مهمی در حواس پرتی شهروندان چه در جاده و چه در خارج از جاده تبدیل شده است، تصریح کرد: کاهش سرعت وسایل نقلیه به ویژه در بزرگراه ها و بزرگراه ها می تواند از بروز تصادف جلوگیری کند یا از شدت آن و البته کاهش دهد. استفاده از کمربند ایمنی توسط راننده و سرنشینان خودروها، حتی در مسافت های بسیار کوتاه، در کاهش صدمات ناشی از تصادفات موثر است.
معاون شهردار تهران افزایش روزافزون خودروهای نو اعم از خودرو و موتورسیکلت را از عوامل افزایش تصادفات رانندگی و مرگ و میر ناشی از آن برشمرد و بر تعامل حداکثری مدیریت شهری با پلیس ترانزیت برای کاهش ترافیک در سطح شهر تاکید کرد. مرکز تصادفات پایتخت: کاهش همه جانبه تصادفات در مرکز شهر با مطالعات مدیریت ترافیک و اصلاح هندسی نقاط بزرگترین تصادفات را در دستور کار قرار داده ایم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در خاتمه بر ارتقا و ارتقای فرهنگ ترافیکی در راستای انضباط و افزایش ایمنی راه ها با فرهنگ سازی و نهادینه سازی رفتارها قوانین راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر متاسفانه هر دو روز یکبار به طور متوسط سه نفر در تصادفات پایتخت جان خود را از دست می دهند و به همین دلیل است که حداکثر توان خود را در مناطق 22 گانه تهران به کار گرفته ایم تا با تلاش جمعی این رقم را به حداقل ممکن برسانیم، زیرا معتقدیم حتی یک نفر هم فوت می کند. مرگ بسیار است و ما نباید شاهد آن باشیم.
۲۳۳۲۳۳