به گزارش خبرگزاری مهر، احسان ارکانی اظهار داشت: عملکرد بسترهای اینترنتی در مدیریت آرد و نان مناسب نیست، وقتی فردی نان را در این بسترها خریداری می کند این سوال پیش می آید که واقعاً از کجا خریداری می شود؟ این نان در نانوایی های معمولی تهیه می شود، اما بسترهای اینترنتی از این روش برای خرید نان به مقدار زیاد با قیمت های دولتی و یارانه ای استفاده می کنند و آن را در شبکه توزیع پلت فرم خود برای مشتریان ارسال می کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: راه حل در کنترل و نظارت است. این افراد اظهار داشتند که هیچکس نمی تواند بدون شناسه دقیق کد ملی و کارت بانکی نان بخرد. اما در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد.
وی گفت: یکی از مشکلات واقعی حذف ارز ترجیحی این بود که در موضوع آرد، یارانه قابل توجهی برای توزیع آرد به نانوایی ها با قیمت دولتی داده شد و قیمت نان در برابر تورم کنترل شد و به دست مردم رسید. ، اما پس از حذف ارز Prefer، شرایط کمی تغییر کرده است.
نماینده مردم نیشابور در شورای اسلامی تصریح کرد: ادعای دوستان دولت این بود که سیستم جدید کاملا هوشمند عمل می کند بنابراین امکان خروج آرد از چرخه دولت و پخش آن بین آرد وجود ندارد. و کارخانه های نان، و هیچکس نمی تواند از فرآیند خرید سوء استفاده کند. نان را پاس کنید.
وی ادامه داد: در ابتدا نتایج این سامانه قابل قبول بود بنابراین آمار ارائه شده حاکی از آن بود که درصد کاهش قابل توجهی در توزیع مصرف آرد داشتیم که طبیعی بود. پیش از این به دلیل عدم کنترل، مقدار قابل توجهی آرد دولتی پس از خروج از شبکه به صورت قاچاق یا در سایر مشاغل مصرف می شد.
ارکانی بیان کرد: در حال حاضر گزارش های خوبی از وضعیت نان و آرد دریافت نمی کنیم که این خود عاملی مربوط به مناطقی است که حضور خارجی ها زیاد است.