به گزارش خبرنگار بازار به نقل از بنیاد برکت، مصطفی بندری با اشاره به طرح های اشتغال زایی اجرا شده اظهار داشت: با توجه به سیاست های بنیاد برکت در زمینه تکمیل پروژه های زنجیره سبز و آبی در شهرستان های ایذه، طرح های ایجاد شده توسط بنیاد برکت انجام شده است. در مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و دزپارت کمیته های اشتغال در این اداره تشکیل و با اجرای طرح های آبیاری قطره ای و با استفاده از روش های نوین باغات در شهرستان های ایذه، اندیکا و لالی توسعه یافت.
وی ادامه داد: در شهرهای مذکور بیش از 400 هکتار سیستم آبیاری نوین در زنجیره سبز اجرا شده است که نقش بسیار موثری در کاهش هدر رفت آب داشته است.
بندری تصریح کرد: در مرحله اول اجرای طرح زنجیره سبز، کشت علوفه با تکمیل سیستم آبیاری نوین به پایان رسید و در حوزه دامداری، فرآوری لبنیات و پرورش زنبورعسل و ایجاد کارگاه های بسته بندی ابتدا انجام شد. در شهر اندیکا
رئیس بنیاد برکت خوزستان تصریح کرد: کارگروه های تخصصی در حوزه دام و کشاورزی تشکیل شده و چندین کارگاه بزرگ در زمینه های بسته بندی محصولات کشاورزی در شهرستان های مسجد سلیمان و همچنین برگزار شده است. در استقرار راه اندازی کسب و کار در زمینه تولید نایلون و پنل خورشیدی.
وی ادامه داد: امسال بیش از 32 روستا برای اجرای طرح های اشتغال زایی پیش بینی شده است و تا پایان امسال 1500 طرح دیگر اجرا می شود.
بندری در ادامه یادآور شد: تمرکز بنیاد برکت در زنجیره سبز بر روی محصولات کشاورزی و توسعه این محصولات با استفاده از دانش روز و محصولات دانش بنیان برای افزودن ظرفیت های خوبی در حوزه این محصولات سبز برای امنیت غذایی کشور است. .
مدیرعامل بنیاد برکت استان خوزستان افزود: در زنجیره آب و آبزی پروری دریاها از ظرفیت خدادادی بزرگی برخوردار هستند، البته استفاده از این ظرفیت بسیار کم است.
وی ادامه داد: به طوری که شاید تنها از حدود پنج درصد از ظرفیت دریاها و شهرهایی که در کنار دریاها هستند استفاده شود و بیش از 95 درصد استفاده نشود، به همین دلیل تلاش شده این قابلیت ها در طرح های بنیاد برکت