عفونت های قارچی را درمان می کند
اگر به دلیل سابقه خانوادگی مستعد ابتلا به دیابت هستید، مصرف منظم چای دارچین به کاهش این مشکل کمک می کند. درمان عفونت های قارچی مطالعات نشان داده است که چای دارچین قدرت درمان عفونت های قارچی به ویژه باکتری های کاندیدا و اشریشیا را دارد.
با سندرم روده تحریک پذیر مبارزه کنید
باکتری ها و قارچ هایی که باعث عفونت می شوند به لطف ترکیبات کمیاب و منحصر به فرد موجود در دارچین از بین می روند. با سندرم روده تحریک پذیر مبارزه می کند چای دارچین می تواند با از بین بردن باکتری های عامل این اختلال، به ویژه سندرم روده تحریک پذیر، سیستم گوارشی را آرام کند.
دهان را خوشبو می کند
خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و دهانه رحم را کاهش می دهد، دارچین به دلیل توانایی آن در کاهش قند خون، وضعیت روده بزرگ را نیز بهبود می بخشد. چای دارچین علاوه بر کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، از سایر اختلالات روده بزرگ مانند ملانوما و لنفوم نیز پیشگیری می کند. اگر از این مشکلات روده بزرگ رنج می برید، عادت به نوشیدن یک فنجان چای دارچین کنید، زیرا می تواند وضعیت شما را بهبود بخشد.
جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد
دارچین حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است و به همین دلیل مصرف چای دارچین از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های بدن جلوگیری می کند و نقش موثری در پیشگیری از بروز بیماری های مختلف دارد. شواهد نشان می دهد که مصرف چای دارچین باعث بهبود سلامت سلول های بدن و پیشگیری از سرطان می شود.
تسکین گلودرد درباره خواص چای دارچین
دارچین دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است و نوشیدن چای دارچین به تسکین گلودرد کمک می کند. اگر احساس می کنید گلویتان کمی درد می کند یا سرما خورده اید، می توانید یک فنجان چای دارچین بنوشید تا احساس بهتری داشته باشید.
کنترل کلسترول درباره خواص چای دارچین
نوشیدن چای دارچین می تواند سطح کلسترول خون را تنظیم کرده و از کلسترول اضافی در بدن جلوگیری کند. افراد مبتلا به کلسترول بالا می توانند با نوشیدن روزانه یک فنجان چای دارچین سطح کلسترول خود را کنترل کنند.
سلامت روده بزرگ
یکی دیگر از فواید چای دارچین سلامت روده بزرگ است. چای دارچین سرشار از فیبر، آهن و کلسیم است. مصرف چای دارچین نمک های صفراوی را از بدن دفع می کند و به حفظ سلامت روده کمک می کند.
فواید چای دارچین برای پوست
چای دارچین خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد باکتریایی دارد و مصرف آن به پیشگیری و درمان آکنه کمک می کند. استفاده از چای دارچین نقش موثری در محو شدن لکه های پوستی و روشن شدن پوست دارد.
سلامت مو
نوشیدن یک فنجان چای دارچین به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند و نقش موثری در سلامت و رشد مو دارد. مصرف چای دارچین ریشه مو را تغذیه کرده و موها را براق می کند.
خواص چای دارچین و زنجبیل برای جلوگیری از سرماخوردگی بدن
اگر شخصیت سردی دارید و مدام از علائم سردی و خستگی رنج می برید، بهتر است روزانه از چای زنجبیل و دارچین استفاده کنید. طبیعت این دمنوش گرم است و به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی کمک می کند. این دمنوش برای تسکین درد زانو و ضعف عمومی بدن نیز بسیار مفید است.
فواید چای دارچین برای رحم
مصرف چای دارچین میل جنسی را در زنان تقویت می کند و خطر بارداری را افزایش می دهد. چای دارچین برای سلامت رحم و تخمدان ها بسیار مفید است و به کاهش عفونت های ادراری و پیشگیری از اختلالات رحمی کمک می کند.
چوب دارچین بهتر است یا پودر دارچین؟ چگونه از دارچین استفاده کنیم؟
دارچین در واقع درختچه ای است با ریشه هایی به طول حدود 10 متر که از پوسته داخلی آن برای طعم دادن به چای و بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود. دارچین بومی سریلانکا و جنوب هند است.
دارچین از گذشته به روش های مختلف استفاده می شده است. تا جایی که مصریان باستان نیز آن را دوست داشتند. دارچین به روش های مختلفی استفاده می شود. می توانید نوار آن را در چای یا نوشیدنی های دیگر بریزید و می توانید از پودر آن استفاده کنید. علاوه بر این، عرق دارچین و چای دارچین نیز می توانند برای اهداف درمانی و آشپزی استفاده شوند. نوع مصرف دارچین به شما بستگی دارد. اگر قصد دارید چای یا چای با دارچین درست کنید، بهتر است از شاخه آن استفاده کنید. اگر قصد چاشنی غذاها یا گوشت، مرغ و … را دارید. با دارچین استفاده از پودر روش بهتری است.
با این حال، باید در نظر داشته باشید که در صورت خرید پودر دارچین، باید به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید یا از برندهای معتبر خرید کنید. زیرا برخی از پودرهای دارچین نجس هستند و استفاده از آنها عوارضی در بدن ایجاد می کند. اگر قطعا می خواهید از پودر دارچین استفاده کنید، بهترین راه این است که یک چوب دارچین بخرید و آن را پودر کنید.
نوع چای دارچینی یک نوشیدنی خوشمزه دارچینی چه طعمی دارد؟
دارچین گرم و خشک است. هر نوع چای اعم از سیاه، سبز، سفید و … گرم و خشک است. به همین دلیل طعم چای دارچین تند و خشک خواهد بود. بنابراین برای درمان انواع مشکلات و بهبود وضعیت جسمانی افرادی که مزاج سرد و مرطوب دارند بسیار مفید است. افرادی که بدخلق هستند باید در مصرف دارچین احتیاط کنند.
طرز تهیه دارچین برای کاهش وزن. اگر می خواهید وزن کم کنید، چای دارچین بنوشید!
تحقیقات نشان می دهد که دارچین به کاهش وزن کمک می کند. در واقع دارچین باعث کاهش انسولین تولید شده در بدن و کاهش قند خون می شود. به همین دلیل بدن چربی کمتری ذخیره می کند و به تدریج وزن کم می کند. از طرفی مصرف دارچین باعث کاهش اشتها و افزایش سرعت متابولیسم بدن شما می شود. یکی دیگر از مزایای استفاده از دارچین کمک به هضم غذاهای دیر هضم است. دارچین طعم شیرینی دارد. بنابراین خوردن دارچین میل به خوردن سایر غذاهای شیرین را نیز کاهش می دهد. این نکته برای بیماران دیابتی نیز بسیار مهم است.
درست است که دارچین برای کاهش وزن بسیار مفید است و فواید دیگری نیز دارد. اما نباید دارچین را به تنهایی بخورید یا در مصرف آن زیاده روی کنید. توصیه می کنیم دارچین را با سایر غذاها ترکیب کنید. مثلا دارچین را در آب جوش دم کنید تا جوشانده شود. یا آن را در چای قرار دهید تا یک چای دارچینی خوشمزه داشته باشید. افزودن لیمو به ترکیب چای و دارچین نیز نوشیدنی دلپذیری به شما می دهد. ترکیب دارچین، شیر و عسل نیز یک میان وعده خوب محسوب می شود. می توانید جو دوسر را نیز به این مخلوط اضافه کنید.
خواص چای خربزه و دارچین نوشیدنی توصیه شده توسط مادربزرگ های دوست داشتنی!
ما در مورد فواید چای دارچین زیاد صحبت می کنیم. حالا تصور کنید که به آن آب نبات اضافه کنید. نبات هم شخصیت گرمی دارد. دارچین و چای شیرین برای رفع بلغم یا سرماخوردگی معده بسیار مفید است. مادربزرگ های ما هم خوب می دانستند. وقتی معده درد یا سرما خوردیم، اولین پیشنهادش چای شیرین بود. از دیگر فواید چای دارچین می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تسکین درد مفاصل
- تسکین درد قاعدگی
- درمان اسهال
- درمان نفخ شکم
- تقویت معده
- بوی بد دهان را از بین ببرید
- آرام بخش عصبی
- تسکین دهنده استرس
چای دارچین و شیرینی ها نیز از پاک کننده های کلیه محسوب می شوند. زیرا باعث افزایش تکرر ادرار در فرد می شود. اما اگر بدخلق هستید، در مصرف چای شیرین و دارچین زیاده روی نکنید.
مضرات نوشیدن چای دارچین
به طور کلی نوشیدن این نوشیدنی دارویی خطر خاصی ندارد، اما خوب است نکات مهمی در مورد عوارض آن بدانید.
- احتمال آسیب به کبد: کومارین موجود در دارچین در صورت مصرف زیاد به کبد آسیب می رساند.
- احتمال بروز زخم های دهان: اگر به دارچین حساسیت دارید، ممکن است پس از مصرف چای دارچین دچار زخم یا زخم دهان شوید. سینامالدئید موجود در این گیاه باعث ایجاد واکنش آلرژیک در برخی افراد می شود.
- احتمال افت قند خون: مصرف روزانه این دمنوش قند خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
- تداخل با سایر داروها: دارچین با داروهای تجویز شده برای بیماری کبد یا دیابت تداخل دارد.
مقدار مناسب چای دارچین
چای دارچین با وجود خواص بی شماری که دارد نوشیدنی مناسبی برای مصرف روزانه نیست. طبق تحقیقات، بدن انسان روزانه به 5 میلی گرم ریزمغذی نیاز دارد کومارین شما نیاز دارید، در حالی که 1 قاشق چایخوری پودر دارچین حاوی 7 تا 18 میلی گرم کومارین است. این بدان معناست که مصرف روزانه حتی 1 قاشق چایخوری دارچین برای بدن بسیار زیاد خواهد بود.
طرز تهیه چای دارچینی خوشمزه
برای تهیه این چای ساده به 1 فنجان آب و 1 چوب دارچین نیاز دارید و 10 دقیقه زمان می برد تا آماده شود.
- ابتدا آب را در یک قوری کوچک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- چوب دارچین را اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
- بعد از 10 دقیقه چای شما آماده خواهد بود.
- چوب دارچین را بردارید و دم کرده را در فنجان بریزید.
این چای را با کمی عسل و زنجبیل یا کمی لیموترش مخلوط کنید و بنا به ذائقه خود سرد یا گرم بنوشید. حتی می توانید گیاهی مانند بابونه را اضافه کنید تا طعم لذیذتری داشته باشد و خواص بیشتری داشته باشد.