افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
3

داستان موشک مرموزی که به نیمه تاریک ماه اصابت کرد چه بود؟

  • کد خبر : 130814
داستان موشک مرموزی که به نیمه تاریک ماه اصابت کرد چه بود؟

در مارس 2022، یک موشک به سمت تاریک ماه اصابت کرد و هیچ کس روی زمین نمی دانست این موشک متعلق به کدام سازمان یا کشور است! با این حال، اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان داده است که این موشک مرموز متعلق به چین است. حرفی که البته پرجمعیت ترین کشور دنیا آن را […]

در مارس 2022، یک موشک به سمت تاریک ماه اصابت کرد و هیچ کس روی زمین نمی دانست این موشک متعلق به کدام سازمان یا کشور است! با این حال، اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان داده است که این موشک مرموز متعلق به چین است. حرفی که البته پرجمعیت ترین کشور دنیا آن را تکذیب می کند. با ما در DJ باشید.

ستاره شناسان این موشک مرموز را هفته ها دنبال کردند تا اینکه به سطح ماه برخورد کرد و جرم نسبتاً عجیبی به قطر حدود 30 متر (100 فوت) از خود به جای گذاشت. این موشک برای اولین بار در مارس 2015 مشاهده شد و سال ها به تنهایی به دور زمین و ماه سفر کرد.

بحث های اولیه در مورد منشاء موشک جذاب WE0913A این بود که احتمالاً بالای موشک فالکون 9 اسپیس ایکس بود که در فوریه 2015 ماهواره ای را به مدار زمین پرتاب کرد. اما پس از بررسی بیشتر، محققان متوجه شدند که موشک مرموز احتمالاً به ماه یک سال قبل در واقع، تحقیقات نشان داده است که موشک مرموزی که به ماه اصابت کرد احتمالاً سومین بخش از موشک چینی Long March 3C بود که در اکتبر 2014 در ماموریت Chang’e 5-T1 پرتاب شد.

اکنون تیمی از دانشگاه آریزونا این نظریه را تایید کرده و آن را در مقاله ای در مجله Planetary Science منتشر کرده است.

در اواخر سال 2021، کشف شد که یک شی ناشناس به نام WE0913A سرانجام در مارس 2022 پس از چندین پرواز نزدیک از زمین و ماه در چند ماه آینده به ماه برخورد خواهد کرد. تیم تحقیقاتی در آن زمان اعلام کرد که هویت واقعی شی مورد نظر ناشناخته است و دو احتمال وجود دارد: یا موشک فالکون 9 R/B از ماموریت DSCOVR یا موشک Long March 3C R/B از Chang’. ماموریت و. ماموریت 5-T1.

تیم تحقیقاتی به سرپرستی یک دانشجوی دکترای دانشگاه آریزونا به نام تانر کمپبل، مسیر و انتشار نور را با استفاده از تلسکوپ های زمینی تجزیه و تحلیل کردند تا احتمال وجود موشک فالکون 9 را رد کرده و تایید کنند که بقایای موشک در سطح پراکنده شده است. از ماه. آنها در واقع به ماموریت Chang’e 5-T1 چین تعلق دارند.

با این حال، در سال 2022، چین انکار کرد که موشکی که به ماه اصابت کرد، نتیجه ماموریت Chang’e بوده است. وانگ ون بین، سخنگوی وزارت خارجه چین، در ماه فوریه، زمانی که برخورد قریب الوقوع بود اما هنوز رخ نداده بود، با رسانه ها صحبت کرد:

طرف چینی اخیرا به تحلیل های کارشناسی و گزارش رسانه ها در این زمینه پرداخته است. بر اساس ارزیابی ها و تحقیقات انجام شده در چین، مرحله بالایی موشک ماموریت چانگ ای 5 به سلامت در جو زمین فرود آمد و به طور کامل سوخت.

تلاش های فضایی چین همیشه در راستای قوانین بین المللی بوده است. ما متعهد به حفاظت جدی از پایداری طولانی مدت فعالیت های فضایی هستیم و آماده همکاری و تبادلات گسترده با همه طرف ها هستیم.

با وجود این ادعاها، فرماندهی فضایی ایالات متحده بعداً گفت که این شی هرگز دوباره وارد جو زمین نشد، بنابراین راز باقی ماند.

در اثر برخورد این موشک، یک حفره دوگانه نادر بر روی سطح ماه ایجاد شد که با مشخصات منتشر شده موشک سازگاری ندارد. در واقع، بیشتر سوراخ های حاصل از برخورد موشک گرد یا بیضی شکل هستند و شکل سوراخ بستگی به این دارد که موشک به صورت عمودی یا زاویه برخورد کرده است.

آقای کمبل گفت:

این اولین بار است که یک چاه دوگانه را می بینیم. می دانیم که در مورد Chang’e 5-T1، برخورد تقریباً عمودی بود، اما برای ایجاد این دو دهانه تقریباً یکسان، دو جسم تقریباً در یک فاصله باید به سطح ماه برخورد کرده باشند.

تیم تحقیقاتی دانشگاه آریزونا مدعی شد که دهانه عجیب ناشی از برخورد نشان می دهد که شکل موشک در واقع یک دمبل دو طرفه بوده که شامل یک وزنه تعادل در جلوی موتورهای موشک است. اما آنها دقیقاً نمی دانند چیست. به گفته کمبل: “به طور طبیعی، ما نمی دانیم که چه چیزی می تواند باشد. شاید یک ساختار پشتیبانی اضافی، سازمان یا چیز دیگری. احتمالا هرگز نخواهیم فهمید!

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=130814

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.