افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
4

تهران مدافع مقاومت و مقام است – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 129969
تهران مدافع مقاومت و مقام است – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه تاریخ تهران در باغ کوش هنر انجام شد. عبدالمطهر محمد خانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل بین المللی شهرداری تهران در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و گلایه از حوادث اخیر غزه گفت: ویژگی داستان ها این است که می تواند […]

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اختتامیه پنجمین دوره جایزه تاریخ تهران در باغ کوش هنر انجام شد.

عبدالمطهر محمد خانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل بین المللی شهرداری تهران در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و گلایه از حوادث اخیر غزه گفت: ویژگی داستان ها این است که می تواند در مورد حال یک فرد یا یک واقعه تاریخی باشد. در حوادث اخیر غزه تصویر پسری را دیدیم که اسمش را گفتم خیر میدانم اما تصویری که از آن کودک دیدیم که از عواقب بمباران می لرزید و زخم کوچکی روی دستش بود، داستان کوتاهی است که می تواند تا مدت ها ذهن را به خود مشغول کند. هر کدام از این تصاویر می تواند تبدیل به یک داستان و یک دنیا شود. تکان دادن دادن

وی درباره توانایی های تهران در داستان نویسی گفت: تاریخ تهران به عنوان پایتختی با قدمت، به عنوان شهری که میزبان بخش بزرگی از مردم ایران است، داستان های متفاوتی در دل خود دارد و تعداد مردمی که در آن زندگی می کنیم. تهران، داستان شهر وجود دارد و می توان گفت، مهم این است که از چه زاویه ای این داستان ها را روایت می کنیم.

سخنگوی شهرداری تهران گفت: در روزهای اخیر راهپیمایی های زیادی از غزه و علیه صهیونیست ها در شهرهای بزرگ دنیا برگزار شده است. تهران از این منظر پرچمدار و مدافع این راهپیمایی هاست. آنچه در لندن دیده می شود که می تواند خاستگاه و آغاز بیداری در جهان باشد، هر ساله در ایران تکرار شده است.

وی افزود: سال ها در پایان هر جمعه ماه رمضان از دنیا می رفت. روزانه و لب های تشنه با هوشیاری و نگاهی سنجیده در راهپیمایی روز قدس شرکت می کنند و امروز تصاویر و سخنان مردم جهان را در شهرهای مختلف شنیده و دیده ایم و این یکی از حکایت های تهران است.

محمد خانی با ارائه تصویری از پایداری و پایداری تهران در برهه های تاریخی گفت: این تصویر تهرانی است که در برابر موشک باران صدام تسلیم نشد، تهرانی که در اوج جنگ محل اعزام ده ها نفر بود. هزاران جانباز و ایثارگر کشور، آن تصویر یک دعوت بزرگ است. که در ورزشگاه آزادی برگزار شد و جوانان شهر جمع شدند و گفتند می خواهند از وطن دفاع کنند، اینها داستان های این شهر است، به همین دلیل باید تهران را گفت. بدین ترتیب.

وی افزود: البته ممکن است عده ای بخواهند ماجرای تهران را قبل از بهمن 57 روایت کنند، اما تهران واقعی در چهار دهه اخیر خود را به منطقه و جهان نشان داده است و بنابراین روایت باید در این آدرس پیش برود.

محمد خانی در بخشی دیگر از سخنان خود گزارشی از پنجمین دوره جایزه داستان کوتاه تهران ارائه کرد و افزود: در این دوره از جشنواره تلاش می کنیم تا تهران واقعی را فراتر از مردم و جریان ها روایت کنیم، یعنی واقعیت تهران را روایت کنیم. مردم.”

وی ادامه داد: جایزه داستان کوتاه تهران در سه بخش داستان کوتاه، روایت و جوان برگزار شد. از ابتدا تلاش بر این بوده است که مسیر ادوار گذشته را ادامه دهیم و شاهد بهبود باشیم. ترکیب کیفی و قابل دفاع داوران این دوره به آن اعتبار بخشیده و حضور این داوران باعث اطمینان خاطر شرکت کنندگان شده است. گروه های مختلفی مانند شرکت مترو، برج میلاد و ریاست آموزش و پرورش عمران در تجلیل از این جایزه کمک کردند.

به گفته محمد خانی در این مسابقات 250 نوجوان از مناطق مختلف در رده جوانان شرکت کردند و این اتفاقی است که کار ما را سخت می کند چرا که دستگاه های مختلف شهرداری باید از این استعدادها بهره ببرند و آنها را راهنمایی کنند.

وی با بیان اینکه یک هزار و 766 اثر به دبیرخانه جایزه داستان کوتاه پنجم تهران ارسال شده است، افزود: 657 داستان، 258 روایت و 158 اثر جوان به دبیرخانه ارسال شده است. داوران به مدت سه هفته به بررسی آثار پرداختند و در مرحله نهایی 30 داستان، 15 روایت و 18 اثر جوانان انتخاب شدند.

مهدی غزلی وی در بخشی دیگر از این مراسم به نمایندگی از هیئت داوران درباره پنجمین جایزه داستان کوتاه تهران توضیح داد: من به عنوان مسئول برگزاری ششمین جایزه جلال، ششمین جایزه شعر فجر و جایزه پروین اعتصامی، می‌دانم که هیئت داوران این جایزه را داوری کردند. حقیقت این است که از نظر تعداد آثار، انتظار این استقبال را نداشتیم، زیرا 176 اثر در سه بخش داستان، روایت و جوانی وارد دبیرخانه شد.

وی ادامه داد: در مقایسه با جشنواره های مشابه تعداد آثار خوب اما مهمتر از 1766 اثر دریافتی به عنوان فردی که در جشنواره شرکت کرده و داور بوده است. می توان من می گویم ما در دور اول ارزیابی از کیفیت آثار شگفت زده شدیم و انتظار این سطح از کیفیت را نداشتیم.

غزلی وی گفت: با توجه به رکود نسبی ادبیات در دو سال اخیر، استقبال از جایزه بی نظیر بود و به همین دلیل کار داوری برای همه ما سخت بود. با این حال در جلسه پایانی بین سه گروه از داوران اجماع خوبی حاصل شد. آثار گروه نوجوان امکان رشد بیشتر را داشتند و از آثار پایانی بخش نوجوان می توان یک کتاب حرفه ای برای بازار نشر استخراج کرد.

وی گفت: برندگان این جایزه باید به خود افتخار کنند چرا که بر اساس آثار رسیده در این جشنواره، رسیدن به مرحله نهایی می تواند مایه مباهات شرکت کنندگان باشد.

غزلی وی در پایان برگزاری سالانه این جایزه را پیشنهاد کرد و گفت: قصه، نوجوان و جوان بستری متفاوت با کتاب دارد و با توجه به حجم آثار می توان سالانه برگزار کرد. فکر می کنم می توانید با این جشنواره سلفی بگیرید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=129969

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.