افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
2

اقدامات طب ایرانی برای مقابله با دیابت – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 129761
اقدامات طب ایرانی برای مقابله با دیابت – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی میر غضنفریبا بیان اینکه واژه بیماری دیابت در طب ایرانی و متون پزشکی کهن ایران با نام دیده می شود دیابت وی بیان کرد: امروزه سبک زندگی ماشینی باعث شیوع بیماری هایی مانند دیابت شده که عوارض زیادی برای فرد به همراه دارد و اعضای بدن مانند کلیه، کبد، […]

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی میر غضنفریبا بیان اینکه واژه بیماری دیابت در طب ایرانی و متون پزشکی کهن ایران با نام دیده می شود دیابت وی بیان کرد: امروزه سبک زندگی ماشینی باعث شیوع بیماری هایی مانند دیابت شده که عوارض زیادی برای فرد به همراه دارد و اعضای بدن مانند کلیه، کبد، چشم و سایر اعضای بدن را درگیر می کند. خسارت تحویل

وی افزود: ژنتیک در ابتلا به دیابت بسیار مهم است اما برخی افراد با وجود داشتن زمینه ژنتیکی به دلیل داشتن سبک زندگی سالم به آن مبتلا نمی شوند و بالعکس برخی افراد زمینه ژنتیکی ندارند. با رعایت نکردن اصول سبک زندگی سالم به ویژه رژیم غذایی، خواب کافی و ورزش به این بیماری مبتلا می شوند.

میر غضنفری وی ادامه داد: گاهی گفته می شود دیابت یک بیماری خودایمنی است. اما باید توجه داشت که سیستم دفاعی بدن به خودی خود تحریک نمی شود، بلکه وجود مواد غیر طبیعی در بدن که خود فرد باعث تجمع آنها می شود باعث تحریک سیستم ایمنی بدن می شود، این سیستم بدون کنترل می رود و آن را از بین می برد. سموم نیز علیه بافت ها و سلول های خود فعال می شوند و باعث تخریب غیر قابل برگشت بافت های بدن می شوند.

این پژوهشگر طب سنتی ایران با بیان اینکه متخصصان پزشکی ایران دیابت را دو نوع دیابت سرد و دیابت می دانند و برای هر کدام درمان ها و توصیه های خاصی دارند، تاکید کرد: برای هر فرد مراجعه به پزشک متخصص بسیار مهم است. بیرون خلق و خوی آنها را بشناسید تا سبک زندگی متناسب با مزاج فرد به آنها داده شود.

یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش افزود: دیابت سرد در افراد سرد مزاج بسیار بیشتر است و معمولاً افراد گرم مزاج به دیابت گرم مبتلا می شوند.

میر غضنفری وی با بیان اینکه افراد مبتلا به دیابت سرد مزاج از مصرف غذاهای سرد مزاج به ویژه در فصل سرد و آب و هوای سرد پرهیز کنند، گفت: غذاهای گرم مانند شوید، دارچین و زیره سبز. کنگر فرنگیکرفس، شنبلیله، انجیر، سیب رز، غذاهای انرژی زا za مانند بادام و گردو که در طب سنتی برای دیابت توصیه می شود در صورت عدم حساسیت برای این افراد مفید است.

وی ادامه داد: مصرف نیلوفر آبی، عناب، تخمه هندوانه، گیاه و عصاره کاسنی، عصاره بید، عصاره بید یا دم کرده آن برای افراد بد مزاج مفید است.

میر غضنفری اظهار داشت: مصرف روز مادر ساده یا روز مادر کاسنی برای افراد با مزاج گرم و خشک. اب پنیر Ophtimoni یا زنجبیل برای سردمجاجان توصیه شده.

یادآوری می شود: اگر افراد دیابتی می خواهند دیابت خود را کنترل کنند و مصرف داروها را به حداقل برسانند، باید اقدامات تغذیه ای را رعایت کنند. ورزش کنید، خوب بخوابید و از استرس دوری کنید.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش در پایان تصریح کرد: طب سنتی هم در تبیین چگونگی بروز دیابت و هم در درمان اختصاصی و بر اساس مزاج می تواند بسیار مفید باشد. قطعاً فرد دیابتی نباید داروهای شیمیایی، خوراکی و تزریقی خود را به تنهایی قطع یا کاهش دهد. بلکه باید اقدامات طب سنتی را رعایت کنید و همزمان سطح قند خون خود را کنترل کنید و در صورت کاهش سطح قند، زیر نظر پزشک متخصص دوز داروهای خود را کاهش دهید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=129761

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.