علی باقری کنی با بیان اینکه پس از 40 روز قطعنامه اختلالات انسانی در رابطه با حوادث اراضی اشغالی و حمله رژیم صهیونیستی به غزه شب گذشته در شورای امنیت مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصویب شد، گفت: قبل از اینکه قطعنامه های دیگری در ارتباط با این اتفاقات مطرح شود، در شورای امنیت سازمان ملل متحد مطرح شده بود، اما این قطعنامه ها مورد تایید قرار نگرفت و عموما توسط آمریکایی ها وتو شد و تصویب این قطعنامه در شب گذشته یک پیروزی برای جنبش مقاومت است. و یک شکست برای آمریکایی ها.
وی با بیان اینکه به دلیل فشار افکار عمومی و حساسیت آن نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، آمریکایی ها این بار این قطعنامه را وتو نکردند، ادامه داد: آمریکایی ها در قطعنامه های قبلی تاکید کردند که اقدامات حماس را اینگونه می دانند. تروریست ها، اما در این قطعنامه به این موضوع اشاره نشده است و برای آمریکایی ها مایه ناامیدی بزرگ است.
باقری با بیان اینکه آمریکایی ها به این قطعنامه رای ممتنع دادند و آن را وتو نکردند، گفت: شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از 40 روز و در واقع پس از 40 روز در راستای وظیفه خود برای تضمین امنیت و صلح این قطعنامه را تصویب کرد. کار کرده است. نشان دهنده نقص در عملکرد سازوکارهای بین المللی است در حالی که رژیم صهیونیستی در این 40 روز کشتارهای وحشیانه ای را علیه مردم غزه انجام داد.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه پایان جریان مقاومت در این قطعنامه محقق نشد، گفت: از سوی دیگر برخی از خواسته هایی که آمریکایی ها در قطعنامه های قبلی دنبال کردند در این قطعنامه بیان نشد. وضوح. و این یک شکست برای آمریکایی ها و نوعی موفقیت است. برتری در صحنه سیاسی و بین المللی برای جنبش مقاومت در نظر گرفته شده است.
معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به راهپیمایی های برگزار شده در کشورهای مختلف در حمایت از ملت فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، گفت: مردم جهان برای حمایت از فلسطین بیرون می آیند، زیرا این رژیم تمام محدودیت های جنایت را شکسته است. افرادی که انسانیت معیارشان است، این ظلم را تحمل نخواهند کرد.
باقری تاکید کرد: بر اساس استانداردهای جهانی مجروحان و مجروحان از حملات مصون هستند اما به بیمارستان حمله می کنند و مردم دنیا آن را می بینند.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره رفتار دولت ها در قبال حوادث سرزمین های اشغالی گفت: برخی از دولت ها روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کرده اند و چند دولت نیز سفرای خود را خارج کرده اند.
باقری در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: چند هفته پیش قطعنامه ای در مجمع عمومی سازمان ملل در حمایت از مردم فلسطین به تصویب رسید. وقتی به ترکیب آرای اروپایی موافق این قطعنامه توجه می کنید با مشکل عجیبی مواجه می شوید. به عنوان مثال کشوری مانند فرانسه به این قطعنامه رای مثبت می دهد. آلمان ممتنع این وضعیت نشان از سردرگمی غربی ها دارد. از سوی دیگر کشورهای عربی و اسلامی به یک چشم انداز واحد رسیده اند.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که آیا عملیات الاقصی نبرد خیر و شر را بیشتر نمایان کرد، گفت: ما در صحنه بین المللی چندین مشکل داریم. یکی تقابل آمریکا با چین است. دوم تقابل آمریکا با روسیه و دیگری مسئله رژیم صهیونیستی. وقتی به این سه موضوع نگاه می کنید، می بینید که آمریکایی ها در مسیر ضعف قرار دارند. در این توافق، روسیه و چین هر دو در کنار فلسطین هستند و در کنار آمریکا نیستند. چهره اش جدی است. آمریکایی ها در اوکراین پول خرج کردند، اما چه آینده ای در آینده اوکراین در انتظار آنهاست! آینده ای ندارند.
باقری گفت: سران بریکس قرار است در مورد فلسطین اجلاسی برگزار کنند. این نشان می دهد که این جبهه فاصله خود را با آمریکا بیشتر می کند. همه مکانیسمها اکنون از ایالات متحده خارج شده بودند. من می گویم موضع دولت ها در عرصه سیاسی به گونه ای است که از اسرائیل حمایت نمی کنند و از موضع مقاومت دفاع می کنند. فضای پس از طوفان الاقصی این است که ما با یک توافق سیاسی استراتژیک جدید مواجه هستیم که در آن آمریکا و اسرائیل در موقعیت برتری نیستند.
وی گفت: رژیم صهیونیستی اکنون در وضعیت باخت و باخت قرار دارد.
باقری در این گفت و گوی تلویزیونی تاکید کرد: جبهه ای که آمریکا و اسرائیل با هم روبرو می شوند آینده روشنی در نظام سیاسی جهان ندارد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به تشریح برخی از اقدامات سیاسی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی در 40 روز گذشته در خصوص مسئله فلسطین و تلاش برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری پرداخت.
310310