به گزارش بازار، حسن وحید افزود: با پیشنهاد سازمان آبخیزداری و منابع طبیعی کشور، پس از چندین جلسه فشرده تخصصی، وظایف شورای عالی آب در وزارت نیرو به شورای عالی آب واگذار شد. . منابع طبیعی و آبخیزداری برای استفاده بهینه از آب، افزودن حوزه آبخیز سالم و مدیریت همه جانبه قلمرو و در نهایت این پیشنهاد با اجماع کامل اعضای کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت به تصویب رسید.
وی بیان کرد: با تشکیل این شورا عملا مدیریت آب چند بعدی و با هماهنگی دستگاه های دولتی ذیربط از جمله وزارت جهاد کشاورزی و همچنین مشارکت مردم خواهد بود.
وحید تصریح کرد: در لایحه آبخیزداری و منابع طبیعی که به دولت ارسال کردیم، در ماده (3) مقرر کردیم که اگر بخواهیم آمایش سرزمینی جامع در حوزه آبخیز داشته باشیم و همه اجزای حوزه آبخیز به صورت یکپارچه مدیریت شود. و هماهنگی لازم است شورای عالی حوضه ها و منابع طبیعی در حوزه حوضه تشکیل شود که در نهایت با اجماع اعضای کمیسیون زیربنایی دولت تصویب شد.وظایف شورای عالی آب وزارت نیرو انرژی در شورای پیشنهادی مدیریت منابع طبیعی و حوضه های آبخیز کشور ادغام و با تشکیل شورای عالی آب، منابع طبیعی و حوضه ها تصویب شد.
وی ادامه داد: حدود 100 درصد مدیریت حوزه های آبخیز در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است که می تواند در پایداری، شاخص های بهداشتی حوزه ها و کارکردهای مختلف در این حوزه، در مسائل مربوط به آب، تاثیرگذار باشد. گرد و غبار ریز و الگوهای محصول ، پایداری خاک و فرسایش.
معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان گفت: منابع آبی در حوزه آبخیز برداشت می شود و بنابراین اگر برداشت و مدیریت خوبی نداشته باشیم باعث سیل و فرسایش خاک می شود، بنابراین باید رویکرد منسجمی داشته باشید. . و مدیریت یکپارچه منابع آب در کوئنکا.
وی ابراز امیدواری کرد؛ در قالب سند حوضه و با مشارکت همه دست اندرکاران حوضه، یعنی دولت و مردم، باید از منابع آبی به خوبی استفاده کنیم و به سمت تولید آب سالم، الگوی کشت، توسعه و پایداری آب برویم. حوضه