افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 8 November , 2024
2

آنچه امروز به آن نیاز داریم یک پایگاه فکری قوی با آموزش تهاجمی است – خبرگزاری مهر ایران و جهان نیوز

  • کد خبر : 128289
آنچه امروز به آن نیاز داریم یک پایگاه فکری قوی با آموزش تهاجمی است – خبرگزاری مهر ایران و جهان نیوز

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران کنگره بین المللی علامه طباطبایی که چهارشنبه 26 آبان 1402 برگزار شد، در سایت منتشر شد. همایش قم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، مرحوم علامه را پدیده‌ای بی‌نظیر در حوزه‌های علمیه قرن‌های اخیر خواندند و گفتند: یکی از […]

به گزارش خبرگزاری مهر، صبح امروز متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران کنگره بین المللی علامه طباطبایی که چهارشنبه 26 آبان 1402 برگزار شد، در سایت منتشر شد. همایش قم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، مرحوم علامه را پدیده‌ای بی‌نظیر در حوزه‌های علمیه قرن‌های اخیر خواندند و گفتند: یکی از کارهای مهم آیت‌الله سید محمد حسین طباطبایی در بحبوحه هجوم اندیشه‌های وارداتی و بیگانه، جهاد فکری و شکل‌گیری یک جامعه استوار بود. و پایگاه فکری قابل اعتماد، یک ترکیب تهاجمی – چیزی که ما امروز به آن نیاز داریم.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ویژگی‌های بارز و ممتاز مرحوم علامه طباطبایی از جمله «علم»، «تقوا و تقوا»، «خصلت‌های اخلاقی»، «ذوق هنری، شعر و ادب» و «صفا، دوستی». و وفاداری وی افزود: در آینده جنبه های متعددی از علم او وجود دارد که یکی از آنها تنوع علمی منحصر به فرد آن مرحوم است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تسلط علامه طباطبایی بر علومی چون فقه، اصول، تألیف و ریاضیات، تفسیر، علوم قرآنی، شعر و ادب و انساب خاطرنشان کردند: این نیز بسیار قابل توجه است تنوع علمی عجیب او، عمق علمی و فکری او در علوم مختلف به طوری که او یک اصل اساسی، یک فیلسوف مبتکر و یک مفسر شگفت انگیز بود.

انتشار بیشتر آثار علمی علامه طباطبایی در دوران حیات و شاگردی از دیگر شئون علمی مرحوم علامه طباطبایی بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند و افزودند: تربیت شاگردان فاضل، متفکر و تأثیرگذاری همچون شهید مطهری. و شهید بهشتی و مرحوم مصباح یزدی در هیچ. هیچ عالم دیگری در این حد دیده نشده است و اکثر شاگردان مرحوم علامه نیز دیده نشده اند. قسمتی از آنها بازیگران انقلاب اسلامی بودند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دو ویژگی بارز علامه طباطبایی اشاره کردند و افزودند: یکی از این ویژگی‌ها، جهاد علمی بی‌نظیر و تشکیل یک پایگاه فکری قوی با رویکرد تهاجمی، در میان هجوم افکار و شبهات وارداتی و بیگانه بود که این دو اثر است. «اصول فلسفه و روش رئالیسم» و «تفسیر المیزان» نمونه هایی از این جهاد علمی هستند.

وی تفسیر المیزان را دریایی از معارف اجتماعی و سیاسی زمان در کنار مبانی فکری و حکمت و جنبه های خاص تفسیری برشمرد و گفت: امروز نیز نیازمند یک بنیان فکری تهاجمی هستیم که پاسخگوی نیازهای زمان و زمان باشد. شبهات است و این اثر را باید مرحوم علامه طباطبایی به یادگار بگذارد.

رهبر انقلاب اسلامی دومین ویژگی بارز علامه را عمل به آموزه های اخلاقی و اجتماعی و اکتفا نکردن به ارائه مطالب اخلاقی دانستند و خاطرنشان کردند: مرحوم علامه طباطبایی با وجود همه جنبه های علمی، هویتی نداشت. برای خودش و در مراودات دوستانه و عمومی یک آقا، مالک بود رویا و فروتن و گرم و گرفتار و صمیمی و خوش بیان بود.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: علامه طباطبایی به اندازه الان شناخته شده نبود و به برکت اخلاص ایشان، شخصیت و آثار علامه هر روز بیشتر در کشور و جهان شناخته می شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=128289

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.