به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده شامگاه سه شنبه در حاشیه نمایشگاه خرما و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۴۰ نوع خرما در استان بوشهر تولید می شود که به دلیل تنوع از جایگاه ویژه ای در کشور برخوردار است. آه تو دارند.
وی گفت: اکنون 34 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر تحت پوشش است. نجیلات و 15 درصد خرمای کشور در بوشهر تولید می شود که 16000 خانوار از خرما و نخل امرار معاش می کنند.
محمدی زاده افزود: علاوه بر برپایی نمایشگاه بین بین المللی خرما، جدول خرما نیز از فردا با حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان و فعالان خرما تشکیل می شود که مشکلات و دغدغه های کف دست و صادرکنندگان به صورت تخصصی بررسی می شوند.
وی افزود: همچنین همایش تخصصی آن تاریخ با حضور مسئولان و کف دست و فعالان و صاحبان صنایع و صاحبان سردخانه ها این نگرانی ها را استدلال می کنند کف دست به صورت تخصصی بررسی می شود.
استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: نمایشگاه امسال از نظر کیفی و کمی بهتر از سال های گذشته بود و امیدوارم نتایج خوبی حاصل شود.
محمدی زاده گفت: حمایت از صادرکنندگان خرما و تقویت صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما و صنایع تبدیلی مورد توجه و تاکید دستگاه های اجرایی استان است و از هیچ تلاشی در این راستا کوتاهی نخواهیم کرد.
استاندار بوشهر از احداث سه سد بزرگ در بالادست تشکر کرد نجیلات به دشستان و تنگستان گزارش داد و گفت: دم دالکی در دشتستان از نظر کمک به آبیاری چهار میلیون نخل پیشرفت فیزیکی قابل قبولی وجود دارد و سدها خائیز و اسمارت در تنگستان نیز کمک بزرگی برای آبیاری است. نجیلات این خط خدمت خواهد کرد
اضافه شده: سد خائیز آب تخلیه شده و سد هوشمند نیز در دست ساخت است که امیدوارم با تزریق اعتبارات لازم شاهد اتمام این پروژه در کمترین زمان ممکن باشیم.
محمدی زاده اعلام کرد: با تمام وجود کف دست و تولیدکنندگان و با توسعه صادرات این محصول زمینه را برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و تولیدکنندگان خرما فراهم می کنیم.