افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
3

سوال چگونگی جبران خسارت راه آهن برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

  • کد خبر : 127398
سوال چگونگی جبران خسارت راه آهن برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

به گزارش بازار، نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه 2 آبان) شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با اصل بند (ج) ماده 57 موافقت نکردند. از این رو رئیس مجلس مجدداً آن را برای اصلاح بیشتر به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ارجاع داد. معین الدین سعیدی در مخالفت با […]

به گزارش بازار، نمایندگان در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه 2 آبان) شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه با اصل بند (ج) ماده 57 موافقت نکردند. از این رو رئیس مجلس مجدداً آن را برای اصلاح بیشتر به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ارجاع داد.

معین الدین سعیدی در مخالفت با این بند با تاکید بر اینکه نمی توان خسارات راه آهن را پیش بینی کرد، گفت: راه آهن در بخش خصوصی تعریف می شود و نمی توان دولت را مجبور به پیش بینی خسارت و جبران آن کرد.

نماینده مردم چابهار در مجلس یازدهم در ادامه این مصوبه را مغایر اصل 3 قانون اساسی دانست و گفت: از آنجایی که بسیاری از مناطق کشور راه آهن ندارند، نباید از طریق بودجه دولت خسارت های آنها را جبران کرد. . .

کمال علیپور خونخدری نیز با موافقت با این بند با تاکید بر اینکه برای نوسازی راه آهن با مشکل مواجه هستیم، اظهار داشت: حمل و نقل ریلی بسیار مهم است اما زیرساخت های آن وجود ندارد، بنابراین از طریق این بند می توان تلفات آن را کاهش داد.

به گزارش هانه ملت، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه این نشست با بیان اینکه این حکم هیچ کمکی به بهبود شرایط فعلی راه آهن نمی کند، تصریح کرد: راه آهن باید روش های کسب درآمد و حمل و نقل کالا را تغییر دهد. . باید مولد باشد تا درآمدش در بخش مسافربری خرج شود.

نماینده دولت با بیان اینکه راه آهن سالانه 4 میلیون ضرر می کند که برای جبران آن 400 میلیارد تومان می پردازیم، یادآور شد: این حکم شرکتی نیست، اما سازوکار شرکت و شرکت راه آهن را از بین می برد. فقط باید با اصلاح روش کار خود سودآوری را متوقف کند.

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در ادامه با اشاره به وجود دو بخش ریلی و مسافری در شرکت راه آهن گفت: دولت ها در حوزه مسافری به هر طریقی تلاش می کنند تا قیمت حمل و نقل را کاهش دهند زیرا این نوع حمل و نقل یکی از محبوب ترین روش های حمل و نقل است.

وی افزود: این حکم از دولت می‌خواهد تا حد امکان عملیات ریلی را به بخش خصوصی واگذار کند زیرا اکنون بیش از 90 درصد به جز بخش لکوموتیو در اختیار بخش خصوصی است. . همچنین در این حکم دولت را مجبور به جبران خسارت راه آهن در بودجه سالانه کرده ایم و محل هزینه ها نیز مشخص است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با ارائه آماری از میزان جابجایی مسافر گفت: میانگین سفر مسافران راه آهن به ازای هر مسافر 710 کیلومتر در سال و میانگین قیمت بلیت برای هر نفر 240 هزار تومان است اما میانگین هزینه واقعی: حدود 700 هزار تومان.

زنگنه در ادامه تصریح کرد: به هر حال زیان راه آهن باید با افزایش قیمت بلیت تامین شود یا اینکه دولت از طریق یارانه هزینه این ضررها را بپردازد.

بر اساس بند ج ماده 57 این لایحه که مجدداً به کمیسیون تلفیق ارسال شد. قسمت سوم: دولت موظف است زیان های بخش مسافری شرکت راه آهن را با در نظر گرفتن شاخص های بهره وری در بودجه سالانه جبران کند. منابع حاصله به نوسازی ناوگان مسافربری، توسعه ایستگاه‌ها، نظارت، امنیت، بهبود و بازسازی زیرساخت‌های شبکه راه‌آهن شامل خطوط، ساختمان‌های فنی، سیگنال‌ها و سیستم‌های ارتباطی و نوسازی و توسعه تخصیص خواهد یافت. ماشین های مکانیزه

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=127398

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.