به گزارش خبرنگار بازار؛ سومین جلسه اعضای کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی همدان با حضور رئیس کمیسیون، مومنعلی خزایی، نایب رئیس اتاق همدان، خیراله اسدی، مدیرکل صنعتی شهرک های برگزار شد. شرکت، بهزادی معاون صنایع اداره کل صمت استان و همچنین نمایندگان دستگاه های اجرایی و جمعی از فعالان اقتصادی استان همدان.
در این نشست فعالان اقتصادی در خصوص مسائل و مشکلات مربوط به نبود زیرساخت های لازم در شهرهای صنعتی، اصلاح قوانین کار و بیمه اجتماعی، بار اداری اخذ مجوز، گمرک و مسائل مربوط به قاچاق کالا و کمبود کالا بحث و تبادل نظر کردند. نیروی کار واجد شرایط ….
در این جلسه رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه مشکلات و مسائل بخش خصوصی با حضور نمایندگان دولت در این جلسات مطرح و پیگیری می شود، گفت: با حمایت و حمایت استاندار محترم همدان، مشکلات صنایع در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح و بررسی می شود و بسیاری از آنها حل می شود.
توجه به صنایع کوچک و متوسط و حمایت از آنها برای صادرات محصولات.
مومنعلی خزاعی با بیان اینکه برای فعال شدن اقتصاد ابتدا باید به رشد صنعت کمک کرد، افزود: توجه به صنایع کوچک و متوسط و حمایت از آنها برای صادرات محصولات در دستور کار کمیسیون صنعت مجلس قرار گرفته است. .
وی با بیان اینکه بخشنامه ها و آیین نامه هایی که مانع تولید می شود باید در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی مورد بررسی و بررسی قرار گیرد، گفت: چالش ها و موانع موجود بر سر راه تولیدکنندگان و صنایع در کمیسیون بررسی و بررسی شده است. اقدامات لازم برای بهبود فضای کسب و کار و توانمندسازی فعالان اقتصادی انجام شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی همدان در این جلسه با بیان اینکه تقویت روابط مجلس، بخش خصوصی و دولت موجب تحولات خوبی برای اقتصاد استان می شود، گفت: قطب توسعه صنعتی کشور شرکت شهرک های صنعتی است. و دغدغه صنعت گران همانند شرکت شهرک است. صنعتی محسوب می شود.
ارائه دهندگان خدمات موظف به ارائه تسهیلات زیرساختی در شهرهای صنعتی هستند.
مصطفی حقیقی با اشاره به قانون 54 مصوبات توسعه کشور در راستای تامین زیرساخت های شهرک های صنعتی، اظهار داشت: دستگاه های خدمات رسان موظف به ارائه تسهیلات زیربنایی برای شهرک های صنعتی هستند و این به رغم اینکه شرکت شهرک های صنعتی در دو سال گذشته برای تامین زیرساخت های شهرهای صنعتی از مرز 600 میلیارد تومان عبور کرده است.
حقیقی با بیان اینکه ما مدافع تولیدکنندگان هستیم، افزود: از آنجایی که شرکت شهرک های صنعتی متولی ایجاد زیربنای کار تولیدی است، تمامی مشکلات و چالش های حوزه تولید را پوشش می دهد.
معاون صنعت، معدن و تجارت استان همدان همچنین در پاسخ به مشکل مطرح شده در زمینه ارزیابی صلاحیت تولیدکنندگان گفت: ارزیابی صلاحیت ها در صدور مجوز در صنعت فرآیندی مغفول مانده است و در بسیاری از قوانین انجام می شود. نه منجر به تولید می شود، اما نمی توانیم از صدور مجوز Create برای تولیدکنندگان جلوگیری کنیم.
بهزادی درباره طولانی بودن مدت زمان ثبت درخواست تخصیص ارز برای واردات گفت: با توجه به محدودیت های بانک مرکزی برای تخصیص ارز برای واردات، واحدهای تولیدی می توانند از ارز بر اساس میانگین نرخ ارز استفاده کنند. دو سال گذشته ضرب در ضریب 1.25 برای واردات مواد اولیه، که صف تخصیص ارز برای مصرف کنندگان غیر واقعی حذف می شود.