به گزارش خبرنگار مهر، سعید جلیلی وی صبح دوشنبه در نشست دانش آموزان کرمانی با تاکید بر اینکه نوجوانان و دانش آموزان نسبت به مشکلات روز بی تفاوت نباشند، اظهار داشت: شما می توانید از این زمان تاثیرگذار باشید، در اوایل انقلاب دانش آموزان نقش موثری داشتند. نقش. در مورد مسائل اجتماعی و سیاسی به ویژه در زمان انتخابات و تحلیل و اظهار نظر.
جلیلی دوران دانشجویی را دوران طلایی عنوان کرد و با اشاره به اینکه 12 سال جابجایی در آموزش و پرورش نشانه رشد است، خاطرنشان کرد: باید طوری برنامه ریزی کنید که در پایان دوازده سال بدون توجه به نتیجه ورودی احساس رضایت کنید. امتحان
وی بینش را در کنار دانش بسیار مهم دانست و گفت: زمانی که به دانشگاه می رفتم حتی در مقطع دکتری موضوعاتی وجود داشت که ای کاش در دوران دانشجویی آن ها را یاد می گرفتم زیرا بینش عمیقی به ما می داد. اگرچه آسان بود آنها نیز بودند
این فعال سیاسی مدرسه نمونه را راهی برای لذت بردن از درس و مدرسه دانست و گفت: باید مدرسه نمونه داشته باشیم تا جوانان ما از درس لذت ببرند و احساس کنند که این همان چیزی است که می خواهند و دوست دارند وقت خود را صرف آن کنند.
جلیلی عدالت آموزشی را مهم دانست و با تاکید بر اینکه باید حداقل استانداردهای آموزشی را برای همه دانش آموزان فراهم کنیم، تصریح کرد: نباید شرایط متفاوت باشد، استعداد کسانی که در دورترین منطقه تحصیل می کنند باید شکوفا شود.
سیاست های غرب دو گنه است
یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سال گذشته به دلیل مرگ یک زن، همه غربی ها در کشور ما به بهانه حقوق بشر دست به شورش زدند، اما اکنون چشم بر جنایات صهیونیست ها می بندند و می دهند. دانشجویان باید با کسانی که خواهان امنیت جهان هستند ملاقات کنند و بگذارند کسانی که برای ایران اشک تمساح میریزند ببینند چگونه جان هزاران نفر را در غزه خفه کردهاند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به دوگانگی غرب پرداخت و ابراز داشت: رئیس جمهور آمریکا چند قدمی که می رود روی زمین می افتد اما قرار است با صهیونیست ها عکس یادگاری بگیرد.
وی شعار علم و تمدن غرب را زن و زندگی پوچ شما خواند و گفت: آنها حتی تصمیم می گیرند در چه رشته ای تحصیل کنند، بسیاری از کسانی که در کشور ما آدم کشی کردند، دانشمند بودند.
جلیلی جوانان و جوانان را سرمایه ها و توانمندی های کشور خواند و تصریح کرد: ما ثروت های زیادی داریم که منابع و معادن مختلف را شامل می شود، اما همه توانمندی ها فقط مادی نیست، شما جوانان هم توانمندی هستید، باید از این توانمندی ها استفاده کنیم. از بهترین راه پیش رفتن.
شهریه عامل بی عدالتی در نظام آموزشی است
وی سهمیه بندی را یکی از عوامل بی عدالتی در نظام آموزشی و علمی کشور دانست و در هنگام طرح این سوال که چرا فرزندان هیات علمی باید دارای سهمیه باشند، گفت: اتفاقا شرایط علمی بهتری دارند و با توجه به تاسیس سهمیه برای آنها قابل توجیه نیست.
جلیلی به سهمیه فرزندان شهدا اشاره کرد و با تاکید بر اینکه وقتی این امتیاز در راستای عدالت آموزشی است، تصریح کرد: در زمان جنگ دانش آموزان زیادی به جبهه رفتند، باید با فردی که فقط درس می خواند فرق داشته باشد یا دختری که در اواسط تحصیل است، ریدینگ پدرش را در جنگ از دست داده بود و در یک بحران روحی قرار داشت، شهریه می توانست او را به شرایط عدالت نزدیک کند.
وی افزود: سیاست کلی برنامه هفتم این است که این موضوع به شکل مناسب و عادلانه ای که همه می خواهند تغییر کند.