آنها در مورد آزادی بیان صحبت می کنند. اینکه در بسیاری از کشورهای جهان مردم حتی نمی توانند به شبکه های مجازی دسترسی آزاد و بدون مانع داشته باشند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند. هرچند شرایط خودشان با آنچه در رسانه ها نشان داده می شود متفاوت است.
آنها مدعی هستند که ورزش جدا از سیاست است و به هیچ وجه نباید با هم مخلوط شود، اما به شکلی عجیب و شجاعانه با استفاده از رسانه خود، سیاسی ترین مسائل را در ورزش پیاده می کنند.
برای غربی ها جنگ روسیه و اوکراین با جنایات وحشیانه صهیونیست ها در نوار غزه متفاوت است و هیچکس حق اظهار نظر در مورد این جنایات در فلسطین اشغالی را ندارد در شرایطی که در سال های اخیر به دلیل در جنگ اوکراین، واکنش های عجیبی از سوی تمامی انجمن های ورزشی علیه یکی از کشورهای درگیر در این جنگ وجود داشت، اما اکنون هیچ باشگاه ورزشی و فدراسیون جهانی حتی حق اظهار نظر و دفاع از مردم فلسطین را ندارد که همچنان در برابر توحش مقاومت می کنند. جنایات صهیونیست ها
غربی ها چند سالی است که حضور روس ها در تمامی فعالیت های ورزشی را به دلیل جنگ در اوکراین به دلایل واهی و رسانه سازی ممنوع کرده اند. تمام مسابقات ورزشی به روشی جدید برای حمایت از اوکراینی ها ایجاد شده و تیم ها را مجبور کرده است که با نماد کشور اوکراین در مسابقات ورزشی حاضر شوند و قاطعانه از یکی از طرف های درگیر در جنگ حمایت کنند. آنها حتی افرادی را که علیه آنها نظر دارند تحریم می کنند.
اما اکنون شرایط تغییر کرده است، جنگ در اوکراین کنار گذاشته شده و همه رسانه ها و مردم جنایات صهیونیست ها در نوار غزه را رصد می کنند و دیگر نمی توان کشتار صهیونیست ها را کتمان کرد. مانند سال های گذشته به دلیل وسعت جنایات اسرائیلی ها.
در این شرایط، مردم از سراسر جهان و در پنج قاره به گونهای از فلسطین حمایت کردهاند که تاکنون دیده نشده است، از کره جنوبی در آسیا تا شیلی در آمریکای جنوبی و بسیاری از کشورهای غربی، همه به حمایت از فلسطینیها آمدهاند. انجمن های ورزشی هیچ موضعی در قبال صهیونیست ها نداشته اند و حتی با افرادی که علیه این رژیم مطالبی منتشر می کنند برخورد می شود.
آخرین نسخه این برخورد گزینشی و طنزآمیز با واژه آزادی بیان را می توان در آلمان مشاهده کرد، جایی که ستاره 28 ساله تیم فوتبال ماینتس به دلیل یک پست در یکی از شبکه های اجتماعی از تمام فعالیت های ورزشی محروم شد. . شبکه های. آن هم فقط برای حمایت از فلسطین.
انور القاضی یا الغازی، وینگر هلندی 28 ساله پس از پایان قراردادش با آیندهوون و امضای قراردادی دو ساله، به صورت رایگان وارد ماینز شد.
باشگاه ماینتس با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که تمامی فعالیت های ورزشی انور الغازی بازیکن مسلمان و مراکشی این باشگاه به حالت تعلیق درآمده است. دلیل این تصمیم این باشگاه، استوری اینستاگرام الغازی در مورد حمایتش از فلسطینی ها در حمله اسرائیل به غزه بود.
بر اساس بیانیه این باشگاه آلمانی، موضع الغازی در مورد به اصطلاح “درگیری در خاورمیانه” “غیرقابل قبول” و ماینتس کاملاً از محتوای منتشر شده توسط فوتبالیست هلندی خود بی اطلاع است. محتوای مغایر با “ارزش های باشگاه ماینتس”.
استوری اینستاگرام انور القاضی در حمایت از فلسطین به شرح زیر است:
این جنگ نیست. وقتی یک طرف آب، غذا و برق طرف دیگر را قطع می کند، دیگر جنگ نیست. وقتی یک طرف سلاح هسته ای داشته باشد، دیگر جنگ نیست. وقتی یک طرف از حمایت میلیاردها دلار برخوردار باشد. دلار، دیگر جنگ نیست. وقتی یک طرف از عکس های هوش مصنوعی برای انتشار اطلاعات نادرست علیه طرف دیگر استفاده می کند، دیگر جنگ نیست. وقتی فضای مجازی محتوای یک طرف را سانسور می کند و طرف دیگر را سانسور نمی کند، دیگر جنگ نیست. این یک جنگ است. اسمش نه جنگ است نه درگیری. این یک نسل کشی و ویرانی عظیم است و ما به صورت زنده شاهد آن هستیم. از رودخانه (رود اردن) تا دریا (دریای مدیترانه)، فلسطین آزاد خواهد شد.”
انور الغازی از پدر و مادری مراکشی متولد باردنرشت هلند است و دو بار پیراهن تیم ملی این کشور را بر تن کرده است. الغازی قصد داشت با پیراهن مراکش در جام جهانی 2022 بازی کند اما در نهایت مجوزهای مربوطه را کسب نکرد.
موضوع این است که این ستاره مراکشی نیست و در هفته های اخیر و در جریان رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و در جریان رقابت ها، حمایت هواداران تیم های مختلف از مردم فلسطین و شعارهای حمایت از آنها با سانسور آموزنده و آموزنده بزرگ در تضاد قرار گرفت. هرگز در هیچ رسانه ای پخش نشد.
رسانه هایی که تحت فرمان دولت های خود هستند و طبیعتا نباید و نمی توانند مخالف سیاست های آنها صحبت کنند.
سیاستهایی که جنگ اوکراین را یک فاجعه انسانی نشان میدهد، اما آشکارا چشم بر جنایات و کشتار کودکان و مردم عادی و بمباران بیمارستانها میبندد و حتی یک کلمه از جنایات صهیونیستهای نامشروع نمیگوید. رژیم
گزارش محمدحسین نیک خوی متین