حسن صادقی رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری درباره احتمال افزایش مجدد حقوق کارگران در نیمه دوم سال گفت: دولت متاثر از افزایش حقوق نخواهد شد و در گذشته نیز سابقه افزایش حقوق نداشته است. حقوق در دو مرحله اما وزیر کار شفاهی قول داده است که اگر نتوانیم به تورم ۲۷ درصدی دست پیدا کنیم، دستمزدها را ترمیم خواهیم کرد. چون این وعده داده شده است باید تجدید نظر کنند چرا که نه تنها تورم کاهش پیدا نکرده است بلکه قیمت مواد غذایی در حال افزایش است. با توجه به وعده شفاهی وزیر حقوق باید بازنگری شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت کارگران صنایع تبدیلی و کارگران میانی تصریح کرد: در حوزه کارمندان دولت ریش و قیچی در دست دولت است و مجلس، دولت و قوه قضاییه خانواده هستند. بنابراین در خانواده خود تصمیماتی می گیرند که ظاهر قضیه را نشان نمی دهد، بلکه ماهیت افزایش حقوق را نشان می دهد. مثلاً سبد محصولات دوبرابر می شود، پاداش در نظر می گیرند و … یعنی طوری عمل می کنند که کسری حقوق به حد مطلوب 27 درصد برسد. اگر کارمندی را می شناسید، از او بپرسید که از ابتدای سال چند بار کارت هدیه دریافت کرده است یا چند بار کارت هدیه نقدی دریافت کرده است، اما این امتیازات برای طبقه کارگر نیست. کارگران بخش بازرگانی، کارگران صنایع متوسط ​​و ثانویه و کارگران عادی در وضعیتی ناامید قرار دارند. برخی از کارگران در صنایع خودروسازی، نفت و فولاد ایران هستند که وضع مالی خوبی دارند، اما توده کارگران در ایران به دلیل انقباض دستمزدها و سیاست‌های انقباضی وضع مالی خوبی ندارند.

صادقی درباره میزان بهینه حقوق کارگران گفت: اکنون حقوق را ریالی دریافت می کنیم و دلاری خرج می کنیم. کارگر 7 میلیون حقوق می گیرد یا اضافه کار یا کلیک می کند و چند کار انجام می دهد. کارگران بازنشسته 50 درصد از حقوق خود را با دوباره کاری و بدهکاری زندگی می کنند. به نظر می رسد حقوق امسال باید 12 تا 15 میلیون می شد تا بتوانند زندگی خود را اداره کنند. اما ترس از تورم وجود دارد، اما تاثیر دستمزد بر تورم بسیار کم است و توهم تورم بیشتر از خود تورم است. راه حل این است که دستمزدها واقعی شود. این روزها حقوق زیر 15 میلیون یعنی فقر!