به گزارش بازار، سعید عسگرزاده درباره اعطای مجوزهای فولادی افزود: در مجوزهای اعطا شده برای تولید فولاد مشکل داشتیم و زمانی که مشخص شد حدود 112 میلیون تن فولاد و مجوزهای مربوط به صنایع صادر شده است. بالاست، ما بارها نگرانی های خود را بیان کردیم، در جلساتی که در شرکت ملی فولاد (شرکت ملی فولاد) برگزار شد، این موضوع را اعلام و در مورد آن صحبت کردیم.
وی افزود: بر اساس آمار اعلام شده در ستاد ملی فولاد مشخص شد که این اعداد (صدور مجوزها) نه تنها کاهش نیافته بلکه افزایش یافته و هیچکس به فکر رفع این مشکل نبوده است.
دبیر انجمن آهن و فولاد ایران در ادامه با بیان اینکه این احتمال وجود دارد که با این تعداد مجوز صادر شده، ارقام ما به 160 میلیون تن در سال برسد، گفت: افزایش بی رویه مجوزهای صادر شده خطرناک است. آماری است و این هدر دادن سرمایه ملی است و این سرمایه است که می تواند منجر به تولید در جاهای دیگر با بهره وری بیشتر شود.
وي افزود: اگر تاكنون 100 ميليون تن فولاد توليد كردهايم، زيرساختهاي مناسب و فضاي تجاري براي آن وجود ندارد. حتی اگر سالانه این مقدار فولاد تولید کنیم، نمی دانیم چگونه آن را بفروشیم یا با آن چه کنیم. در واقع ما زیرساخت مناسبی برای این میزان تولید نداریم و اسکله های ما آمادگی پذیرش و صادرات آن را ندارند.
عسگرزاده گفت: در حوزه آهن و فولاد باید فکری برای این موضوع کرد. فکر می کنم این موضوع یکی از دغدغه هایی است که در این زمینه وجود دارد. راه حل هایی از این نظر وجود دارد، اما هیچکس به دنبال راه حل نیست و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: وقتی از صنعت فولاد صحبت می کنیم، ساخت یک کارخانه به معنای میلیاردها تن پول و سرمایه این کشور است که تبدیل به انبار، زمین و خودرو می شود و این بسیار مهم است، یعنی اینکه درست نیست که مجلس و کل دولت آن را کنار بگذارند و باید تمدید شود.