افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
4

این خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می دهد.

  • کد خبر : 118109
این خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می دهد.

یافته ها نشان می دهد که ترویج یا حفظ خواب عمیق ممکن است راهی برای پیشگیری از این بیماری باشد. خواب عمیق معمولا بین 70 تا 90 دقیقه طول می کشد و در ساعات اولیه شب اتفاق می افتد. علاوه بر این، این خواب است که باعث می شود سرحال از خواب بیدار شوید، در […]

یافته ها نشان می دهد که ترویج یا حفظ خواب عمیق ممکن است راهی برای پیشگیری از این بیماری باشد. خواب عمیق معمولا بین 70 تا 90 دقیقه طول می کشد و در ساعات اولیه شب اتفاق می افتد. علاوه بر این، این خواب است که باعث می شود سرحال از خواب بیدار شوید، در طول خواب عمیق بدن عضلات، استخوان ها و بافت ها را ترمیم می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مطالعات قبلی نشان داده‌اند که مغز پروتئین‌های سمی مرتبط با زوال عقل را در طول خواب عمیق پاک می‌کند، اما نقش خواب عمیق در ایجاد زوال عقل همچنان نامشخص است.

اکنون، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه موناش نشان می دهد که کاهش خواب عمیق با افزایش خطر زوال عقل در افراد بالای 60 سال مرتبط است. متیو پاس، یکی از نویسندگان این مطالعه، می گوید: خواب عمیق از بسیاری جهات از پیری مغز حمایت می کند و می دانیم که خواب دفع مواد زائد متابولیک از مغز را افزایش می دهد و حذف پروتئین های دخیل در بیماری را تسهیل می کند. آلزایمر آنها ملاقات می کنند، این اتفاق می افتد. با این حال، تا به امروز ما در مورد نقش خواب عمیق در ایجاد زوال عقل مطمئن نبودیم. یافته های ما نشان می دهد که از دست دادن خواب عمیق ممکن است یک عامل خطر قابل تغییر برای زوال عقل باشد.

محققان 346 شرکت‌کننده را که در دو مطالعه خواب شبانه بین سال‌های 1995 تا 1998 و بین سال‌های 1998 تا 2001 شرکت کردند، انتخاب کردند. میانگین سنی شرکت‌کنندگان 69 سال و حدود نیمی از آنها (52 درصد) زن بودند. پیس گفت: «ما از این مطالعات برای بررسی چگونگی تغییر خواب عمیق با افزایش سن و اینکه آیا تغییرات در درصد خواب عمیق با خطر زوال عقل در 17 سال آینده مرتبط است یا خیر، استفاده کردیم. محققان دریافتند که به طور متوسط ​​میزان خواب افراد در بین دو مطالعه کاهش یافته است که نشان می دهد پیری با از دست دادن خواب عمیق مرتبط است.

در طول 17 سال پیگیری، 52 مورد زوال عقل در میان شرکت کنندگان تشخیص داده شد. با در نظر گرفتن سن، جنس، عوامل ژنتیکی، سیگار کشیدن، استفاده از قرص های خواب، داروهای ضد اضطراب و ضد اضطراب. افسردگیهر درصد کاهش خواب عمیق در سال با افزایش 27 درصدی در خطر زوال عقل همراه بود.

محققان همچنین دریافتند که از دست دادن خواب عمیق با افزایش سن با وجود خطر ژنتیکی بیماری آلزایمر (آلل APOE e4) تسریع می‌شود، اما تغییری در حجم مغز ایجاد نمی‌شود. پیس می گوید: «ما همچنین بررسی کردیم که آیا خطر ژنتیکی بیماری آلزایمر یا تغییرات در حجم مغز که نشان دهنده آسیب زودهنگام به سیستم عصبی است با کاهش خواب عمیق مرتبط است یا خیر. ما دریافتیم که یک عامل خطر ژنتیکی برای بیماری آلزایمر با کاهش سریع خواب عمیق مرتبط است، اما نه حجم مغز. این مطالعه در مجله JAMA Neurology منتشر شد.

بیشتر بخوانید:

اولین نشانه های افسردگی را بشناسید

۴۷۲۳۶

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=118109

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.