افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
4

19 نفر از اعدام آزاد شدند/ 1614 زندانی آزاد شدند

  • کد خبر : 117845
19 نفر از اعدام آزاد شدند/ 1614 زندانی آزاد شدند

علی القاسمهر رئیس دیوان عالی استان تهران در مراسم آزادی 19 نفر از محکومان به قصاص فوت اولیاء دم و پایان مدت مجازات از نظر جنبه عمومی جرم که به وقوع پیوست. در اتاق مجتمع قضایی امام خمینی (ره) با حضور اعضای خانواده ایشان ضمن تشکر از زحمات همه جانبه و موثر دادسرای عمومی و […]

علی القاسمهر رئیس دیوان عالی استان تهران در مراسم آزادی 19 نفر از محکومان به قصاص فوت اولیاء دم و پایان مدت مجازات از نظر جنبه عمومی جرم که به وقوع پیوست. در اتاق مجتمع قضایی امام خمینی (ره) با حضور اعضای خانواده ایشان ضمن تشکر از زحمات همه جانبه و موثر دادسرای عمومی و انقلاب تهران، سرپرست دادسرای ناحیه ۲۷، شوراهای حل اختلاف استان تهران، اداره کل زندانهای استان تهران، حافظان صلح و خیرین جهت اخذ رضایت والدین در موارد خود قصاص. این کار بدون همدلی، همراهی و مشارکت همه بخش‌های ذکر شده میسر نمی‌شد و اگر نبود بدون همدلی و همکاری، موفقیت‌های زیادی حاصل نمی‌شد.

فرصت زندگی دوباره برای 19 نفری که به قصاص مرگ والدینشان محکوم شدند

رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه از روحیه گذشت و گذشت والدین دم تشکر ویژه کرد و گفت: پدر و مادر دم کسانی هستند که عزیزان خود را در جریان جنایی عمدی از دست داده اند و در ماتم هستند اما امروز با گذشت شما و جناب آقای منشی، اتفاق بسیار مهمی رخ داده است و سهم ارزنده ای داشتند و به ۱۹ نفر از کسانی که لغزش و بیراهه رفته بودند، فرصت زندگی دوباره دادند و از این بابت از این عزیزان سپاسگزاریم.

لزوم تقویت روحیه گذشت و کنترل خشم در جامعه

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به اهمیت موضوع «گذشته» در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: بررسی بسیاری از پرونده های قتل حاکی از آن است که قتل از روی عصبانیت لحظه ای و عدم گذشت صورت گرفته است. شاید اگر انسان در آن لحظه عصبانی شود و خشم خود را کنترل کند، بسیاری از اتفاقات تلخ رخ ندهد.

القاسمهر با بیان اینکه مهم ترین درسی که والدین به جامعه می دهند، درس گذشت و گذشت در حالی است که صاحب حق هستند، گفت: خداوند متعال در قرآن کریم، قصاص را به عنوان حق مسلم برای والدین مقرر کرده است. مایه حیات، انسجام و دوام جامعه است. اما جدای از این، خداوند متعال در بسیاری از موارد به بخشش و مغفرت سفارش کرده و ثواب اخروی شایسته ای برای آن در نظر گرفته است.

توصیه رئیس دیوان عالی استان تهران به 19 زندانی مشمول عفو محکوم به قصاص

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین به 19 نفر از محکومان قصاص که پس از مرگ پدر و مادرشان عفو ​​شده بودند توصیه کرد و گفت: همه شما که امروز اینجا هستید اولاً تا زمانی که روی زمین هستید. باید خود را مدیون نیاکان خود بدانید و قدردان آنها باشید، ثانیاً همیشه در نظر داشته باشید که درهای رحمت الهی به روی گناهکاران باز است و از رحمت خداوند ناامید نشوید و ثالثاً پس از بازگشت به جامعه زندگی شرافتمندانه داشته باشید. و اشتباهات گذشته خود را اصلاح کنید.

نقش مهم و موثر خیرین در کسب رضایت والدین

وی با اشاره به نقش مهم و موثر خیرین در کسب رضایت والدین اذعان داشت: عزیزانی که تحت عنوان خیریه در زمینه کسب رضایت والدین به میدان آمده اند، واقعاً اعمالشان رنگ و بوی الهی داشته است و در نزد خداوند متعال اجر ویژه ای خواهد داشت.

انتقال همزمان با صاحب حق معنا پیدا می کند

القاسمهر بر ضرورت گسترش و توسعه فرهنگ صلح و سازش در جامعه تاکید کرد و گفت: بخشش با داشتن حق معنا می یابد و این دقیقاً همان مفهومی است که امروز جامعه به آن نیاز دارد و به تبع آن بازتابی از یک امر ارزشمند و ارزشمند است. عمل تقوای امروزی، نقش بسزایی در رشد، تعالی و توسعه جامعه خواهد داشت.

سازماندهی آزادی 1614 زندانی در سال جاری با کمک خیرین

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به تمهیدات برای آزادی یک هزار و 614 زندانی در سال جاری با کمک خیرین گفت: از ابتدای سال جاری تلاش ها و اقداماتی صورت گرفته و اولیای 45 نفر از زندانیان آزاد شده اند. حق الزحمه ارائه شده است.

بسیاری از مردم صرفاً به خاطر یک اتفاق، اشتباه یا لغزش به زندان رفته اند.

وی در پایان سخنان خود بر ضرورت تغییر نگاه جامعه به زندانیان تاکید کرد و اظهار داشت: باید به این نکته توجه داشت که هرکسی که در زندان است ذاتاً بد و کثیف نیست. بلکه بسیاری از افراد صرفاً به دلیل یک حادثه، اشتباه یا لغزش به زندان رفته اند و پتانسیل بازگشت به جامعه را دارند و این وظیفه انسانی افراد جامعه است که زمینه بازگشت به جامعه را فراهم کنند. موارد مردم.

صلح طلبی و آشتی در موارد قصاص نفس، حتی در پای چوبه دار.

محمد شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران نیز در این جلسه با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته 10 جلسه آزادی محکومان به قصاص به صورت جمعی برگزار شده است، اظهار داشت: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه دادگستری، مدیرکل محترم دادگستری استان تهران و دادستان محترم تهران. جلسات صلح و سازش برای محکومان قصاص با همکاری شوراهای حل اختلاف در حال تشکیل است و ماموران صلح بدون هیچ گونه قصدی برای جلب رضایت والدین در دادسرای جنایی تهران فعالیت می کنند.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران خاطرنشان کرد: تلاش برای ایجاد صلح و سازش در پرونده های قتل حتی تا پای چوبه دار ادامه دارد و تلاش برای ایجاد صلح و سازش در محل تعیین شده در زندان است که خوشبختانه در این زمینه موفق بوده است. بسیاری از موارد

نماینده خیرین نیز در این جلسه اظهار داشت: در بسیاری از موارد افراد به دلیل یک حادثه و برخورد فیزیکی دست به قتل می زنند. بنابراین کمک به افرادی که بر اثر یک لحظه غفلت دچار مشکل می شوند در واقع نوعی معامله با خداوند متعال است.

رئیس کل دادگستری استان تهران در بخش پایانی این مراسم با اهدای لوح تقدیر از قضات، مسئولان قضایی و خیرینی که در ایجاد صلح و سازش در پرونده های قصاص تلاش کردند و 19 نفر از محکومان به قصاص قدردانی کرد. توسط اولیای دم مورد عفو قرار گرفتند و با پایان یافتن مدت مجازات از حیث عمومی جرم، در محاکم قضایی استان تهران آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=117845

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.