به گزارش بازار، عیسی زارع پور در چهارمین جلسه کمیته نظارت بر اجرای بند (ج) تبصره 7 قانون بودجه سال 1402 که به ارتقای خدمات دولت و راه اندازی خدمات هوشمند ملی اختصاص دارد. خدمات دولتی، افزود: وقتی هدف همه ما افزایش رضایت مردم است، راهی جز این نیست. ما خدمات الکترونیک فناورانه اولیه به ویژه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان و از این نظر همه سلامت نداریم. مؤسسات مراقبتی و ارائه دهندگان خدمات بیمه باید دست به دست هم دهند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر طبق تعهدات قانونی در پایان آبان ماه تمامی نهادهای دولتی از جمله مراکز بهداشتی و درمانی باید تمامی خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارائه کنند.
زارع پور تاکید کرد: بر اساس این تکلیف قانونی در حال حاضر عدم اتصال به پنجره خدمات ملی هوشمند دولت دیگر قابل قبول نیست و فرآیند اتصال به پنجره خدمات ملی هوشمند دولت و ارائه خدمات آنلاین به دانشگاه ها، بیمارستان ها و بهداشت و درمان. مراکز و ارائه خدمات هوشمند در این زمینه. بیمه، بهداشت و درمان کشور باید تسریع شود.
«میشم لطیفی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار داشت: نهادها موظفند اتصال و ارائه کلیه خدمات خود را از طریق پنجره خدمات ملی هوشمند دولت تکمیل کنند.
وی بیان کرد: دستگاه هایی که در برخی حوزه ها با چالش مواجه شده اند باید نسبت به رفع این مشکلات و ارائه خدمات هوشمند به مردم در اسرع وقت توجه کنند.
لطیفی بر لزوم بازنگری برخی فرآیندهای اداری برای ارائه بهترین خدمات «سلامت هوشمند» در پنجره ملی خدمات هوشمند دولت تاکید کرد.