به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوزنان انرژی خوبی به شما می دهد اما اگر بخواهید در مصرف آن زیاده روی کنید تاثیرات منفی روی بدن شما می گذارد که در این قسمت به شما معرفی می کنیم که نشان می دهد زیاد از نان استفاده می کنید.
بیشتر بخوانید:
یک عادت صبحگاهی که استخوان ها را تقویت می کند
افرادی که از مشکلاتی مانند بیماری سلیاک رنج می برند و دائماً احساس نفخ و یبوست می کنند، احتمالاً بیش از حد نان مصرف می کنند. اگر اغلب احساس می کنید که باید به دستشویی بروید، اما معده شما کار نمی کند. ممکن است به گلوتن آلرژی داشته باشید که هنگام مصرف گندم و سایر غلات ایجاد می شود. البته اگر بیش از حد مصرف کرده باشید.
غلاتی مانند نان سفید، برنج سفید و کراکر کالری بالایی دارند، اما به دلیل محتوای قند بالایی که دارند، شما را به خوردن بیشتر میل می کنند. به همین دلیل وقتی ناراحت یا استرس دارید بیشتر غذا می خورید تا احساس بهتری داشته باشید و در نتیجه اگر احساس می کنید در حال غذا خوردن هستید اما همچنان گرسنه هستید، احتمالا به این دلیل است که زیاد نان مصرف می کنید.
افزایش سطح کلسترول.
مصرف زیاد نان می تواند عاملی برای افزایش سطح کلسترول باشد. بنابراین، شما باید بسیار مراقب باشید و از آنها سوء استفاده نکنید. به خصوص نان های صنعتی که در صورت مصرف طولانی مدت و زیاد باعث آسیب به بدن می شود.
چین و چروک و مشکلات پوستی.
غذاهایی مانند ماکارونی، برنج سفید و رشته فرنگی باعث ایجاد چین و چروک روی پوست می شوند زیرا از آرد سفید تهیه می شوند. مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد خطر آکنه را تا 30 درصد افزایش می دهد. دلیل آن قند بالای این مواد است که باعث افزایش سطح انسولین می شود. افرادی که قند زیادی مصرف نمی کنند به طور کلی با این مشکلات مواجه نخواهند شد.
خواب آلودگی بیش از حد بعد از غذا.
وقتی در رژیم غذایی خود مقدار زیادی نان می خورید، میزان انسولین آزاد شده در جریان خون افزایش می یابد. انسولین به ماندن تریپتوفان در خون کمک می کند. تریپتوفان یک اسید آمینه است که به تولید سروتونین و ملاتونین کمک می کند، دو انتقال دهنده عصبی که خلق و خو را بهبود می بخشند. آنها همچنین خواب را تقویت می کنند و چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کنند، بنابراین اگر بعد از غذا احساس خواب آلودگی و آرامش می کنید، احتمالاً نان زیادی خورده اید.
فشار خون
از هر 10 نفر 9 نفر بیش از حد مجاز نمک مصرف می کنند و مصرف نان آنها نیز بالاتر از حد معمول است که اساساً عامل ایجاد مشکلاتی مانند فشار خون بالا است، زیرا نان حاوی نمک است و مصرف بیش از حد آن در کنار غذاهای فرآوری شده افزایش می یابد. فشار خون.
خلق و خوی ناپایدار
نان ها به دلیل داشتن قند زیاد این توانایی را دارند که خلق و خوی شما را تغییر دهند و به طور ناگهانی احساس بدی در شما ایجاد کنند زیرا بر مغز و ذهن شما تأثیر می گذارد و باعث مشکلات روحی می شود. افراد حساس به گندم بیشتر در معرض مشکلاتی مانند اسکیزوفرنی، بیماری دوقطبی، افسردگی و اضطراب هستند که بسیاری از آنها برای بهبود ذهنی با رژیم غذایی بدون لبنیات و گندم درمان می شوند.
منبع: نمناک
انتهای پیام/