افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
4

کارمند یا فرمانده استخدام شده توسط شهرداری

  • کد خبر : 115729
کارمند یا فرمانده استخدام شده توسط شهرداری

دو هفته پیش تورج فرهادی شهردار منطقه 19 اعلام کرد با اقدامات انجام شده ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه سه منطقه 19 به طور کامل متوقف شده و ساخت و سازهای غیرمجاز قبلی در حال مدیریت است. قانون را رعایت کرده و بر این اساس در عملیاتی 4 طبقه اضافی از یک ساختمان 9 […]

دو هفته پیش تورج فرهادی شهردار منطقه 19 اعلام کرد با اقدامات انجام شده ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه سه منطقه 19 به طور کامل متوقف شده و ساخت و سازهای غیرمجاز قبلی در حال مدیریت است. قانون را رعایت کرده و بر این اساس در عملیاتی 4 طبقه اضافی از یک ساختمان 9 طبقه 30 متری در محله نعمت آباد، خیابان مینو، کوچه گلریز حذف شد. اما به نظر می رسد اعلام پایان ساخت و ساز غیرمجاز در این منطقه که بهشت ​​متخلفان است، کمی دور از ذهن باشد.

*شما در جلسه شورا اعلام کردید که دیگر ساخت و سازهای جدید غیرمجاز در منطقه 3 منطقه 19 انجام نمی شود، اما مشاهدات ما متفاوت است.

ساخت و ساز غیر مجاز جدید ساخته نخواهد شد. با اطمینان می گویم.

* اما پشت نعمت آباد همچنان مشغول ساخت و ساز غیرمجاز هستند.

پشت نعمت آباد، فعالیت های ساختمانی انجام شده تخریب است، هیچکس نمی سازد.

*مدرسه الغدیر چطور؟

همه را نابود کردیم، اما تعدادی باقی ماندند. چندی پیش در محدوده شهید عزیزی ساختمان های انفرادی وجود داشت که فکر می کردند ما نمی توانیم به آن ها دسترسی پیدا کنیم، نیروهای پلیس رفتند و سقف 5 طبقه را سوراخ کردند و تمام فضاهای داخلی را به هم ریختند تا غیرقابل استفاده شوند. . مطمئن باشید فضای گذشته را در این منطقه رها کرده ایم و سازندگان را در فضایی قرار داده ایم که خودشان در حال تخریب آن هستند. بیشتر ساختمان هایی که می بینید ویران شده اند. به مالکان گفتیم که در ساخت 4 طبقه در طبقه همکف کمک خواهیم کرد و اگر استحکام ساختمان آنها مورد تایید نظام مهندسی باشد و کف و سقف داشته باشد و ماده 101 را رعایت کرده باشند، اعتراضی نمی کنیم. . . مالکانی که بیش از چهار طبقه دارند در حال حاضر خودشان در حال تخریب طبقات اضافی هستند و فعالیت های ساختمانی که مشاهده می کنند از نوع تخریب است.

* در جریان حادثه خلازیر، سازمان نظام مهندسی گزارشی تهیه کرد و بر اساس نقشه های هوایی نسبت به رشد ساخت و سازهای غیرمجاز در مدت یکسال هشدار داد و گفت ساخت و ساز غیرمجاز شهرداری در زمان ساخت کجا بوده است. از این مقدار و تاکید شد که این زمین ها در منطقه G بوده چرا شهرداری برای این مناطق جدول بندی و خیابان بندی کرده است و نامه شهردار تهران به وزیر کشور ذکر شده که بر ضرورت تاکید شده است. حمایت ملی برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه پاسخ این شبهات چه بود؟

بحثی که در آن زمان سازمان نظام مهندسی مطرح کرد، تاکید می کرد که این ساخت و سازها در چارچوب استانداردهای ملی ساختمان نیست یا گفته می شد برای تخریب ساختمان ها سیم کشی لازم نیست و این غیراصولی است، در حالی که دقیقاً در مقررات ملی ساختمان 4 صفحه تخریب ساختمان ذکر شده است و دو صفحه اصلی و بقیه الحاقیه و مقدمه و بعد از آن و آن دو صفحه توصیه است مثلاً اگر می خواهید جایی را تخریب کنید سعی کنید این کار را نکنید. آسیب به ساختمان های اطراف آن: یا زمین خالی است، شاخه ها قطع شده اند، یا زیرساخت ها آسیبی ندیده اند. این موضوعات بیشتر توصیه ای هستند. اما اگر می خواهید تعداد طبقات یک ساختمان را کاهش دهید، باید سقف ها را از بالا به پایین کاهش دهید و اگر می خواهید کل ساختمان را به یکباره تخریب کنید، می توانید این کار را به سه روش انجام دهید. یا با مواد منفجره، یا کشیدن کابل، یا ضربه زدن به توپ. این موارد در مقررات ملی ساختمان ذکر شده است.

اما اتفاقات میدانی بحث جداگانه ای است در حالی که بحث ما این بود که نظام مهندسی و متولیان این موضوع هرگز برای تخریب ساختمان مجوز کار برای هیچکس صادر نکرده اند. در موارد نادری که انفجار رخ می دهد، پلیس و وزارت دفاع مجوز مین و گاهی ساختمان صادر کرده اند. اما نظام مهندسی وارد این عرصه نشده است و مثلا همان طور که مجوز نظارت می دهد، مجوز تخریب نداریم و حداقل در این 24 سالی که من در شهرداری هستم اینطور نبوده است. اتفاقا ما یک پیمانکار گرفتیم که این ساختمان ها را تخریب کند تا همه چیز مرتب باشد.

*دستگاه قضایی هم وارد شد، آیا به حکمی رسیده است؟

خیر. کارشناسان در حال حاضر در حال بررسی هستند. این نکته هم خیلی مطرح شد که چرا شهرداری مانع نمی شود.

*در سوال من هم اشاره شد که چرا این متراژ بنا مجاز است غیرمجاز باشد و نکته دیگری که بی پاسخ ماند جدول بندی منطقه G است.

این جدول بندی و آماده سازی بر اساس طرح تفصیلی فوق از سال های اخیر انجام شده است. ما کاری به این احکام نداریم، اما تمام زمین های منطقه 3 زیر کشت است، با تصویب طرح تفصیلی، کاربری و شبکه این زمین ها مشخص می شود. در غیر این صورت قطعا شورای ترافیک موافقت نمی کرد. در خلازیر جنوبی با مصوبه شورای تامین می خواستیم خیابانی بسازیم تا فضایی در آنجا ساماندهی شود، با وجود اینکه پول آن با برنامه و بودجه تامین شده بود و از شورای تامین هم مجوز داشتیم، به ما فشار آوردند و انجام دادند. آی تی. به او اجازه ندادند و بالاخره شورای تامین برگشت و گفت این کار را بکنید.

پس جایی که شبکه ترسیم می شود باید بر اساس شبکه هایی باشد که در طرح تفصیلی بوده است. درست است که 80 درصد منطقه سوم ما زمین کشاورزی است و محدوده به محدوده شهری اضافه شده است. حالا وقتی به محدوده شهر اضافه می شود، نمی تواند ثابت بماند. در نهایت باید هدف مشخص و به کاربری شهری اختصاص یابد و نکته بعدی این است که اراضی خلازیر موقوفه است و 80 درصد ساخت و سازهایی که در آن انجام شده غیرقانونی است. یعنی بدون اجازه تشکیل شده است. از اول انقلاب تا الان. خیلی مهمه 8 هزار قطعه است که 6 هزار قطعه آن ساخته شده و 2 هزار قطعه ساخته نشده است و از 6 هزار قطعه فقط 1200 قطعه پروانه و بقیه بدون پروانه و ساخته شده است.

بنابراین این موضوع یک رسم رایج در آنجا بود. این اتفاق بسیار مهمی است که شهرداری تهران امروز به این موضوع پایان داده است. این خبر می تواند برای تمامی شهرداری های تهران پخش شود و تاثیر خاص خود را داشته باشد. بچه های منطقه 19 علیرغم اینکه با آنها بسیار ظالمانه رفتار می شود، صادقانه کار خود را انجام می دهند.

وقتی در شهرداری کار می کنید، اگر به عنوان کماندویی کار نمی کنید، چگونه به عنوان مهندس، کارشناس، کارمند و … کار می کنید؟ وظیفه شما این است که بروید و به سازنده بگویید که شما تخلف می کنید و طبق قانون نباید تخلف کنید. فایل شما به ماده 100 ارسال خواهد شد.

*بیایید کمی صریح تر صحبت کنیم. چندی پیش تصاویر مبهم و صدایی در شهرداری پخش شد که نشان می داد برخی از عوامل شهرداری چشم خود را بر دریافت وجه تخلفات بسته اند…

…لطفا قضاوت نکنید، باید فیلم را از اول تا آخر به شما نشان دهم…

* اکنون گزارشی واقعی از ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه; داستانی که یکی از مدیران سابق که از ترس شکایت از منطقه سه منطقه 19 فرار کرده بود برای ما تعریف کرد. روایتی که در همه دوره ها تکرار شده این است که سناریو برای تخریب نوشته شده است که اشاره به تاریخ خاصی دارد و تخریب می شود، اما این تخریب اساسی نیست، بلکه گزارش تصویری نیز تهیه می شود و سازنده به ساخت و ساز ادامه می دهد. دوباره تا بازدید بعدی و دوباره تخریب ساختگی…

… نگاه نکن! من اصلا این عبارت و این داستان را قبول ندارم. حتماً عده ای این کارها را انجام می دهند. اگر گفتم نه، اشتباه کردم. مطمئناً، برخی از مردم این کار را انجام می دهند، اما 99٪ از بچه ها دعوا می کنند. او روابط عمومی منطقه است، یک دستش دوربین است و با یک دست کابل می کشد. مسئول اداره فرهنگی و اجتماعی ما. بیایید در عمل، با سند، روی زمین غلت بزنیم و به سایر همکاران کمک کنیم. سازمانی که هیچ تخلفی نمی کند به من بگویید. یک جایی این اتفاقات رنگارنگ می شود، زیرا شرایط حادتر می شود. آن صدا را باید از اول تا آخر گوش کنید، هرچند مربوط به این دوره نبود، مربوط به سال 98 و 97 بود، البته مال هر سالی است، مال شهرداری تهران است، نمی توانم بگویم که نبوده و نیست متعلق به شهرداری تهران است. اما داستان و سناریو را شخص دیگری آماده کرده بود: یک نفر ابتدا برای دستی به سمت شهردار منطقه می رود. اما شهردار منطقه با او همکاری نمی کند، بعد با افراد دیگر می رود، باز هم تاکید می کنم، حتما این افراد متخلف هم در شهرداری و هم در حوزه های دیگر در ایجاد این شرایط نقش دارند، هیچکس منکر آن نیست. اما در حال حاضر شرایط به گونه ای است که درگیری ها جدی و شدید شده است و همه باید برای تقویت این رویه تلاش کنیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=115729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.