افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
3

سبد سوخت حمل و نقل کشور متنوع است

  • کد خبر : 115660
سبد سوخت حمل و نقل کشور متنوع است

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مالک شریعتی در تشریح بررسی مواد مرجع حوزه انرژی لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: امروز مواد مرجع حوزه انرژی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات این شورا بررسی شد. کمیسیون انرژی در خصوص موضوعات این بخش به تصویب رسید. وی با اشاره به برخی […]

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، مالک شریعتی در تشریح بررسی مواد مرجع حوزه انرژی لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: امروز مواد مرجع حوزه انرژی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات این شورا بررسی شد. کمیسیون انرژی در خصوص موضوعات این بخش به تصویب رسید.

وی با اشاره به برخی از مصوبات حوزه انرژی در لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: یکی از نکات مصوب در حوزه انرژی مربوط به تنوع سبد سوخت حمل و نقل کشور بود که شامل سوخت هایی مانند CNG، نفت، LPG و. برق

این نماینده مجلس پس از بیان اینکه متأسفانه دولت قبل سوخت LPG را از سبد سوخت حذف کرد، ادامه داد: این در حالی است که مازاد تولید LPG داریم و از سوی دیگر با ناهماهنگی سوخت بنزین و بنزین مواجه هستیم. در واقع ما بنزین وارد می کنیم. همچنین باید گفت که بخشی از سوخت مورد نیاز کشور را می توان با LPG تامین کرد بنابراین دیگر مجبور به واردات بنزین نخواهیم بود.

شریعتی با بیان اینکه سوخت LPG هم از نظر زیست محیطی و هم از نظر رگولاتوری سوخت مناسبی است و از ضروریات کشور است، تصریح کرد: متاسفانه مازاد این سوخت به خط لوله سراسری گاز متصل می شود و گاهی سوزانده می شود. خوشبختانه در دوره های گذشته و در بودجه 1400 و 1401 مصوباتی در این زمینه داشتیم و دولت نیز آیین نامه آن را تصویب کرده است، بنابراین این موضوع را در برنامه گنجانده ایم تا به صورت دائمی و در طول 5 سال اجرایی شود. برنامه هفتم توسعه

یکی از اعضای کمیسیون انرژی شورای اسلامی با اشاره به مصوبات دیگر حوزه انرژی گفت: موضوع تبدیل ایران به قطب انرژی منطقه در جلسه امروز کمیسیون تلفیق مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. این موضوع جزء سیاست های کلی برنامه تلقی شد و در بند (10) سیاست ها مورد تاکید قرار گرفت. با توجه به زیرساخت ها، در این بخش به ترتیب 40 و 20 میلیارد مترمکعب صادرات و واردات گاز طبیعی پیش بینی می شود، همچنین در این بخش مصوب شد کمیته ای به ریاست رئیس جمهور در این بخش تشکیل شود. همچنین در بند مذکور آمده بود که این رویکرد باید با اصل 77 منطبق باشد، بنابراین در صورت نیاز به انعقاد قرارداد در این بند، این قرارداد به مجلس آورده و در مجلس بررسی می شود.

شریعتی تاکید کرد: بر اساس این بند نقش کشور در دیپلماسی انرژی منطقه طی 5 سال از برنامه افزایش می یابد. از این بند می توانیم با توجه به ذخایر انرژی که داریم نقش مهمی در منطقه در زمینه صادرات و واردات انرژی داشته باشیم.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با اشاره به ماده 14 این لایحه و بررسی آن در جلسه کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس این بند مشارکت صندوق توسعه ملی و دولت از محل تعیین شده است. محل صادرات نفت و گاز در این بخش مقرر شد که سهم دولت به صورت ثابت و بر اساس بودجه سالانه اختصاص یابد تا دولت در این زمینه کمبودی احساس نکند. همچنین در صورتی که درآمد صندوق بیش از حد انتظار باشد، این منابع به عنوان حقوق صندوق محاسبه می شود و در صورتی که درآمد مذکور کمتر از میزان مورد نیاز باشد، به عنوان بدهی عمومی در صندوق منظور می شود.

شریعتی با اشاره به بند (ب) و اجزای (2) و (3) ماده 15 برنامه هفتم توسعه گفت: این بند به کمیسیون تلفیق ارجاع شد. در این بخش درباره شرکت های خصوصی و سهم آنها در توسعه میادین نفت و گاز کشور و همچنین مشارکت صنعت انرژی به عنوان بخش خصوصی و همچنین شرکت های وابسته به وزارت نفت به عنوان یک بخش خصوصی، تکالیفی انجام شد. بخش بخش دولتی در توسعه میادین به ویژه گاز. از این بند انشالله جهشی در تولید گاز کشور به ویژه در میادین جدید حاصل خواهد شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=115660

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.