به گزارش بازار، عباس علی آبادی در احکام جداگانه ای «محمد مجید فولادگر» معاون هماهنگی و فضای کسب و کار وزارت حراست، «رضا قربانی» معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، معاونت هماهنگی و فضای کسب و کار وزارت حراست، در دستور کار خود قرار گرفتند. «رضا سلطان علیزاده» مدیرکل دفتر توسعه اقتصاد دانش بنیان علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور طی حکمی سیدعلی روحانی معاون سیاسی اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی و سجاد محمدعلی نژاد را منصوب کرد. معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اعضای کارگروه ملی صنعت دانش بنیان.
در جملات اعضای کارگروه ملی صنعت دانش بنیان آمده است:
در راستای اجرای تفاهم نامه مشترک پنج گانه «وزارت صنعت، معدن و تجارت»، «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور»، «وزارت امور اقتصادی و دارایی» ، “وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و “صندوق نوآوری و شکوفایی” در رویداد ملی صنعت دانش بنیان در تاریخ 1402/07/06 با هدف رفع موانع رشد شرکت های دانش بنیان و هدایت آنها به سمت. راه حل های ملی و راهبردی، بین المللی شدن توانمندی های دانش بنیان، ایجاد پیوند بین شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی با شرکت های دانش بنیان توانمند و همچنین ارتقای ظرفیت تحقیق و توسعه طرفین، بر اساس این دستور جنابعالی به مدت یک سال به عنوان «عضو کارگروه ملی صنعت دانش بنیان» منصوب شود.
امید است با اتکال به خداوند متعال و تعامل سازنده و هم افزایی با سایر دست اندرکاران، اقدامات این کارگروه زمینه تحقق «اقتصاد صنعت دانش بنیان کشور» و در نهایت تحقق «دانشمندی» را فراهم آورد. اقتصاد مبتنی بر.”
از سوی دیگر وزیر حراست در حکمی علی بابایی مدیرکل دفتر فناوری و نوآوری وزارت حراست را به عنوان دبیر کارگروه ملی صنعت دانش بنیان منصوب کرد. این حکم مقرر می دارد:
در راستای اجرای تفاهم نامه مشترک پنج گانه «وزارت صنعت، معدن و تجارت»، «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور»، «وزارت امور اقتصادی و دارایی» ، “وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و “صندوق نوآوری و شکوفایی” در رویداد ملی صنعت دانش بنیان در تاریخ 1402/07/06 با هدف رفع موانع رشد شرکت های دانش بنیان و هدایت آنها به سمت. موضوع راه حل های ملی و راهبردی، بین المللی شدن توانمندی های دانش بنیان، ایجاد پیوند بین شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی با شرکت های دانش بنیان توانمند و همچنین ارتقای ظرفیت تحقیق و توسعه طرفین، بر اساس این مصوبه جناب عالی خواهد بود. به مدت یکسال به عنوان «دبیر کارگروه ملی صنعت دانش بنیان» منصوب و رعایت موارد ذیل با دقت و جدیت ضروری است:
1- ایجاد دبیرخانه صنعت دانش بنیان در دفتر فناوری و نوآوری و استفاده حداکثری از ظرفیت ساختاری و نیروی انسانی و تعامل با سایر معاونت ها و دفاتر تخصصی.
۲- تشکیل مستمر جلسات ماهانه کارگروه ملی و تعیین دستور جلسه و پیگیری مصوبات تا حصول نتیجه و رفع موانع موجود.
3- ارائه ماهانه و کتبی گزارش کار دبیرخانه و پیشرفت کمی و کیفی اهداف موافقتنامه به اعضای محترم و ارائه گزارش فصلی و نظارت و ارزیابی روند به وزیر حریم خصوصی.
4- تعامل سازنده و حداکثری با مدیران و بدنه کارشناسی اعضای پنج گانه تفاهم نامه برای تسهیل و تسریع امور.
5- تعامل و طراحی مشارکت و نقش بهترین دانشگاهها و اتاق فکرهای فعال و تقسیم کار ملی و ایجاد شبکه.
6- ارتباط مستمر با شرکت های بزرگ به عنوان صاحبان بازار و پیشرانان صنعت دانش بنیان.
7- ارائه برنامه سالانه صنعت دانش بنیان و برگزاری رویدادهای بعدی و تکمیلی با همکاری سازمانهای زیرمجموعه وزارت امنیت و سایر دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط و شرکتهای بزرگ دولتی، نیمه دولتی و خصوصی.
8- طراحی و اجرای پایبندی رسانه ای و ایجاد گفتمان صنعت دانش بنیان در بین ذینفعان و فعالان این حوزه، نخبگان و عموم مردم.
امید است با اتکال به خداوند متعال و تعامل سازنده و هم افزایی با سایر دست اندرکاران، اقدامات این کارگروه زمینه تحقق «اقتصاد صنعت دانش بنیان کشور» و در نهایت تحقق «دانشمندی» را فراهم آورد. اقتصاد مبتنی بر.”