افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
2

حمل و نقل با کشتی در کشور 28 میلیون تن محموله به ارزش 1.8 میلیارد دلار

  • کد خبر : 114443
حمل و نقل با کشتی در کشور 28 میلیون تن محموله به ارزش 1.8 میلیارد دلار

به گزارش بازار، محمدرضا مدرس خبانی در نشست روسای نهادهای دریایی کشور که به منظور بررسی موضوعاتی که در جلسه آینده شورای عالی صنایع دریایی مطرح می شود، با اشاره به مصوبه شورای عالی صنایع دریایی برگزار شد. شورای صنایع نیروی دریایی اوایل سال جاری در مورد نیاز به توسعه و جوان سازی ناوگان. کشتی […]

به گزارش بازار، محمدرضا مدرس خبانی در نشست روسای نهادهای دریایی کشور که به منظور بررسی موضوعاتی که در جلسه آینده شورای عالی صنایع دریایی مطرح می شود، با اشاره به مصوبه شورای عالی صنایع دریایی برگزار شد. شورای صنایع نیروی دریایی اوایل سال جاری در مورد نیاز به توسعه و جوان سازی ناوگان. کشتی های دو شرکت ملی نفت ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یکی از برنامه های جدی گروه کشتیرانی، خرید شناور برای تجهیز ناوگان سفارش و حسابداری شد.

وي افزود: گروه كشتيراني جمهوري اسلامي ايران موفق به حمل بيش از 28 ميليون تن محموله به ارزش يك ميليارد و 800 ميليون دلار شد و در نظر دارد به درآمد سال گذشته برسد و چرخه هاي خدماتي جديد در صنعت دريانوردي را آغاز كند.

مدرس خیابانی گفت: به این ترتیب از طریق تدوین سند راهبردی گروه کشتیرانی در افق 1406 تلاش شده است مسیرهای توسعه ناوگان تدوین و در عین حال ساخت شناورهای قابل ساخت در محدوده کشور همچنین با تولیدکنندگان ملی پیگیری هایی صورت خواهد گرفت تا آینده ناوگان برنامه ریزی شود.

همچنین در این جلسه «سعید جعفری» رئیس سابق دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی نیز با بیان اینکه شورای عالی صنایع دریایی پایگاه و محل همگرایی در حوزه دریایی کشور است، گفت: : این پایگاه باید با دریافت نظرات کارشناسان و انتقال آن به شورا، زمینه ساز توسعه اقتصاد دریایی و حمایت از صنعت دریایی در کشور شود.

در این جلسه محمدمهدی سالاری سرپرست دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی که اخیراً از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به این سمت منصوب شده است، با بیان اینکه در بالاترین سطح دولت توجه لازم صورت گرفته است، اظهار داشت: در این راستا باید به این سمت برسند. خطاب به شورای عالی صنایع دریایی و رئیس جمهور دستور اکید دارد که هر سه ماه یکبار جلسات شورای عالی صنایع دریایی به منظور توجه ویژه به اقتصاد دریایی تشکیل شود.

وی افزود: تحولات سریعی در صنعت دریایی جهانی در حال رخ دادن است و اقتصاد جهانی در حال تطبیق با آن است. در این میان، تحولات ناشی از سرعت بالای گسترش فناوری‌های عمومی در سطوح مختلف و همچنین پیشرفت‌های فناوری در صنعت کشتیرانی جهانی، شرایط جدیدی را برای کشور به ارمغان می‌آورد که همراه با تحولات ژئوپلیتیکی که در منطقه در حال رخ دادن است. می تواند منجر به تغییرات عظیم و همچنین ایجاد یک اقتصاد مبتنی بر دریا شود.

سالاری با بیان اینکه سرعت تحولات و تحولات در عرصه جهانی و منطقه ای بسیار بالاست و ایران از ظرفیت های استفاده نشده بسیاری در حوزه اقتصاد دریایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: همچنان درگیر مسائل اساسی در حوزه اقتصاد هستیم.دریانوردی و ما برای غلبه بر آنها باید سریعتر حرکت کرد بیایید شروع کنیم. در عین حال روندهای جهانی در حوزه کشتیرانی را نیز نباید نادیده گرفت.

وی افزود: مهمترین دلیلی که موتور اقتصاد دریایی در ایران هنوز روشن نشده است، نبود انسجام است. ضمن اینکه این انسجام باید برای بسیاری از بازیگران این حوزه و توانمندی های خوبی که داریم فراهم شود، اما با هم افزایی باید شرایط جدیدی را ایجاد کنیم.

سالاری بیان کرد: شورای عالی صنایع دریایی در مقطعی به عنوان مرکز هماهنگی همه بخش هایی که در حوزه دریایی نقش آفرینی می کنند چندان فعال نبوده است و اکنون که در دولت سیزدهم علاقه زیادی به آن وجود دارد باید از فرصت استفاده کنید و در کنار دیگران ذینفع باشید. ذینفعان شرایط را فراهم کردند تا سهم بیشتری از کیک اقتصاد دریایی جهان را به خود اختصاص دهند.

وی گفت‌وگو و گفت‌وگوی یکپارچه، حل مسائل اساسی و آموزش انجام کارهای بزرگ را سه گام موثر برای هم افزایی بیشتر نهادهای دریایی کشور دانست.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=114443

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.