افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

موتورهای الکتریکی با تکنولوژی بالا جایگزین مدل های قدیمی در کولرهای آبی می شوند

  • کد خبر : 112819
موتورهای الکتریکی با تکنولوژی بالا جایگزین مدل های قدیمی در کولرهای آبی می شوند

به گزارش بازار، در حال حاضر بخش مهمی از مصرف برق در تابستان مربوط به بارهای سرمایشی به ویژه چیلرهای آبی است که با توجه به فناوری های قدیمی به کار رفته در موتورهای القایی این چیلرها که مربوط به 50 سال پیش است، راندمان آنها ناچیز است. 50 درصد است. عدم نوسازی و به […]

به گزارش بازار، در حال حاضر بخش مهمی از مصرف برق در تابستان مربوط به بارهای سرمایشی به ویژه چیلرهای آبی است که با توجه به فناوری های قدیمی به کار رفته در موتورهای القایی این چیلرها که مربوط به 50 سال پیش است، راندمان آنها ناچیز است. 50 درصد است. عدم نوسازی و به روز رسانی سیستم آب شرب طی سالیان متمادی مطابق با سیاست های کلی اصلاح الگوی مصرف انرژی و منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص ارتقای بهره وری انرژی در کشور، در ابتدا گام در سال 1401، استاندارد بهره وری انرژی برای کولرهای آبی، که به مدت 13 سال اجرا شد. هیچ چیز تغییر نکرده بود، اصلاح و دسته بندی E، F و G از برچسب انرژی آن حذف شد و از 1 دسامبر 1401 اجباری شد.

بر اساس گزارش های وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر حصول نتایج مثبت با اجرای این اصلاحیه و با توجه به تاکید وزیر نیرو مبنی بر استفاده از موتورهای الکتریکی پربازده و BLDC در تولید تمام آب. یخچال و فریزر در کشور و پس از تفاهم نامه سه جانبه بین سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی (ساتبا) و سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت صنعت در تاریخ 22 اسفند 1300 با هدف الزام تولیدکنندگان یخچال هایی که دارای مصرف بالا هستند، منعقد شد. بهره وری. موتورهای برق در تولید یخچال، جلسات متعدد کارشناسان و مدیران برگزار و در نهایت استاندارد جدید مصرف انرژی برای یخچال های آبی در جلسه 26 شهریور 1402 با حضور مشترک اعضای کارگروه ماده 11 برگزار شد. قانون اصلاح الگوی مصرف و همچنین جلسه سال 1378 کمیته ملی انرژی تصویب شد.

یکی از مهمترین محورهای استاندارد جدید حذف رده های B، C و D از طبقه بندی برچسب انرژی کولرهای آبی و به همراه آن از فصل آینده تولید کولرهای آبی در کشور است که از ساعت 13:00 آغاز می شود. آغاز ماه مارس ، تنها با رده های بهره وری انرژی A، A+a و A++ و A+++ امکان پذیر خواهد بود.

برای حل این مشکل، سازندگان چیلر باید استفاده گسترده از موتورهای الکتریکی با راندمان بالا به ویژه فناوری های PMSM و BLDC را در دستور کار خود قرار دهند که علاوه بر دستاوردی جدی در صنعت تولید تجهیزات خنک کننده تبخیری، می توانند مبنایی برای رشد تولید الکتروموتورهای پربازده با تکنولوژی بالا و رونق شرکت های دانش بنیان.

برآورد می شود با اجباری شدن اجرای این استاندارد و نظارت دقیق، بیش از 300 مگاوات کاهش تقاضای برق و 10 میلیون متر مکعب صرفه جویی در مصرف آب حاصل شود.

به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، رئیس توسعه اقتصاد دانش بنیان این معاونت برنامه ارتقای موتورهای برقی کولرهای آبی به فناوری BLDC را آغاز کرد. با به منظور بهینه سازی مصرف انرژی. و مشکل عدم تعادل انرژی و اثرات مخرب آن بر صنعت را مهار کند.

با توجه به وجود بیش از 20 میلیون چیلر آبی فعال و نیاز سالانه به حدود 800000 دستگاه در کشور، افزایش راندمان عملکردی چیلرهای آبی با ارتقاء الکتروموتورهای به کار رفته در آنها به فناوری BLDC می تواند گامی اساسی برای دستیابی به کاهش باشد. . مصرف برق در کشور

موتورهای DC بدون جاروبک (BDLC) با قابلیت‌های مختلف از جمله راندمان بالاتر (حداقل 90%)، قابلیت کنترل و عمر طولانی‌تر و صدای کمتر، گزینه بسیار مطلوبی برای استفاده در چیلرهای آبی مانند یکی از پرمصرف‌ترین تجهیزات در پیک هستند. ساعت برق تابستان شده است.

اجرای این طرح با استفاده از توانمندی های موجود بنگاه های دانش بنیان می تواند ضمن جلوگیری از ارزآوری، اشتغال و ارزآوری در کشور ایجاد کند. در این راستا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان حمایت از توسعه و استفاده از فناوری موتور الکتریکی BLDC را با مشارکت شرکت های فناور و دانش بنیان در اولویت قرار داده است.

در گام اول، این حمایت ظرفیت تولید حداقل 1.5 میلیون برد الکترونیکی مورد استفاده در موتورهای الکتریکی BLDC را برای تامین نیاز داخلی با صرفه جویی ارزی 20 میلیون دلاری ایجاد می کند.

الکتروموتورهای BLDC را می توان در بسیاری از تجهیزات الکتریکی مانند ماشین لباسشویی استفاده کرد که نشان دهنده اندازه بازار بزرگ این فناوری برای شرکت های فناوری و دانش بنیان است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=112819

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.