افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
2

به لطف بورس کالا، صنعت بالادستی سودهای نجومی درو می کند

  • کد خبر : 112705
به لطف بورس کالا، صنعت بالادستی سودهای نجومی درو می کند

به گزارش بازار، محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت اظهار داشت: اگر شاهد رشد باشیم نتیجه این است که مواد اولیه به همین میزان رشد کرده و به نوعی رشد محصول نهایی را خوب داریم. اما به اندازه ظرفیت تولید کشور». و انگیزه تولید در جامعه صنعتی کشور است، رشد صنعتی ندیده ایم. وی افزود: یکی […]

به گزارش بازار، محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت اظهار داشت: اگر شاهد رشد باشیم نتیجه این است که مواد اولیه به همین میزان رشد کرده و به نوعی رشد محصول نهایی را خوب داریم. اما به اندازه ظرفیت تولید کشور». و انگیزه تولید در جامعه صنعتی کشور است، رشد صنعتی ندیده ایم.

وی افزود: یکی از خواسته های جامعه صنعتی کشور این است که به میزان آمادگی کشور برای رشد تولید و اقبال مردم به کالاهای ملی و در سال رشد تولید هستیم، باید زمینه مناسب تری را فراهم کنیم. مواد خام به همان میزان.

به گفته برادران، افزایش قیمت در بورس بر اساس سیستم شفاف و مورد توافق همه تولیدکنندگان است. یا اگر در جاهایی تولید محدود داریم، باید برویم آن منابع را از محل واردات تامین کنیم، اما جایی که اختلاف است، مازاد تولید مواد اولیه هم داریم، اما مشغول صادرات هستیم.

وی گفت: قیمت یک نوع کاغذ در کشور همسایه کمتر از کشور خودمان است که آن را خریداری می کنیم.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا تولید فولاد به وزارت حراست بستگی دارد و چرا با چالش قیمت گذاری مواجه هستیم، گفت: مکانیسم قیمت گذاری به سازمان حمایت کننده بستگی ندارد به عنوان مثال در حوزه فولاد مس که مردم نیز در برخی احساس می کنند. راه، این است که چون یکی از شرکت‌های صنعت است، مسئولیت بر عهده وزارت صمت است، اما حقیقت این است که در سال‌های گذشته استثنا قائل شد و به این ترتیب، قیمت‌گذاری در بورس کالا با قیمت‌گذاری واقعی جایگزین شد. .

این باعث شده است که در زنجیره بالادستی، در صنعت لوازم خانگی با همه رشدی که در سال های اخیر داشته است، شاهد رشد 80 درصدی باشیم و همچنین متوجه شدید که تولیدکنندگان اصلی ما نیز گفته اند که برخی از آنها تا هفت برابر بیشتر شده اند. تولید، اما صورت های مالی بازار سهام این شرکت ها برای مثال به زیر 10 درصد می رسد.

برادران بیان کرد: این مشکل به فرآیندهای تولید کشور لطمه می زند، باید برعکس باشد، یعنی در زنجیره پایین دستی محصول نهایی سود بیشتری ایجاد کنیم تا انگیزه تولید ایجاد شود. چرا که اگرچه ما از سیستم شفاف بورس دفاع می کنیم، اما بورس نباید به ضد خود تبدیل شود و به جای تبدیل شدن به عامل رقابت، گاهی تبدیل به عامل انحصار شود و با عرضه های طراحی شده یا شرایط خاص، نرخ ها بالاتر می رود. از نرخ های جهانی یا آن مزیت هایی که ما در کشور داریم به جای اینکه توسط تولیدکنندگان ملی استفاده شود، توسط تولیدکنندگان خارجی استفاده شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=112705

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.