به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سید حسین میرشفیع مشاور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل مجمع خیرین راهداری کشور گفت: در پایان سال گذشته مناطق حادثه خیز کشور به تصویب کمیسیون ایمنی راه های کشور رسید و 887 منطقه به عنوان نقاط حادثه خیز تعیین شد. اعلام شد این تصادف دارای مبانی آماری مشخصی بر اساس تعداد فوتی ها و تعداد تصادفات رخ داده در سه سال اخیر بوده است. و با بررسی پلیس و سازمان راهداری در سامانه تصادف تایید شد.
میرشفیع افزود: در قانون تخلفات رانندگی مصوب شده است که 60 درصد تخلفات رانندگی باید به ایمنی راه ها اختصاص یابد و با توجه به اینکه سازمان برنامه بودجه موظف به تامین اعتبار بود، انجمن خیرین وزارت راه. و شهرسازی همچنین اعلام کرد در صورت تامین اعتبار قانونی برای رفع نقاط حادثه خیز این انجمن نیز 20 درصد هزینه ها را تقبل خواهد کرد.
مدیرکل خیرین جاده ای کشور تصریح کرد: حجم های عملیاتی مورد نظر راستی آزمایی شده و کل هزینه آن حدود 10 میلیارد تومب برآورد شده است که مجمع خیرین جاده ای کشور سهم خود را حدود 2 میلیارد تومان خواهد کرد.
وی ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه ای با سازمان راهداری منعقد شد که بر اساس برآوردها مقرر شد 5 درصد منابع تصادفات جاده ای و ایمن سازی جاده ها از طریق موسسات خیریه سراسر کشور تحویل شود.
میرشفیع پیش بینی کرد: در صورت ایمن سازی این نقاط تا 2 سال آینده، ظرفیت تصادف این نقاط که 10 درصد در سال بود کاهش می یابد که برای این امر اقدامات تکمیلی از جمله مسائل آموزشی و فرهنگی، رعایت آیین نامه های اجرایی ضروری است. . مقررات، جدیت پلیس در برخورد، با متخلفان، فرهنگ سازی و آموزش و رعایت مبادی اورژانس باید رعایت شود، تمامی نکات ذکر شده موضوعات مکملی هستند که به کاهش تصادفات کمک می کنند.
وی افزود: متاسفانه در سه سال اخیر روند حوادث رانندگی و قربانیان ناشی از آن افزایش و نگران کننده بوده و امسال نسبت به سال قبل 6.5 درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل انجمن خیریه دوندگان جاده کشور یادآور شد: این موضوع یک موضوع ملی است و خیرین باید در این زمینه که مربوط به جان مردم است تلاش کنند.
وی افزود: همچنین مجمع خیرین راهسازی کشور در حوزه راه های خصوصی و روستایی سهم مهمی داشته است و خیرین در سراسر کشور 1.8 میلیارد تومان کمک کرده اند که بیشترین آن در هرمزگان، فارس و استان ها بوده است. یزد.