افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
2

آیا شکر باعث بیش فعالی کودکان می شود؟

  • کد خبر : 111775
آیا شکر باعث بیش فعالی کودکان می شود؟

آفتاب نیوز: کودکان بزرگترین مصرف کنندگان شکر افزوده هستند. اگرچه رژیم های غذایی با قند بالا با عوارضی مانند چاقی، بیماری قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه مرتبط است. با این حال، مشخص نیست که مصرف زیاد قند در دوران کودکی چگونه بر رشد مغز تأثیر می‌گذارد، به ویژه در ناحیه‌ای که برای یادگیری […]

آفتاب نیوز:

کودکان بزرگترین مصرف کنندگان شکر افزوده هستند. اگرچه رژیم های غذایی با قند بالا با عوارضی مانند چاقی، بیماری قلبی و حتی اختلال در عملکرد حافظه مرتبط است. با این حال، مشخص نیست که مصرف زیاد قند در دوران کودکی چگونه بر رشد مغز تأثیر می‌گذارد، به ویژه در ناحیه‌ای که برای یادگیری و حافظه حیاتی است.

تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف روزانه نوشیدنی های شیرین در دوران نوجوانی باعث اختلال در عملکرد یادگیری و حافظه در بزرگسالی می شود. این گروه همچنین نشان داد که تغییرات در باکتری های روده ممکن است کلیدی برای اختلال حافظه ناشی از قند باشد.

آیا شکر باعث بیش فعالی در کودکان می شود؟

اطلاعات نادرست و سردرگمی زیادی در مورد تأثیر شکر بر کودکان وجود دارد. به عنوان مثال، افراد تمایل دارند غذاهای حاوی قند را با بیش فعالی مرتبط کنند. بسیاری از والدین اصرار دارند که خوردن شکر باعث تغییر رفتار فرزندانشان می شود. همانطور که در بسیاری از مطالعات نشان داده شده است، این نه علمی است و نه درست. چندین مطالعه به این موضوع پرداخته اند، اما هیچ کدام از این نظریه که قند باعث بیش فعالی می شود، حمایت نمی کند.

برخی از کودکان به قند حساس هستند. مصرف قند در مغز کودکان باعث تغییراتی در انتقال دهنده های عصبی می شود که می تواند باعث تغییرات خلقی شود. اگر به نظر می رسد رفتار کودک شما بعد از خوردن شکر تغییر می کند، بهتر است آن را محدود کنید یا مواد شیرین دیگری را جایگزین کنید.

غذاهای حاوی قند دارای رنگ های مصنوعی، مواد نگهدارنده و سایر محرک های بالقوه هستند. اما در بیشتر مواقع رفتار بیش فعال به عوامل محیطی و کم خوابی مربوط می شود.

در یک مطالعه، گروهی از کودکان شش تا ده ساله پس از خوردن یک دسر شیرین بعد از غذا به کلیسا برده شدند. هیچ نشانه ای از بیش فعالی در این کودکان در محیط آرام کلیسا مشاهده نشد. این روند دوباره تکرار شد با این تفاوت که این بار بچه ها را بعد از دسر به پاسیو بزرگی بردند و در آنجا فعالیتشان بیشتر از قبل فعال بود.

مصرف شکر چه تاثیری بر کودک در حال رشد دارد؟

وقتی کودک شما غذاهای شیرین شده با شکر می خورد، ممکن است فضای کمی برای گزینه های مغذی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، لبنیات کم چرب و پروتئین های بدون چربی وجود داشته باشد. علاوه بر این، قند بیش از حد نیز می تواند باعث افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی در آینده شود.

در گذشته تصور می شد مصرف شکر باعث کوتاهی قد در کودکان می شود. امروزه نشان داده شده است که مصرف شکر نمی تواند مستقیماً مانع رشد کودکان شود. اما مصرف زیاد و مداوم شیرینی جات و مواد قندی اثرات نامطلوبی بر متابولیسم و ​​ترشح طبیعی هورمون ها از جمله هورمون رشد دارد.

مصرف شکر و خطر ابتلا به بیماری های مزمن در کودکان

قند بیش از حد در دوران کودکی می تواند منجر به عادات غذایی ناسالم در بزرگسالی شود. قند بیش از حد می تواند منجر به چاقی شود و کودک را در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا، سطح کلسترول بالا و دیابت نوع 2 (که در آن بدن به درستی به انسولین پاسخ نمی دهد) منجر شود.

افزایش و کاهش سریع قند خون می تواند باعث نوسانات خلقی و حتی افسردگی شود. اضافه وزن و چاقی نیز با مشکلات استخوان و مفاصل و برخی از انواع سرطان مرتبط است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=111775

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.