افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 20 November , 2024
3

فروش اموال مازاد دولت صرف هزینه های جاری نمی شود.

  • کد خبر : 111151
فروش اموال مازاد دولت صرف هزینه های جاری نمی شود.

به گزارش بازار، مالک رحمتی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی در نشست ستاد تولید دارایی های دولتی استان و بررسی بسته های توسعه ای استان از یزد به عنوان استان پیشرو در تکمیل پروژه یاد کرد. پروژه های نیمه تمام پروژه ها از طریق تولید و تشکر از مسئولان استانی. وی در […]

به گزارش بازار، مالک رحمتی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی در نشست ستاد تولید دارایی های دولتی استان و بررسی بسته های توسعه ای استان از یزد به عنوان استان پیشرو در تکمیل پروژه یاد کرد. پروژه های نیمه تمام پروژه ها از طریق تولید و تشکر از مسئولان استانی. وی در این خصوص گفت: دولت متعهد به رشد و توسعه کشور و توسعه استان ها است اما در استانی مانند یزد وارث پروژه های نیمه تمام هستیم پروژه هایی با عمر مفید بیش از 15 سال که “آنها 30 سال زمان نیاز دارند تا با بودجه فعلی تکمیل کنند.”

وی با اشاره به فعال شدن مجدد ظرفیت تولید قانونی در دولت سیزدهم، با توجه به سیاست دولت در خصوص تکمیل پروژه های نیمه تمام، گفت: خوشبختانه نیمی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان یزد بر تولید متمرکز بوده است. و ابتکار استان منجر به تصویب پروژه هایی شد که استاندار استان نیز در این سفر بوده است.

معاون وزیر اقتصاد درباره برخی نقاط ضعف آیین نامه قبلی و نحوه رفع آنها در آیین نامه فعلی تولید، گفت: تبدیل دارایی ها به طرح عمرانی یکی از دغدغه های فعلی است اما مسئولان باید مطمئن باشند که در آیین نامه فعلی یک پول حاصل از فروش دارایی های مازاد صرف هزینه های جاری می شود، اما نه، بلکه به طور کامل صرف پروژه های عمرانی می شود.

وی نکته دیگری را که یکی از آفت های قوانین قبلی بود، عدم به موقع بودن مصوبات عنوان کرد و گفت: در آیین نامه تولید، تمامی مراحل فرآیند دارای مهلت مشخصی است و در صورت عدم رعایت زمان های ذکر شده. مشاهده شود تخلف بوده و مورد استعلام و برخورد قانونی قرار خواهد گرفت.

رحمتی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر امنیت سرمایه گذاری گفت: البته این موضوع شامل هر دو طرف میز می شود; یعنی هم مسئولانی که قرار است پروژه را تحویل دهند و هم سرمایه گذار باید مصونیت داشته باشند، بر اساس مقررات تولید، هر دو طرف مصونیت خواهند داشت برای تصمیماتی که با توجه به ملاحظاتی که از قبل گرفته می شود.

وی به تفویض وظایف هیئت تولید به استانداران با امضای وزیر کشور و وزیر اقتصاد برای انجام کارهای کارشناسی دقیق تر اشاره کرد و اظهار داشت: این اقدام در راستای تسهیل و تسریع در روند تولید انجام شد.

این مسئول در بخشی از سخنان خود تاکید کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی نباید مازاد دارایی های خود را بدیهی تلقی کنند، بلکه بر اساس ماده 8 نسبت به مازاد دارایی خود سخت گیری کنند.

وی با بیان اینکه تولید دو بال دارد، یکی تعیین تخصیص دارایی های مازاد و دوم تصمیم گیری در مورد پروژه های عمرانی نیمه تمام، گفت: پروژه های عمرانی نیمه تمام باید به طرق مختلف از جمله فروش، بهره برداری شود. تبادل. ، واگذاری حقوق بهره برداری طبق مقررات. پروژه باید برای تکمیل آن و سایر موارد ذکر شده در استان ها تعیین تکلیف شود.

وی همچنین به برخی کاستی ها در حوزه تولید اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه معرفی و آگاهی از مقررات ساخت و تولید به خوبی انجام نشده است و در خصوص اهمیت بهره وری نیز شاهد کم کاری هستیم و از سوی دیگر در این امر باید به موضوع تنبیه و تشویق بیشتر توجه شود.

وی خواستار اولویت نهادها در معرفی اموال مازاد خود شد و گفت: همچنین امیدواریم استان ها به صورت دوره ای ستادهای تولید استانی و دارایی های دولتی را ساماندهی کنند چرا که کم کاری استان ها در نهایت پاسخگو خواهد بود. از سال.

رحمتی در پایان بر اهمیت امید آفرینی در جامعه و توجه دولت سیزدهم به این موضوع تاکید کرد و گفت: تلاش بدون نتیجه بهتر است بنابراین باید تلاش کنیم تا تلاش خود را به نتایج ملموس و امید در جامعه برسانیم.

مهران فاطمی استاندار یزد نیز در این دیدار مصوبه اصلی سفر مقام معظم رهبری به استان یزد را برای تامین آب خط دوم انتقال آب استان یزد و شهرهای حاشیه آن برشمرد و گفت: این پروژه اعتبار بالایی را می طلبد که می طلبد. امیدواریم از طریق تولید آب مازاد در منطقه یزد انجام شود. پیشرفت این پروژه را ببینیم که مناطقی از استان های فارس و خراسان جنوبی و یزد و کرمان را نیز پوشش می دهد.

وی پس از بحث آب، پروژه های حوزه راهسازی را مهم ترین دغدغه استان خواند و با اشاره به اینکه سالانه 250 نفر در جاده های برون شهری یزد جان خود را از دست می دهند، گفت: راه های موجود در استان وضعیت مناسبی ندارند. تا به طور کامل به بار ترافیک فعلی پاسخ دهد.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه یزد یک کیلومتر بزرگراه ندارد، اجرای بزرگراه اردکان به مهریز را از برنامه های پیشران برای استان و کشور برشمرد که حتی از نظر ابعاد بین المللی نیز حائز اهمیت است.

فاطمی به کمبود زیرساخت های ورزشی در استان اشاره کرد و گفت: امیدواریم تکمیل پروژه مجموعه بزرگ ورزشی استان یزد که دو میلیارد تومان نیاز دارد از طریق ساخت محقق شود.

وی یکی از مزیت های استان یزد را وضعیت مطلوب بهداشتی آن با مشارکت خوب خیرین و کادر درمانی آموزش دیده عنوان کرد و گفت: 45 درصد بیماران ارجاعی از سایر استان ها هستند.

استاندار به هشت بیمارستان و مرکز درمانی نیمه کاره در استان از جمله پژوهشکده ناباروری یزد که دارای عملکرد ملی و بین المللی است اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم تا شاهد بهره برداری از پروژه های نیمه تمام دانشگاه باشیم. از جمله مراکز درمانی فوق الذکر با فروش املاک مازاد دانشگاه علوم پزشکی.

وی نیاز 400 میلیارد تومانی برای تکمیل فاز اول راه آهن یزد – اقلیدس برای گرم نگه داشتن این خط را برشمرد و گفت: استان های فارس، بوشهر، کهگلویه و بویراحمد و مناطق مجاور به یزد و خراسان رضوی متصل می شوند. . از طریق این خط راه آهن .

فاطمی پروژه های آبرسانی شهری شهر یزد را از جمله رینگ آب شهر یزد و مخازن آن عنوان کرد و اظهار داشت: بیش از 350 روستای استان به مدت چند ساعت با کامیون های تانکر آب دریافت می کنند.

وی افزود: انتقال آب به 265 روستا هم اکنون با اعتباری بالغ بر 1800 میلیارد ریال و پیش پرداخت 30 درصدی بر اساس مصوبات سفر رئیس جمهور به استان در حال انجام است و تکمیل وی نیازمند تامین اعتبار از طریق فروش است. دارایی مازاد

«محمد دهقان منشادی» مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با تشریح بسته های توسعه ای پیشنهادی استان یزد، این بسته ها مربوط به املاک مازاد استانداری یزد، نهادهای استانی وزارت راه و شهرسازی، آب منطقه ای یزد، ورزش و جوانان یزد، دانشگاه علوم پزشکی یزد. مدیریت کل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور در استان، دانشگاه یزد و همچنین آب و فاضلاب یزد را ذکر کرد.

وی گفت: بسته های رونق به معنای فروش املاک مازاد و تخصیص اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام واگذار شده به آنها است.

دهقان منشادی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: 405 طرح استانی و حدود 120 طرح ملی در استان نیمه تمام است و برای تکمیل آنها بیش از 65 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گفته وی، اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته تقریبا دو برابر شده و پیش بینی می شود امسال نیز به همین میزان اعتبارات عمرانی در استان داشته باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: با اعتبار فعلی حداقل 30 سال طول می کشد تا پروژه های نیمه تمام در استان به اتمام برسد، مگر اینکه از طریق راه های میانبر مانند تولید مازاد دولتی در استان استفاده شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=111151

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.