به گزارش آرمان آنلاین: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تقویت و رشد تعالی نیروی انسانی را رکن اساسی نیروهای مسلح از راهکارهای مهم مورد تاکید فرمانده معظم کل قوا دانست.
سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر نیروهای مسلح که با حضور اشتریان برگزار شد، میلاد امام حسن عسکری (ع) را تبریک گفت. گروهی از فرماندهان ارشد نظامی با هدف توسعه فرهنگ شایسته سالاری از طریق معرفی سازمانها، نیروها، فرماندهان و مدیران موفقتر و الگو قرار دادن رشد و تعالی سازمانی و فردی در نیروهای مسلح و در راستای اجرای طرح اقدامات فرماندهی معظم کل قوا در خصوص رشد و تعالی فرماندهان، مدیران و کارکنان مجموعه نیروهای مسلح همه ساله در نیروهای مسلح انجام می شود.
به گزارش مهر، سرلشکر باقری ضمن تشکر از برگزیدگان این دوره از جشنواره، تاکید کرد: فرآیند شناسایی رده ها، فرماندهان و مدیران موفق توسط نخبگان کل فرماندهی کل قوا انجام می شود. . گفت: نخبگان یک فناوری و هنر استراتژیک فوق العاده ارزشمند و کمیاب است. به ابتکار فرمانده کل قوا راه اندازی شد.
سرلشکر باقری توجه به تقویت و تعالی روزافزون نیروی انسانی را رکن اساسی نیروهای مسلح از راهکارهای مهم مورد تاکید فرمانده معظم کل قوا دانست و نامگذاری این جشنواره را به نام مالک اشتر، شخصیتی خودساخته و خودساخته عنوان کرد. دوست بصیر امیرالمومنین علی (ع) این امر مسئولیت فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح را در الگوبرداری از این سردار بزرگ و فداکار سنگین می کند، گفت: در جلسه منتخبان جشنواره و فرماندهان نیروهای مسلح انتخاب شدند. در سال 2017 با فرمانده کل قوا برگزار شد. معظم له در این دیدار فرمودند: مالک اشتر در بصیرت، صراط مستقیم، عزم راسخ، احساس مسئولیت، آمادگی، مجاهدت، شجاعت و قدرت فرماندهی و در عین حال در معنویت، عبادت، تقوا و تواضع برجسته و نمونه بود. بنابراین، فرماندهان نیروهای مسلح بیش از دیگران باید این روحیات و نگرش ها را در خود تقویت کنند.» بر این اساس، ما در نیروهای مسلح باید نفس و عملکرد خود را از نزدیک و انتقادی بررسی کنیم تا بتوانیم آن ویژگی ها را در خود تقویت کنیم. .
وی در ادامه با بیان اینکه اشراف به تنهایی توانایی رصد و کنترل دستورات و تدابیر نیروهای مسلح را ندارد، تاکید کرد: بازوی دیگر اشراف نظارت میدانی و حضور فرماندهان نیروهای مسلح بر روی صحنه است. نقطه . . . خدا را شکر این رویکرد در همه شاخه های نظامی وجود دارد. پایش میدانی بازوی تکمیلی است که فرمانده را با واقعیت های صحنه و کاستی های سازمانی و اقداماتی که برای اجرای صحیح دستورات و اقدامات باید انجام دهد آشنا می کند.