به گزارش بازار، نمایندگان در سومین جلسه علنی امروز (سه شنبه 11 آبان) شورای اسلامی شهر در جریان بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه با بند (پ) ماده 106 لایحه قانونی مذکور با 160 رای موافق موافق، 19 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
حسین نوش آبادی مخالف بند (پ) این ماده گفت: بر اساس این حکم به بهانه کاهش دولت و چابک سازی دولت از هرگونه استخدام رسمی جلوگیری می شود، همانطور که در حال حاضر انجام می شود و صدها هزار نفر. از نیروهای شرکتی، از رزمرد و همامی از طریق پیمانکاران در دستگاه های مختلف استفاده کردیم و همه را بلاتکلیف گذاشتیم.
مسلم صالحی به عنوان حامی بند مذکور گفت: در حال حاضر بسیاری از ارگان ها و سازمان های دولتی نیروی انسانی مازاد دارند، از طرفی اداره یا سازمانی مانند آموزش و پرورش فاقد نیروی انسانی است، چه اشکالی دارد دانشگاهی مانند پیام نور یا دانشگاه های دیگر. سازمان ها برای جبران کمبود نیروی انسانی و جلوگیری از افزایش هزینه های دولت، دستگاهی مانند آموزش و پرورش را واگذار می کنند.
داوود منظور نماینده دولت در خصوص این بند گفت: در حال حاضر در برخی ادارات مازاد نیرو و در برخی ادارات کمبود نیرو داریم، اما دولت اجازه انتقال نیرو بین این ادارات را نمی دهد، لذا برای استفاده حداکثری از نیروهای دولتی در این حکم از مجلس میخواهیم که به ما اجازه دهد تا بر اساس آییننامه مشخصی، نیروهای خود را بین ادارات یک استان منتقل کنیم.
به استناد بند پ ماده 106 لایحه قانونی فوق الذکر. سازمان اداري و كارگري كشور مجاز است به منظور افزايش بهره وري نيروي كار و جلوگيري از افزايش حجم دولت به كارگران رسمي، ثابت، قراردادي فرعي و فرعي موضوع ماده (124) مديريت خدمات عمومی قانون و عناوین مشابه در دستگاه های اجرایی بر اساس آیین نامه ای که شامل شرایط احراز شغل و سطح سازمانی، نحوه پرداخت حقوق و مزایای کارکنان موقت و ضوابط تنظیم کننده تغییر صندوق بازنشستگی می باشد. تهیه شده توسط وزارت کشور با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران به صورت بین نهادی در داخل استان و انتقال.
حسین رجایی در مقابل بند (ت) گفت: نیروهای شرکتی بلاتکلیف هستند و مشخص نیست ارزیابی کارکنان دولت چگونه انجام می شود. مراکز تعریف شده در این بند برای این کار کافی و استاندارد نیستند.
عباس گودرزی با موافقت با بند مذکور اظهار داشت: دولت باید توجه داشته باشد که واگذاری مدیریت دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی به معنای واگذاری خدمت است نه واگذاری نیروی انسانی به بخش خصوصی. شورای اسلامی با قاطعیت مخالف استمرار و توسعه فعالیت شرکت های واسطه کارگری بوده و در بیانیه ها، مصوبات و مواضع خود این مخالفت را به شدت ابراز کرده است.
همچنین نمایندگان با 116 رأی موافق، 43 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در جلسه با بند «ت» ماده 106 این لایحه موافقت کردند.
به موجب بند (ت) لایحه مذکور؛ مركز آموزش مديران دولتي موظف است سامانه نظارت و ارزشيابي آموزش كاركنان دولتي را به عنوان زيرسامانه بستر يكپارچه نظام اداري ظرف مدت سه ماه به نحوي طراحي نمايد كه نظارت و ارزشيابي انجام شود. از مراکز آموزشی دستگاه های اجرایی و دوره های آموزشی که بر اساس عملکرد ثبت شده در این سامانه انجام می شود و صدور گواهینامه آموزشی کارکنان از طریق آن قابل انجام است.
به گزارش هانه ملت، نمایندگان در ادامه بحث اصل 106 با پیشنهاد مصطفی میرسلیم مبنی بر بازگشت بند (ج) به لایحه دولت با 141 رأی موافق، 29 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع از مجموع 144 نماینده موافقت کردند. حاضر در جلسه
بر اساس بند (ج) ماده 106؛ سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است برنامههای آموزشی و توسعه توانمندیهای مدیران را در قالب واحدهای آموزشی مستمر و دورههای آموزشی تکمیلی با همکاری دستگاههای اجرایی در ارتباط با نیازسنجی آموزشی از بانک اطلاعات طراحی و تطبیق دهد. پرونده های مدیران و عملکرد و نیازهای کاری و نتایج ارزیابی مراکز صلاحیت حرفه ای. هر یک از مراکز آموزش ضمن خدمت موسسات، مسئولیت برگزاری دوره ها را زیر نظر مرکز آموزش مدیریت دولتی بر عهده خواهند داشت. در اجرای این بند صدور مدرک یا معادل آن برای دوره های مذکور ممنوع است.