حماس و جهاد فلسطین، کتائب حزب الله عراق، حزب الله لبنان و غیره. آنها باید ابتدا وارد عمل شوند و ایران به عنوان حامی که چشم از این صحنه بر نمی دارد، ناظر زمین باشد.
گفتن فردا | روزنامه همشهری در پاسخ به این سوال که چرا ایران وارد جنگ سوریه شد اما مستقیما وارد جنگ غزه نشد؟
ایران در جنگ با داعش وارد سوریه شد، البته این حضور به هیچ وجه حضور حداکثری ایران نبود و به حضور مستشاران و مدافعان حرم خلاصه شد. واقعیت این است که قرار گرفتن سوریه در محل اتصال سه قاره (آسیا، اروپا و آفریقا) بالاترین چشم انداز ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک را به آن بخشیده است. به همین دلیل است که بسیاری از کارشناسان سیاسی این کشور را “بزرگترین کشور کوچک جهان” نامیده اند. سوریه سال هاست که نقش دروازه ایران به دنیای غرب و ارتباط راهبردی ایران با منطقه مدیترانه و خاور نزدیک را ایفا کرده است. اما حضور چشمگیر ایران در سوریه از یک سو به ثبات سوریه و بشار اسد و نابودی داعش منجر شد.
این روزنامه در ادامه نوشت: تاریخ لبنان و فلسطین و مبارزه تاریخی با رژیم صهیونیستی متفاوت است. در اینجا با نیروهای مقاومت بومی این دو کشور مواجه هستیم که به طور مستقیم و غیرمستقیم تربیت شده فرهنگ انقلاب اسلامی هستند. پیشگامان مبارزه با اسرائیل، جوانان مقاومت در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان هستند. حمایت مادی و معنوی از این جنبش ها یکی از سیاست های قاطع ایران برای تقویت جبهه مقاومت در منطقه تلقی می شود. تمام تلاش جمهوری اسلامی ایران گسترش گفتمان مبارزه در بین جوانان مقاوم منطقه است. با همین منطق سال ها رژیم صهیونیستی روز به روز افول می کند و مقاومت رشد و پیشرفت می کند. منطق جمهوری اسلامی در حضور منطقهای خود انواع مختلفی از جهاد را رقم زده است. حماس و جهاد فلسطین، کتائب حزب الله عراق، حزب الله لبنان و غیره. آنها باید ابتدا وارد عمل شوند و ایران به عنوان حامی که چشم از این صحنه بر نمی دارد، ناظر زمین باشد. تا امروز حتی حزب الله خود لبنان نیز به طور جدی وارد میدان نشده است و بر اساس موضع رسمی سخنگوی حماس “ما دائما با حزب الله در تماس هستیم و هنوز نیازی به ورود حزب الله نیست.”