به گزارش بازار، منصور فخاران رئیس مرکز مدیریت راه های این سازمان گفت: اطلاعات سامانه های هوشمند حمل و نقل از جمله سامانه های تردد شمار آنلاین (UAS) و سامانه استخراج اطلاعات از پلاک خودرو (DAP) و تلفن های همراه داده ها نشان می دهد. نزدیک به 81 میلیون دستگاه خودروی سبک و در شهریور ماه سال جاری در محورهای بین استانی کشور تردد کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش نشان می دهد.
وی در خصوص مقایسه تردد بین استانی طی 6 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: تردد خودروهای سبک و سنگین در 6 ماهه امسال نسبت به سال گذشته 6 درصد افزایش داشته است. در فروردین ماه امسال ۳ درصد، اردیبهشت ۶ درصد، خرداد ۴ درصد، تیر ۷ درصد و مرداد ۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: همچنین تردد وسایل نقلیه سبک در شهریور ماه امسال نسبت به شهریور سال گذشته 12 درصد و نسبت به ماه گذشته 24 درصد افزایش داشته که حاکی از افزایش چشمگیر تردد ناشی از سفر در پایان تعطیلات تابستان است.
رئیس مرکز مدیریت راه های سازمان در خصوص تغییرات ترافیکی بین استانی گفت: بیشترین افزایش ترافیک بین استانی در مدت مذکور مربوط به استان سیستان و بلوچستان با 21 درصد، کرمان و بوشهر هر کدام 20 درصد افزایش است. درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و کمترین افزایش تردد مربوط به استان گیلان با 3 درصد، استان های گلستان و مازندران هر کدام یک درصد بوده است.
فخاران افزود: بیشترین تردد بین استانی در شهریور 22 شهریور با تردد 3.5 هزار و 888 دستگاه خودرو اتفاق افتاد که بالاترین تردد بین استانی ثبت شده از ابتدای نصب سامانه های هوشمند بوده است. کمترین تردد بین استانی در اول شهریور با تردد دو میلیون و 341 هزار و 257 وسیله نقلیه به ثبت رسید که افزایش چشمگیر سفرها در 31 شهریور به دلیل تقارن با تعطیلات دهه آخر صفر بوده است.
وی در خصوص گزارش مبدا سفرها در شهریور ماه افزود: با استفاده از تحلیل زنجیره سفر خودروها با استفاده از اطلاعات سامانه های پلاک خوان، خودروهای استان های تهران و البرز، گیلان، مرکزی، قم و مازندران در محل قرار گرفتند. بالای سفرها استان های مبدا