به گزارش بازار، وزارت امور اقتصاد و دارایی در پاسخ به گزارش چهارم مهرماه 1402 با عنوان مسکن 100 میلیاردی در روزنامه «تیداویت» درباره واریز منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از سهام توضیح داد. بازار. ذکر این نکته ضروری است که پیش از این مسیر اشتباهی در تخصیص منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت برای حمایت از بورس وجود داشت و ایده دولت سیزدهم این بود که این صندوق دیگر منابع را تزریق نکند. و به همین دلیل این مدل در این دولت تغییر کرد، صندوق دیگر نه تنها پول می دهد، بلکه شریک می شود، یعنی منابع صندوق از بین نمی رود.
در این میان موضع دولت سیزدهم تقویت صندوق تثبیت بازار سرمایه با منابع جدید است. علاوه بر این، دولت سیزدهم معتقد به حمایت پایدار از بورس یعنی حذف قیمت های دستوری، منابع درون زا برای صندوق تثبیت، اصلاح رفتار ناظر بازار، حذف دستکاری قیمت ها، شفافیت داده های خرد، حذف انحصار صدور مجوز، اصلاح نظام سرمایه گذاری فرهنگ سازی و ارتقای جایگاه سازمان بورس در دولت. اما بازار سرمایه کشورمان همچنان میراث شرایط ایجاد شده در دولت های گذشته و آسیب دیده از سال 2099 را دارد. شرایط آنها هنوز تغییر نکرده است.
دولت سیزدهم به خوبی فهمیده است که بحث بورس یک موضوع اقتصادی است و با تغییرات در سطح مدیریت حل نمی شود. برای رفع این مشکلات دولت با تصویب سه مصوبه و اجرای آنها تدابیری اتخاذ کرد. در بهمن 1400 اولین مصوبه دولت در حوزه بازار سرمایه اجرا شد و در آن زمان شاهد بودیم که همه قیمت ها تحت تاثیر جنگ روسیه و اوکراین قرار گرفت و مشاهده شد که با اولین مصوبه، سرمایه های بازار سرمایه واکنش نشان دادند. مثبت در عرض چند ماه
در آبان ماه 1401 مصوبه دولت در مورد بیمه افراد دارای شرایط نامناسب اجرا شد و بیش از نیم میلیون نفر از این مصوبه بیمه استفاده کردند و سومین مصوبه اوایل امسال در مورد نرخ مواد غذایی و سوخت بود.