افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
3

شورای عالی نظارت اتاق را از فضای انتخاباتی خارج کرد اتاق به زودی آرام می شود

  • کد خبر : 108652
شورای عالی نظارت اتاق را از فضای انتخاباتی خارج کرد اتاق به زودی آرام می شود

مهران ابراهیمیان، بازار: 7 ماه از سال 1402 می گذرد و نقش مشورتی اتاق ایران به دولت بسیار ضعیف شده است اما فضای اتاق بازرگانی ایران همچنان انتخاباتی است و فعالان اقتصادی این سازمان به جای در تلاش برای بهبود فضای کسب و کار و رفع مشکلات، صدها مقاله یا مصاحبه مکتوب و تصویری در […]

مهران ابراهیمیان، بازار: 7 ماه از سال 1402 می گذرد و نقش مشورتی اتاق ایران به دولت بسیار ضعیف شده است اما فضای اتاق بازرگانی ایران همچنان انتخاباتی است و فعالان اقتصادی این سازمان به جای

در تلاش برای بهبود فضای کسب و کار و رفع مشکلات، صدها مقاله یا مصاحبه مکتوب و تصویری در له و علیه رئیس اتاق منتشر شده است که نشان دهنده تاخیر بیش از حد نهادهای نظارتی در تصمیم گیری های تعیین کننده است.

این اتاق کار دارد و عملاً اکثر ابزارهای موجود در اختیار این اتاق نشان دادن مشروعیت رئیس جمهور یا پاسخ به انتقادات است.

به گزارش بازار فردا، اگر دوباره اتفاقی نیفتد و جلسه شورای عالی نظارت قطع نشود (!) باید تکلیف این ماراتن طولانی برای دو جریان متضاد که حامیان قدرتمندی دارند روشن شود، پس شاید د این راه، روابط این سازمان مهم اقتصادی با دولت نیز باید بهبود یابد و به گفته بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن اتاق معادن، «خشم دولت از اتاق» به «آشتی» تبدیل شود. “.

آن طور که رسانه ها می نویسند، از زمانی که انتخابات اتاق با حواشی زیادی برگزار شد، رئیس اتاق برخلاف دوره های گذشته در هیچ جلسه دولتی دعوت نشده است و نقش مشورتی اتاق وظیفه اصلی این سازمان است.

ارتباط با نهاد تصمیم‌گیر دولت برای رفع مشکلات فعالان بخش خصوصی بسیار محدود است. حتی مشکلات و مسائل بخش خصوصی به صورت جداگانه در جلسات با وزرای مختلف مورد بحث قرار می گیرد.

یا حتی رئیس جمهور پیگیری می شود و تا حدودی فرآیندها اصلاح می شود و مسائل گروهی در شوراهای مشورتی مطرح می شود و عملا گره های فردی باز می شود.

از آنجایی که انتخابات اتاق، برخلاف آنچه در گذشته اتفاق افتاد، با حاشیه زیاد انجام شد، رئیس اتاق در هیچ جلسه دولتی دعوت نشده است و وظیفه مشورتی اتاق به عنوان وظیفه اصلی آن حفظ می شود. این سازمان و ارتباط با نهاد تصمیم‌گیری و تصمیم‌گیری دولت برای حل مشکلات فعالان بخش خصوصی بسیار محدود است.

دو طرف چه می گویند؟

نگاهی به ماه هایی که در سال 1402 برای این سازمان می گذرد نشان می دهد که اخبار اتاق بازرگانی زیادی در رسانه ها منتشر می شود، اما این اخبار فراتر از حل مشکلات یا حل مشکلات است.

و مشکلات فعالان اقتصادی عمدتاً مربوط به کشمکش دو جریان پشت صحنه و صاحبان نفوذ در اقتصاد است که خود را در له یا علیه رئیس مجلس نشان می دهد.

در یک دعوای جدی، هر دو طرف مدعی اجرای قانون هستند، یکی مدعی است که انتخابات خردادماه قانونی و بدون نقص بوده و دیگری مدعی است که انتخابات بر اساس مقررات است.

تایید و مسلح کردن خود غیرقانونی است و صلاحیت تصرف کرسی ریاست جمهوری را ندارد.

دو طرف جریان آنقدر قدرت دارند که تصمیم بر ابقای رئیس اتاق پس از تعلیق مکرر شورای عالی نظارت و شکایت در مراجع قضایی عملا تکلیف تسلیحاتی در اتاق بازرگانی را مشخص می کند. .

آنها گفتند که این امر منوط به هماهنگی با روسای نیروها است، اما هر دو طرف همچنان در تلاش هستند تا با عملیات روانی و رسانه ای، نظر خود را بیان کنند.

یکی اصرار به ماندن دارد و دیگری اصرار به خروج از رئیس اتاق!

یکی اعلام می کند استعفا و دست نوشته و دیگری تکذیب می کند!

یکی صدایش را به گوش نمایندگان مجلس می رساند و دیگری جلوی سران سایر قوا در جلسه قدرت نمایی می کرد!

از یک سو جلسات متعدد شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی را تشکیل می دهد و از سوی دیگر چندین بار آن را لغو می کند یا فرض می کند که موضوع بدون نتیجه مشخص و مکتوب حل شده است.

این در حالی است که در فضای مجازی به خصوص توییتر هر دو طرف دعوای عاشقان پول زیادی دارند و یکدیگر را به صرف هزینه های میلیونی برای تولید محتوا متهم می کنند.

اما به نظر می‌رسد این بار جدی‌تر از همیشه است زیرا عملیات روانی و لابی‌های پشت صحنه عملاً هزینه بلاتکلیفی را با فرسایش جریان افزایش داده است و بنابراین در جلسه فردا بالاخره کار برای یکی از قطعات.

یکی دیگر از نشانه های اهمیت نشست فردا این است که هر دو طرف از تمام آتش توپخانه ای که در اختیار دارند استفاده خواهند کرد. در واقع حجم پست ها و تولید محتوا نسبت به سه روز گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

دو طرف جریان آنقدر قدرت دارند که تصمیم به ابقای رئیس اتاق پس از تعلیق مکرر شورای عالی نظارت، شکایت به مراجع قضایی و عملاً تعیین نقش سلاح در اتاق بازرگانی منوط به آن بود. با هماهنگی سران قوا.

تب بالا به سرعت عرق می کند
سه روز پیش، یعنی در روز تعطیل، خبری در سایت اتاق ایران منتشر شد که قوه قضاییه غیرقانونی بودن تفنگ صورتی در جایگاه رئیس جمهور را تکذیب کرد و فضای توییتر پر از پیروزی پیروزمندانه شد.

رئیس وشد که با هشتگ پایان پروژه بیگیران مزین شد. اما در کمتر از 24 ساعت، روز شنبه، روند دعوت نشدن رئیس اتاق به مراسم روز ملی در فضای مجازی پخش شد. امروز هم خبر از تشکیل شورای عالی.

پیگیری ها همزمان با برگزاری پنجمین جلسه هیئت برای تعیین تخصیص نهایی علنی شد. نشستی که به نقل از سایت اتاق بازرگانی ایران، صحنه تذکر و تذکر نمایندگان بخش خصوصی به دولت بود.

برای احترام به رای وی در انتخاب رئیس مجلس ایران اصلاح شد.

در این میان کسانی هستند که رئیس جمهور فعلی را ایده آل دولت می دانند و معتقدند که بلاتکلیف ها کمتر مطالبه گر و مطیع تر هستند.

در عمل با اتفاقات اخیر، اتاق را می توان عرصه ای برای شطرنج سیاسی و جریان های قدرت در پشت صحنه دانست که حداقل دو مورد از آنها تاکنون افشا شده است.

اتاق باشگاه یا صفحه شطرنج سیاسی

ظاهرا بر خلاف نظر آرماورزی که روزگاری از دوندگان بوده و گفته است; اتاق باشگاه عملاً غیرسیاسی است، با اتفاقات اخیر اتاق را می توان یک صحنه شطرنج سیاسی در نظر گرفت و قدرت در پشت صحنه جریان دارد.

که تاکنون حداقل دو جریان از آن آشکار شده است به طوری که از یک سو دولت و مجلس بویژه خاندوزی وزیر اقتصاد بیانگر مواضع دولت هستند و از سوی دیگر مسئولان و از نقطه نظر. از دید

فعالان توییتر حسین مرعشی هستند.

مرعشی در گفت و گوی تلویزیونی گفت: آرماورزی جزو دلالان نیست و الان هم اگر آرماورزی برود، یک آرمورزی دیگر می آید، چون اکثر اتاق بازرگانی هم نظر ما را دارد.

به گزارش بازار، صرف نظر از مکتب حاکم بر اتاق، فضای کنونی اتاق از شکوه سازمانی است که مدعی پارلمان بخش خصوصی است. مشخص نیست و باید در اسرع وقت مشخص شود.

اتاق به زودی آرام می شود

یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود به بازار گفت: جلسه فردای شورای عالی نظارت حداقل برای فعالان اقتصادی، عزت اتاق بازرگانی ایران و اقتصاد کشور و مردم حائز اهمیت است. باید

تصمیمات این شورا که مرجع قانونی رسیدگی به این مسائل است باید محترم شمرده شود و به آن عمل شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که موضع دولت مشخص است، به نظر می رسد اتاق بازرگانی ایران به زودی به وظیفه خود عمل کند و بر ماموریت ها و وظایف خود تمرکز کند.

حال باید دید حسین صلاح ورزی که این بار و تا پایان این دوره اتاقی در لباس رئیس جمهور شده، با آرامش پا به ساخت اتاق خواهد گذاشت یا سفر به نمایشگاه جیتکس در دبی آخرین بازدید او خواهد بود. در

آیا این سمت با مقامات خارجی خواهد بود؟

وی در یک جلسه مجازی اعلام کرد: من نه برانداز هستم و نه مفسد. اما اگر مراجع قانونی اعلام کنند حضور من به عنوان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران غیرقانونی است، استعفا خواهم داد.

دریغ نخواهم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت کنار رفتن یا استعفای رئیس جمهور فعلی چه اتفاقی می افتد، گفت: احتمالا با توجه به فضای موجود، معاون اول رئیس جمهور تا زمان انتخابات مسئولیت را بر عهده می گیرد.

لازم به ذکر است که در تاریخ 8 خرداد ماه سال جاری، انتخابات اتاق بازرگانی ایران برای تعیین رئیس و هیئت رئیسه برگزار شد و از همان روز انتخابات علیرغم رای بالای موافقان سلاح ها. ، با حواشی جدی مواجه شد، به گونه ای که در

زمانی که او نامزد شد به او توصیه شد در انتخابات شرکت نکند و در این مدت رسانه های خارجی از دویچه وله و آناتولی ترکیه گرفته تا بی بی سی مطالب متعددی درباره حواشی انتخاباتی این اتاق منتشر کرده اند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=108652

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.