به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب سلیمانی دبیرکل جمعیت هلال احمر در جلسه شورای سیاسی خانه های هلال گفت: خانه های هلال بر اساس الگوی پذیرفته شده حاکمیت شبکه ای در سطح جهان ساخته شده و تجربیات ارزشمند و مثبتی در این زمینه کسب کرده ایم. حوزه مدیریت جامعه محور که در خانه های هلال مورد توجه قرار گرفته است.» دارند.
وی با اشاره به اینکه خانه های هلال متعلق به مردم و برای مردم است، ادامه داد: در این خانه ها است که برنامه های سازنده برای ساکنان محلی و آموزش عمومی ارائه می شود. بنابراین انجام توسعه کمی و کیفی خانه های هلال و افزایش آن به 30 هزار خانه در 5 سال آینده حائز اهمیت است.
دبیرکل هلال احمر افزود: خانه های هلال احمر باید در تمام مناطق کشور توسعه یابد. اما اولویت ما توسعه در مناطق محروم در سال 2020 است.
سلیمانی با اشاره به ضرورت تشکیل تیمهای امدادی در خانههای هلال گفت: با حضور تیمهای امدادی محلی، اسکان اضطراری، حمایتهای روانی محدود و عملیات جستجوی سطحی و آواربرداری در زمان بحران تا رسیدن تیمهای تخصصی امدادی امکانپذیر است. در صحنه تصادف
گفتنی است از زمان تأسیس خانه های هلال تاکنون حدود 7 هزار خانه هلال در مناطق مختلف روستایی و شهری کم برخوردار ایجاد شده است. در سال های اخیر با توجه به لزوم گسترش آموزش های امدادی جامعه محور، 300 هزار نفر از کلاس های آموزشی 8 ساعته امدادی این جمعیت در خانه های هلال در سراسر کشور بهره مند شدند.
در این مدت 2500 نفر از فرهیختگان عضویت در این خانه ها به عنوان مربی آموزش دیده و آماده برگزاری دوره های مذکور در خانه های هلال شدند. 600 نفر از مسئولین خانه های هلال در زمینه مفاهیم و روش های اولیه مدیریت جامعه محور آموزش دیدند. سال گذشته 600 میلیارد ریال کمک بین المللی و بودجه ملی برای تجهیز 340 خانه حلال جهانی هزینه شد.
لازم به ذکر است طی 6 تمرین آموزشی در سطح کشور با شرکت 500 هزار نفر، مانورهای آمادگی در برابر سیل و زلزله انجام شد و یک میلیون نفر از برنامه های پیشگیرانه و آگاه سازی کاسا هلال بهره مند شدند.