افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
5

90 درصد از تجارت 260 میلیارد دلاری روسیه و چین به روبل و یوان انجام می شود.

  • کد خبر : 182397
90 درصد از تجارت 260 میلیارد دلاری روسیه و چین به روبل و یوان انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا، «جهان از وجود بحرانی که عامل آن آمریکا و دلار بودند آگاه شده و به همین دلیل آن را در مبادلات تجاری بین کشورها کنار گذاشته است». این رسانه مصری بر تغییر عمده کشورهایی مانند روسیه، چین، هند، برزیل، ایران، اندونزی، مصر و ترکیه در کنار گذاشتن دلار تاکید کرد و […]

به گزارش خبرگزاری برنا، «جهان از وجود بحرانی که عامل آن آمریکا و دلار بودند آگاه شده و به همین دلیل آن را در مبادلات تجاری بین کشورها کنار گذاشته است».

این رسانه مصری بر تغییر عمده کشورهایی مانند روسیه، چین، هند، برزیل، ایران، اندونزی، مصر و ترکیه در کنار گذاشتن دلار تاکید کرد و گفت: دولت مصر در حال کاهش وابستگی خود به دلار آمریکا به عنوان ارز اصلی واردات است. . و در عوض، تجارت با ارزهای محلی در رابطه با شرکای تجاری بین المللی مانند روسیه، چین، هند و ترکیه انجام شود.

بر اساس آخرین آمار سفارت چین از حجم سرمایه گذاری بین مصر و چین، میزان سرمایه گذاری چین در مصر از 500 میلیون دلار به 1.5 میلیارد دلار افزایش یافته است که در ده سال گذشته از 100 درصد گذشته است. حجم تجارت بین چین و مصر نیز در همین مدت از 10 میلیارد دلار به 20 میلیارد دلار افزایش یافت.

احمد معطی کارشناس اقتصادی مصر در این رابطه به سدی البلد گفت: جهان متوجه وجود بحرانی شده است که یکی از عوامل آن آمریکا و دلار بوده و در نتیجه آن را در عرصه تجاری کنار گذاشته است. مبادلات بین کشورها.”

معطی افزود: مدت زیادی است که تلاش هایی تحت رهبری روسیه و چین برای کاهش نقش دلار آمریکا در تجارت جهانی انجام شده است و دلیل این امر تمایل دو کشور برای تضعیف هژمونی است. ایالات متحده در جهان

وی ادامه داد: در آینده شاهد اتکای کشورها به ارزهای دیگر به جای دلار آمریکا خواهیم بود.

این کارشناس مصری با اشاره به نگرانی آمریکا از همبستگی کشورها برای دلارزدایی تصریح کرد: توافقات دوجانبه بین کشورهای بریکس در زمینه تجارت درون منطقه ای حامیان دلار را نگران می کند.

سدی البلد افزود: بسیاری از کشورها برای از بین بردن سلطه پول آمریکا در معاملات تجاری جهانی گام برداشته اند. قراردادهای بین المللی بین بسیاری از کشورها برای شروع تجارت با ارزهای محلی آنها وجود دارد. به عنوان مثال چین و برزیل توافق کردند که به جای دلار از ارزهای محلی استفاده کنند و حجم تجارت بین دو کشور از 150 میلیارد دلار فراتر رفت.

علاوه بر این، 90 درصد تجارت بین روسیه و چین به روبل و یوان به ارزش بیش از 260 میلیارد دلار انجام می شود و هر دو کشور با چندین شریک تجاری خود در سراسر جهان برای تجارت با ارزهای محلی به توافق رسیده اند.

روسیه و ایران همچنین توافق کردند که ارز دیجیتالی با پشتوانه طلا را به عنوان جایگزینی برای دلار تبلیغ کنند، علاوه بر توافق دیگری بین روسیه و هند برای کنار گذاشتن دلار در تجارت درون منطقه ای.

جمهوری اسلامی ایران و مصر که در نشست ژوهانسبورگ به عنوان اعضای جدید گروه بریکس پذیرفته شده بودند، روز دوشنبه 20 دی ماه به عضویت این گروه درآمدند. در آن نشست از ایران، آرژانتین، مصر، اتیوپی، امارات متحده عربی و عربستان سعودی برای پیوستن به این بلوک دعوت شد.

در سال 2009، گروه BRICS ایجاد شد که بزرگترین اقتصادهای در حال توسعه جهان را گرد هم می آورد و در ابتدا از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=182397

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.