افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
0

7 عامل زمینه ساز فروپاشی رژیم صهیونیستی از جنگ داخلی تا زندگی در خارج از کشور – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

  • کد خبر : 419101
7 عامل زمینه ساز فروپاشی رژیم صهیونیستی از جنگ داخلی تا زندگی در خارج از کشور – خبرگزاری مهر از ایران و جهان.

به گزارش خبرگزاری مهر، در سال 2003 و همزمان با ادامه تلاش های رژیم صهیونیستی برای سرکوب انتفاضه الاقصی، «ابراهام بورگ» تحلیلگر صهیونیست که به مدت 4 سال رئیس کنیسه رژیم صهیونیستی بود، اعلام کرد که نسل کنونی در سرزمین های اشغالی آخرین نسل صهیونیست هاست. بورگ تصریح کرد که پروژه استعماری صهیونیستی که از […]

به گزارش خبرگزاری مهر، در سال 2003 و همزمان با ادامه تلاش های رژیم صهیونیستی برای سرکوب انتفاضه الاقصی، «ابراهام بورگ» تحلیلگر صهیونیست که به مدت 4 سال رئیس کنیسه رژیم صهیونیستی بود، اعلام کرد که نسل کنونی در سرزمین های اشغالی آخرین نسل صهیونیست هاست.

بورگ تصریح کرد که پروژه استعماری صهیونیستی که از قرن نوزدهم آغاز شد، رو به پایان است و جایی در قرن بیست و یکم ندارد.

20 سال بعد این پیش بینی ها توسط ایلان پاپ مورخ اسرائیلی ضد صهیونیستی نیز انجام شد و در اکتبر 2023 در گفتگو با یک نشریه صهیونیستی اعلام کرد که رژیم تل آویو یک دولت محسوب نمی شود، بلکه یک پروژه شهرک سازی است. که در حال حاضر در حال ساخت است. اکنون پایان این پروژه کلیدی است.

وی در عین حال تصریح کرد که پروژه فروپاشی رژیم صهیونیستی احتمالاً دوره طولانی و خطرناکی خواهد بود و ممکن است چندین دهه طول بکشد، اما این سرنوشت نهایی تل آویو است و همه باید برای آن آماده شوند.

پاپ در تشریح اظهارات خود به چند شاخص منجر به فروپاشی رژیم صهیونیستی اشاره کرد که به برخی از آنها دکتر عبدالوهاب المسیری، متفکر بزرگ عرب زبان نیز اشاره کرد.

الجزیره در این گزارش به 7 مورد از مهمترین شاخص هایی که در بیانات پاپ، المسیری و دیگر کارشناسان و اندیشمندان بین المللی به آن اشاره شده است پرداخته است.

1- جنگ داخلی در سرزمین های اشغالی

ماه ها قبل از عملیات طوفان، صدها هزار شهرک نشین صهیونیست به صورت هفتگی به خیابان ها ریختند و علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم تظاهرات کردند. در آن زمان تظاهراتی برای سرنگونی کابینه و برگزاری انتخابات زودهنگام برگزار شد. این تظاهرات در ماه ها و هفته های پس از جنگ نیز با ماهیت متفاوتی ادامه یافت و سرنگونی کابینه و توقف جنگ برای آزادی اسرای صهیونیست از مهمترین اهداف معترضان در سال گذشته بود.

در حالی که کابینه کنونی رژیم صهیونیستی یکی از افراطی‌ترین کابینه‌های این رژیم در دهه‌های عمر خود است، بسیاری از تحلیل‌گران از جمله پاپی معتقدند که شکاف در جامعه صهیونیستی عنصر مهمی برای پایان دادن به پروژه صهیونیستی است.

«نوام چامسکی» در کتاب مشترک خود با ایلان پایا با عنوان «درباره فلسطین» که در سال 2015 منتشر شد، می نویسد ماهیت افکار عمومی صهیونیست ها در 10 سال گذشته به سمت افراط گرایی متمایل شده است و این وضعیتی است که رژیم او نیز با آپارتاید مواجه شده است. در آخرین سالهای زندگی خود در آفریقای جنوبی.

کارشناس و نظریه پرداز صهیونیستی «ناهوم بارنیا» ۷ سال بعد و زمانی که راست افراطی در انتخابات پارلمانی این کشور به موفقیت های چشمگیری دست یافت، این نتایج را آغازی بر پایان پروژه صهیونیستی اعلام کرد.

2- عدم ایجاد حاکمیت امن و پایدار

جنبش صهيونيستي براي تأسيس دولت صهيونيستي مدعي شد كه يهوديان جز با تشكيل دولت نمي توانند احساس امنيت كنند، لذا امنيت به عنوان هدف اساسي تئودور هرتزل، بنيانگذار انديشه صهيونيسم در كتاب مطرح شده است. از دولت یهود اما کابینه رژیم صهیونیستی به دلایل مختلف از جمله اقدامات خشونت آمیز و شهرک سازی در سرزمین های اشغالی و رفتارهای غیرانسانی علیه فلسطینی ها نتوانسته امنیت خود را به تنهایی تضمین کند. آنها در دهه های اخیر چندین جنگ با مصر، اردن، سوریه و لبنان داشته اند و آخرین شکست آنها در عملیات طوفان الاقصی بوده است. به همین دلیل می بینیم که در قرن بیست و یکم شاهد مهاجرت معکوس از سرزمین های اشغالی به آمریکا و کشورهای اروپایی هستیم. تعداد صهیونیست‌هایی که تا پایان سال 2022 از سرزمین‌های اشغالی خارج شده‌اند از مرز 900 هزار نفر گذشت. این در حالی است که تنها در سال گذشته بیش از 470 هزار نفر از سرزمین های اشغالی گریخته اند.

3- حمایت بی سابقه افکار عمومی جهان از فلسطین

تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه جرقه حمایت عمومی بی سابقه از مردم فلسطین به ویژه در غرب را برانگیخت و تظاهرات گسترده ای در خیابان های شهرهای اروپایی با اهتزاز پرچم فلسطین و محکومیت اقدامات رژیم نژادپرست صهیونیستی برگزار شد.

در نوامبر 2023، فایننشال تایمز نوشت، در حالی که مسئله فلسطین در سال‌های اخیر به حاشیه رانده شده بود، تصاویر حملات موشکی وحشتناک ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در شبکه‌های خبری و رسانه‌ای باعث ایجاد آشوب عمیقی در روند افکار عمومی نسبت به غزه شد مسئله فلسطین است.

از این نظر، طبق بررسی‌های موسسه معروف گالوپ که در سال 2023 انجام شد، نسل جوان حامی فلسطین در ایالات متحده در حال افزایش است.

ایلان پای می نویسد که تغییر افکار عمومی جهانی باعث شده است که اکثریت کسانی که همبستگی خود را با مسئله فلسطین اعلام کرده اند، راه حل پایان دادن به رژیم نژادپرست را به عنوان راهی برای حل این مناقشه پیشنهاد کنند.

4- حمایت جهانی از فروپاشی صهیونیست ها

در ماه می گذشته، سه کشور اروپایی اسپانیا، ایرلند و نروژ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند. علاوه بر این، اسلوونی و 4 کشور دیگر از منطقه کارائیب نیز به این گروه پیوستند، بنابراین تعداد کشورهایی که فلسطین را به رسمیت می شناسند به 146 کشور از مجموع 193 کشور عضو سازمان ملل خواهد رسید.

عبدالوهاب المسیری درباره گسترش شهرک سازی در سرزمین های اشغالی می نویسد زمانی که صهیونیست ها در دهه های اخیر نتوانستند فلسطینی ها را به طور کامل نابود کنند، سرنوشتی مشابه رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی خواهند داشت.

آبراهام بورگ، رئیس کنست رژیم صهیونیستی پیشتر تاکید کرده بود که ریختن خون فلسطینی ها نتیجه ای جز مقاومت بیشتر ندارد و تل آویو هزینه های بیشتری را در این زمینه متحمل می شود.

ریچارد روبنشتاین نویسنده یهودی-آمریکایی در مقاله ای با عنوان «پایان توهم صهیونیستی» ضمن معرفی احزاب سکولار و تلمودی رژیم صهیونیستی به عنوان دو روی سکه حفظ هژمونی این رژیم در جهان، تأکید می کند: در آینده همه باید با امپریالیسم آمریکا مخالفت کنند تا حق تعیین سرنوشت خود را به دست آورند. آمریکا رژیم صهیونیستی را یک سرمایه گذاری استراتژیک برای خود در منطقه خاورمیانه می داند.

دکتر المسیری در این رابطه می نویسد که حمایت آمریکا از تل آویو بر اساس محاسبات دقیق بر اساس منافع این کشور در منطقه است که از قیمت نفت آغاز می شود و با تجارت تسلیحاتی و سرمایه گذاری در منطقه ادامه می یابد.

5- افزایش فقر در سرزمین های اشغالی

ایلان بای، نویسنده صهیونیست، این موضوع را یکی از عوامل اصلی سقوط پروژه صهیونیستی می داند و معتقد است که قدرت صهیونیست ها برای مقاومت اقتصادی طولانی نخواهد بود و سطح فقر در سال های آینده در سرزمین های اشغالی افزایش خواهد یافت. . و این موضوع فروپاشی تل آویو را از درون تسریع خواهد کرد

در ژانویه 2023، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست با انتشار نتایج اولیه آمار ارائه شده توسط دفتر بیمه سرزمین های اشغالی نوشت که حدود 20 درصد از اسرائیلی ها زیر خط فقر زندگی می کنند. گزارش‌های اسرائیل از سال 2021 همچنین ادعا می‌کنند که حدود 30 درصد از ساکنان سرزمین‌های اشغالی یا یک سوم آنها احساس فقر می‌کنند.

عبدالوهاب المسیری فقر را یکی از عوامل تشویق کننده مهاجرت معکوس و فرار از سرزمین های اشغالی به کشورهای غربی عنوان می کند و تاکید می کند رژیم صهیونیستی برای فعال سازی ماشین جنگی خود به عناصر انسانی نیاز دارد و این موضوع تل آویو را با بحرانی عمیق مواجه خواهد کرد. در آینده .

6- فرار از خدمت سربازی

المسیری در کتاب «فروپاشی اسرائیل از درون» به تحلیل چند مؤلفه مهم آغاز فروپاشی رژیم صهیونیستی می پردازد و می نویسد که شهرک های صهیونیستی بیشتر پایگاه های نظامی برای دفاع از منافع رژیم صهیونیستی هستند و در به این معنا، فکر سربازی اجباری از زمان اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی در میان جوانان شکل گرفت. آنها در راهبرد خود تأکید می‌کنند که اسرائیل همیشه نیاز به دفاع از خود در برابر همسایگان عرب خود دارد، اما در دهه‌های اخیر وضعیت تغییر کرده و روحیه جنگندگی در بین جوانان از بین رفته و پدیده فرار از خدمت سربازی افزایش یافته است. دکتر المسیری این موضوع را یکی از شاخص های مهم فروپاشی قریب الوقوع رژیم صهیونیستی می داند، به ویژه اینکه موضوع قدرت نظامی یک موضوع وجودی برای ارتش صهیونیستی است.

7- زندگی در فضای باز

بریتانیا پروژه صهیونیستی استعمار سرزمین های فلسطینی را به عنوان جایگزینی برای استعمار خود مطرح کرد. صهیونیست ها با حمایت نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی و در عین حال سرکوب و نابودی فلسطینیان پایه های موجودیت خود را پایه گذاری کردند اما به گفته بسیاری از مورخان و اندیشمندان نتوانسته اند پروژه خود را در سرزمین های اشغالی محقق سازند. مناطق در دهه 70 گذشته

به گزارش الجزیره، دلیل این مشکل این است که ادامه حیات رژیم صهیونیستی مبتنی بر حمایت خارجی است و تل آویو در همه ابعاد بقای خود به غرب وابسته است. بر این اساس دکتر عبدالوهاب المسیری فروپاشی رژیم صهیونیستی را مشکلی اساسی در افکار عمومی این رژیم می داند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=419101

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.