افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 31 October , 2024
3

3200 نقطه تصادف خوب در کشور/ نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای از اولویت هاست

  • کد خبر : 186115
3200 نقطه تصادف خوب در کشور/ نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای از اولویت هاست

به گزارش رکنا، سردار سید کمال هادیان فر در یک برنامه رادیویی گفت: کمیسیون ایمنی که موضوعات حوزه ایمنی راه ها را پیگیری می کند، به طور منظم جلساتی برگزار می کند و به اولویت های مهم حوزه راه کشور می پردازد. او اضافه کرد: تصادفات یکی از مهمترین اولویت های وزارت راه است که […]

به گزارش رکنا، سردار سید کمال هادیان فر در یک برنامه رادیویی گفت: کمیسیون ایمنی که موضوعات حوزه ایمنی راه ها را پیگیری می کند، به طور منظم جلساتی برگزار می کند و به اولویت های مهم حوزه راه کشور می پردازد.

او اضافه کرد: تصادفات یکی از مهمترین اولویت های وزارت راه است که در این جلسات نیز مطرح می شود. 32 دستگاه باید به کاهش تصادفات شهری و جاده ای کمک کند. قطعا با یک دستگاه نمی توان مشکلات را حل کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی وی با اشاره به اینکه 20 هزار کشته و 360 هزار مجروح زیبایی کشور ما نیست، گفت: سه هزار و 200 حادثه خوب در سراسر کشور وجود دارد. اگرچه 20 درصد تصادفات در جاده اتفاق می افتد، اما 75 درصد از کشته شدگان این تصادفات نیز در جاده جان خود را از دست داده اند.

هادیان فر افزود: پلیس راهور و راهداری 887 نقطه اولویت را برای حل مشکل اصلی خود قرار داده اند که با استفاده از امکانات موجود اداره راهداری به دنبال رفع این نقاط هستیم. تاکنون 261 نقطه با تغییرات هندسی، نورپردازی و … رفع شده است و قصد داریم 400 نقطه دیگر را از فرم حادثه خیز حذف کنیم.

وی در تشریح سامانه «سپهتن نوین» که سامانه پایش هوشمند ناوگان عمومی کشور است، گفت: 11 هزار و 500 اتوبوس از 12 هزار دستگاه اتوبوس به این تجهیزات مجهز شدند. برای اجرای تصمیم دولت قبل امیدواریم بتوانیم 386 هزار کامیون، تریلر و تانکر کشور را به این سیستم کنترلی مجهز کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این سیستم کنترلی امکان صرفه جویی در مصرف سوخت و جلوگیری از قاچاق، کنترل های پلیسی شامل کنترل مبدا و مقصد، سرعت و وضعیت راننده و… را می دهد.

هادیان فر بیان کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای این مصوبه 142 میلیون دلار است که مقرر شده از محل منبع و محل صرفه جویی در مصرف سوخت تامین شود.

وی گفت: اتوبوس ها می توانند به صورت سیستمی توسط پلیس و سرور راهنمایی و رانندگی در خصوص وضعیت مسافران بررسی شوند. سرعت، تصویر و حرکت راننده قابل کنترل است و این 386000 کامیون و تریلر تحت پوشش است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: پس از این پیمانکار انتخاب می شود و به سرعت کار را آغاز می کند. از نظر سخت افزاری و نرم افزاری تمامی این تجهیزات موجود بوده و پس از تشریفات اجرایی این تجهیزات طبق ردیف پلاک نصب می گردد.

وی با اشاره به اینکه در این 9 ماه ناوگان باری کشور 487 میلیون تن بار جابه جا شد، گفت: ناوگان ریلی 7 درصد حمل بار را بر عهده داشت به همین دلیل می گوییم این ناوگان ناوگان بسیار مهمی است. به همین دلیل نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور یکی از اولویت های جدی وزیر راه و شهرسازی است.

هادیانفر تصریح کرد: بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی این امر در اولویت قرار گرفته و در تلاش هستیم تا این نوسازی از منابع دولتی و خصوصی انجام شود. دولت نیز مصوبه ای برای واردات 5000 کامیون آورده است که برخی از این کامیون ها نیز وارد شده است. در دیدار با دکتر روگی درباره نوسازی دو هزار اتوبوس نیز صحبت کردیم زیرا نیاز مبرمی به نوسازی اتوبوس های کشور داریم.

هادیانفر با بیان اینکه نیازمند نوسازی 81 درصدی ناوگان حمل و نقل شهری هستیم، گفت: رفع موانع جاده ها و نوسازی وسایل نقلیه از مهم ترین مواردی است که به کاهش تصادفات کمک می کند. سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز آماده نوسازی در این زمینه هستند که امیدواریم با رفع موانع بوروکراتیک تسهیل شود.

منبع: ایرنا

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=186115

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.