افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 19 November , 2024
0

3 ماه اسارت و زندگی در شرایط سخت برای کامیون داران ایرانی در افغانستان / سفارت ایران در افغانستان آزاد می شود؟

  • کد خبر : 437656
3 ماه اسارت و زندگی در شرایط سخت برای کامیون داران ایرانی در افغانستان / سفارت ایران در افغانستان آزاد می شود؟

به گزارش رکنا، در حالی که 3 ماه بلاتکلیفی رانندگان کامیون ایرانیان در آداب اسلامی قلعه هرات افغانستان اتفاق می افتد که این رانندگان در بدترین و سخت ترین شرایط به سر می برند و هیچکس پاسخگو نیست. در همین رابطه گفتگوی رکنا با امید سلامت، رئیس هیات مدیره انجمن سراسری رانندگان ناوگان حمل و […]

به گزارش رکنا، در حالی که 3 ماه بلاتکلیفی رانندگان کامیون ایرانیان در آداب اسلامی قلعه هرات افغانستان اتفاق می افتد که این رانندگان در بدترین و سخت ترین شرایط به سر می برند و هیچکس پاسخگو نیست.

در همین رابطه گفتگوی رکنا با امید سلامت، رئیس هیات مدیره انجمن سراسری رانندگان ناوگان حمل و نقل فرآورده های نفتی کشور را بخوانید:

امید سلامت در پاسخ به خبرنگار رکنا، آیا از وضعیت و مشکلات کامیون داران ایرانی که سه ماه را در گمرک اسلام قلعه افغانستان می گذرانند، می دانید؟ وی گفت: حدود 2 ماه پیش مشکل این رانندگان را پیگیری و در جلساتی مطرح کردیم. متاسفانه پیگیری ها تا امروز به نتیجه نرسیده و به جایی نرسیدیم. این رانندگان بسیار سرکوب شده بودند و متاسفانه ما نتوانستیم کاری برای آنها انجام دهیم.

سلامت در پاسخ به خبرنگار رکنا گفت که حمید محمدی فاز معاون عملیات و ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور معتقد است که با حضور سفیر و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات این مشکل به سرعت حل خواهد شد. پس دلیل رفع نشدن مشکل درایورها بعد از 3 ماه چیست؟ وی گفت: متأسفانه در سه دهه اخیر حمل و نقل کشور به ویژه در بنادر و پایانه ها ساختارمند نبوده و تمهیدات لازم و کافی و آنچه حق رانندگان است اندیشیده نشده و تأسیسات انجام نشده است. . در اختیار رانندگان قرار می گیرد.» مشکلی که نشان می دهد دولت ها نگاه ویژه ای به حوزه حمل و نقل کشور نداشته اند، این در حالی است که اگر کشورهای دنیا توسعه و پیشرفت داشتند، حمل و نقل آنها توسعه می یافت، اما در ایران این اتفاق نیفتاده است.

رئیس هیأت سراسری انجمن های صنفی رانندگان پارک نفت کشور با بیان اینکه کامیون های جدید به کشور وارد کرده ایم اما پایه و سکوی حمل و نقل کشور سنتی است، گفت: از نظر تفکر و جایگاه. باید سازمان ها و تمهیداتی برای حمل و نقل کشور ایجاد شود تا تشکل ها، انجمن ها و مراکز بسیار قدرتمند باشند و بتوانند به راحتی با مجلس و کمیسیون سازندگی ارتباط برقرار کنند و مشکلات صنفی را منعکس کنند، اما متاسفانه این شرط وجود ندارد و تا آن زمان این بستری فراهم شود در غیر این صورت وضعیت حمل و نقل کشور به همین صورت خواهد بود.

وی با بیان اینکه رانندگان ما سه ماه است که در آنجا هستند و اگر ساختاری وجود داشت می توانستیم سریعا پیگیری کنیم و سه ماه طول نمی کشید. یک روز و دو روز نیست، سه ماه است. آنها 24 ساعت شبانه روز آنجا هستند و تا کنون حدود 2160 ساعت بوده است. یعنی تمام عمرشان را در جای عجیبی زندانی کرده اند، دور از خانواده و کشورشان. اگه قراره حل بشه کی حل میشه؟ اگر حل می شد 3 ماه طول نمی کشید!

سلامت در ادامه گفت: اگر سه ماه است که رفع نشده است یا در اداره راهنمایی و رانندگی کشور ضعف وجود دارد یا قصور و یا نقص در قوانین و مقررات و ضوابط وجود دارد و یا جایگاه رانندگان دیده نمی شود. . کانون سراسری رانندگان ناوگان حمل و نقل نفت کشور زیرمجموعه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است و خلایی که وجود دارد این است که همه رانندگان حمل و نقل سوخت در این انجمن عضویت ندارند تا بتوانیم همه خدمات را ارائه دهیم. و پذیرا باشید متاسفانه رانندگان ذکر شده بخشی از مرکز ما نیستند. بنابراین باید سازوکاری وجود داشته باشد که همه رانندگان کشور زیرمجموعه مراکز و انجمن ها به صورت مشخص و سیستماتیک باشند اما همچنان پیگیر رفع مشکل این رانندگان هستیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار رکنا پاسخ داد که اگر بررسی می شد این رانندگان سه ماه در آنجا زندانی نمی شدند! وی بیان کرد: ما تشکل ها و اتحادیه ها تنها قدرتی که داریم انعکاس مشکلات است و مشکلات باید توسط دولتی که قدرت اجرایی دارد حل شود. مشکلات این رانندگان توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور حل می شود.

سلامت در پاسخ به خبرنگار رکنا، مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور چگونه با این مشکل شب ها می خوابند؟ و دلیل بی دفاع بودن رانندگان ما در برابر طالبان چیست؟ چرا ما اختیار نداریم و وزارت امور خارجه نمی تواند کاری انجام دهد؟ وی گفت: رانندگان و حمل و نقل مدیر قدرتمندی در کشور ندارند. همه مشکلات و معضلات در جلسات و مکاتبات لازم مطرح می شود اما باید اجرایی شود. سازمان ها و انجمن ها قدرت اجرایی ندارند. طبق آخرین اخباری که به من رسیده مشکل این رانندگان حتی در وزارت امور خارجه نیز منعکس شده است.

وی ادامه داد: عمق فاجعه این است که شرکت متصدی حمل گازوئیل از عراق به افغانستان از رانندگان تعهد کتبی داده است که تمامی مطالبات قانونی، حق خواب و … پرداخت شده است. و رانندگان حق شکایت ندارند. . وضعیت رانندگان بسیار اسفبار است و شرکت ها بسیار بی ادب هستند. این درحالی است که شرکت ها موظفند کار و مشکلات رانندگان را از لحظه بارگیری در مبدا تا تحویل کالا در مقصد پیگیری کنند. شرکت ها کمیسیون دریافت می کنند و بارنامه صادر می کنند و باید مسئولیت کار خود را بپذیرند.

*گزارش کامل کامیون داران ایرانی را در لینک زیر بخوانید:

ما ایرانی هستیم لطفا با ما تماس بگیرید / سه ماه حبس برای رانندگان کامیون ایرانی در شرایط غیرانسانی در گمرک اسلام قلعه افغانستان + فیلم و عکس

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=437656

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.