افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
3

3 روز سرگرمی و یادگیری و تجربه کاری در صنعت بازی.

  • کد خبر : 222880
3 روز سرگرمی و یادگیری و تجربه کاری در صنعت بازی.

به گزارش بازار، اولین رویداد ملی استعدادیابی دانش آموزان سال اول و دوم با موضوع بازسازی امسال توسط آکادمی همراه اول برگزار شد و در پایان بهمن ماه با یک بوت کمپ سه روزه مهیج و آموزنده به پایان رسید که در طی آن کودکان حضور در محیطی حرفه ای در زمینه بازی سازی و […]

به گزارش بازار، اولین رویداد ملی استعدادیابی دانش آموزان سال اول و دوم با موضوع بازسازی امسال توسط آکادمی همراه اول برگزار شد و در پایان بهمن ماه با یک بوت کمپ سه روزه مهیج و آموزنده به پایان رسید که در طی آن کودکان حضور در محیطی حرفه ای در زمینه بازی سازی و کسب تجربیات ارزشمندی در حین بازی و همکاری مشترک.

این رویداد تابستان امسال با موضوع بازی سازی توسط آکادمی همراه اول آغاز شد و طی آن حدود 12000 نفر از 717 شهر ایران شامل 3849 دختر و 8162 پسر برای استفاده از 43 ساعت محتوای آموزشی تخصصی در ساخت بازی ثبت نام کردند. . و مهارت های لازم برای طراحی بازی های ویدئویی، ایجاد بازی های خود و رقابت با یکدیگر را به دست آورید.

پس از 6 ماه تمرین و مسابقه برای نوجوانان، صبح روز چهارشنبه 3 بهمن 1402، بوت کمپ این رویداد با حضور نایب رئیس گروه دانش آموزی فرهنگستان، دبیر رویداد کیبورد و کیبورد افتتاح شد. 16 تیم 45 نفری دانش آموز از سراسر کشور در ساختمان همراه اول.

پس از مراسم افتتاحیه، دانشجویان به مرکز مانیتورینگ پلتفرم های دیجیتال شرکت همراه اول رفتند و با پلتفرم های شاد، زارعین، روبیکا و سایر پلتفرم های بزرگترین اپراتور غرب آسیا آشنا شدند.

پس از این بازدیدها نوبت به بازی و تفریح ​​رسید و 45 دانش آموز منتخب در ایستگاه های بازی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در جریان این بازی ها با خانه های هوشمند آشنا شدند و تفکر و تخیل خود را محک زدند و بمب های رایانه ای را با واقعیت مجازی خنثی کردند. دستگاه .

بعد از این قسمت نوبت به بازدید از استودیوی بازی سازی مدریک رسید تا بچه ها در کنار کارشناسان این قسمت بنشینند و حضور در یک محیط کاری واقعی را تجربه کنند. در این بازدید بچه ها با “محمدمهدی بهفرراد” مدیر استودیو و سایر مدیران و کارشناسان این شرکت گفتگو کردند و طی یک کلاس آموزشی به سوالات آنها در خصوص صنعت بازی در کشور پاسخ داده شد.

روز دوم بوت کمپ با حضور دانشجویان در ساختمان پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد تا 16 تیم بازی سازی بازی های خود را به تیم داوری ارائه کنند. در ابتدا هر گروه زیر نظر مربیان خود به تمرین پرداختند و پس از کسب هماهنگی های لازم در مقابل تیمی از داوران متشکل از کارشناسان صاحب نام صنعت بازی کشور به اجرای برنامه پرداختند.

تیم داوری رویداد بازی کیبورد متشکل از کارشناسان صاحب نام صنعت بازی کشور از جمله محمدمهدی بهفرراد مدیر استودیوی بازی سازی Medrik، امیرحسین نطقی مدیر استودیوی بازی سازی Quiz of Kings و محمد حاجی میرزایی مدیر بازی می باشد. استودیو رابین گیمز

روند روز دوم به این صورت بود که پس از تماشای نمایش 16 تیم و تجربه بازی ها، داوران به بحث و تبادل نظر و پرسش از هر یک از اعضای تیم پرداختند تا بتوانند نکات مثبت و منفی، پیشنهادات و انتقادات خود را به اشتراک بگذارند و هر چه بهتر انجام شود. . آموزش و کمک به آنها در بهبود کیفیت بازی خود.

در آخرین روز بوت‌کپ، نمایشگاه بازی‌های موبایلی رویداد صفحه کلید برگزار شد که در آن 16 تیم بازی‌های خود را به نمایش گذاشتند تا بازدیدکنندگان بتوانند از طریق وب‌سایت کیبورد به بازی مورد علاقه خود رأی دهند و برندگان بخش انتخاب عمومی را انتخاب کنند.

مراسم اختتامیه بوت کمپ و اولین رویداد کیبورد بعدازظهر روز جمعه 6 بهمن ماه 1402 در سالن کنفرانس باشگاه دانش پژوهان جوان با حضور علی اکبر حکمتی نیا مدیر عامل آکادمی همراه اول و سایر معاونین برگزار شد. . روسای آکادمی، شرکت کنندگان و خانواده های آنها و برگزیدگان برتر در مجموع 200 میلیون تومان دریافت کردند. در پایان مراسم اختتامیه پوستر دور بعدی رویداد ملی استعدادیابی با موضوع هوش مصنوعی اعلام شد.

از آنجایی که رسالت و مسئولیت اجتماعی گروه استعدادیابی Moharan-Aol آموزش دانش آموزان و حمایت از آنها برای فعالیت های روزافزون سازنده در صنعت ICT است، بخش دانشجویی آکادمی Moharan-Aol رویداد استعدادیابی ملی Moharan-Aol را با نام Keyboard دو بار در روز برگزار می کند. سال امسال به ساخت بازی اختصاص داشت، اما موضوع رویداد جدید صفحه کلید آموزش هوش مصنوعی به کودکان و نوجوانان است.

این رویداد که از اسفند تا آبان ماه سال آینده برگزار می شود، دارای 100 ساعت محتوای آموزشی اختصاصی است که 50 ساعت آن برای ترویج و تعمیم مفاهیم هوش مصنوعی و یادگیری مبانی پردازش متن و تصویر و 50 ساعت دیگر تلاش می کند. ساعت ها آموزش تخصصی در زمینه پردازش متن یا تصویر است.

پس از اتمام دوره های آموزشی، رویداد از حالت آموزشی خارج شده و وارد بخش مسابقه و مسابقه می شود و هنرجویان می توانند موضوعات آموخته شده را در پروژه های واقعی تمرین کرده و تجربه کسب کنند. در این فرآیند کودکان از حمایت و راهنمایی متخصصان و افراد شناخته شده در زمینه هوش مصنوعی برخوردار می شوند تا برای شرکت در بوت کمپ هوش مصنوعی محال اول آماده شوند.

بنابراین اگر می خواهید در «رویداد ملی کیبورد دانشجویی با محوریت هوش مصنوعی» شرکت کنید و یا از رویدادهای این دوره یا رویدادهای آتی مطلع شوید، از 4 بهمن ماه لغایت 24 اسفند ماه سال جاری به سایت مراجعه کنید:

به https://kibordevents.ir/ai مراجعه و ثبت نام کنید.

ناگفته نماند که اخبار، آمار و روند رویدادها، چالش ها و عملکرد تیم در این سایت به صورت زنده به روز می شود.

علاوه بر این، شما قادر خواهید بود تمام اطلاعات مورد نیاز خود را در مورد رویداد کیبورد به دست آورید، از دیگر فعالیت های این تیم مطلع شوید و از همه مهمتر نظرات خود را با ما در میان بگذارید تا با کمک شما بتوانیم بهترین برنامه ها را ایجاد، طراحی و اجرا کنیم. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=222880

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.