محمد فرامرزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم در زمینه اشتغال زایی اظهار داشت: در حال حاضر دانشگاه ها نمی توانند رشته ای را راه اندازی کنند مگر اینکه دلبستگی به اشتغال پذیری داشته باشند.
وی ادامه داد: یعنی هیچ رشته ای بدون ضمانت اشتغال باز نشود و دانشگاه ها باید گواهی اشتغال به تحصیل دریافت کنند و دانشگاه اصفهان نیز پیگیر این موضوع است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری، وزارت علوم اخیرا بسته آموزشی و استخدامی را به دانشگاه ها معرفی کرده است که شامل 15 دوره، کارورزی، کارورزی، کارورزی، پیشنهاد کار است. مهارت ها و کارآفرینی هایی که دانشگاه باید انجام دهد با هدف افزایش مهارت در برنامه درسی گنجانده شده است.
وی افزود: آذرماه سال گذشته کارگروهی با عنوان «اجرای طرح تحول آموزش عالی» در استان اصفهان تشکیل شد که متشکل از رؤسای دانشگاه ها بود و در اولین دور نظام مندی رشته های دانشگاهی، رشته هایی که میزان قبولی آن ها در نظر گرفته شد. کمتر از 60 درصد بود ظرف سه سال ظرفیت اعلام شده در مقاطع تحصیلات تکمیلی و مقاطع کارشناسی با قبولی کمتر از 40 درصد توسط این وزارتخانه اصلاح شد.
فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان حدود 28 درصد رشته کارشناسی ارشد وجود دارد، گفت: حدود 27 رشته در سال 1403 حذف شده است که در مقطع دکتری 10 درصد رشته ها پذیرفته شده و 28 درصد از رشته های کارشناسی ارشد و 300 رشته در مقطع کارشناسی فاقد کد هستند. دانشجویان، و مورد استقبال جامعه قرار نمی گیرند و این تعلیق پذیرش یا کاهش ظرفیت شامل تمامی گروه ها می شود. و گروه علوم انسانی بیشتر است.