افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
2

200 نقطه تنش آبی در کشور شناسایی و مدیریت شد

  • کد خبر : 120220
200 نقطه تنش آبی در کشور شناسایی و مدیریت شد

به گزارش بازار، محمد زبانبخت در نشست تخصصی وزیر نیرو با متولیان صنعت آب و فاضلاب کشور با اشاره به توجه ویژه وزیر نیرو به حوزه آب کشور گفت: در سال آبی گذشته تلاش های زیادی برای حل مشکلات مربوط به آب و فاضلاب صورت گرفت، از جمله در مشهد، تبریز، تهران و بسیاری از […]

به گزارش بازار، محمد زبانبخت در نشست تخصصی وزیر نیرو با متولیان صنعت آب و فاضلاب کشور با اشاره به توجه ویژه وزیر نیرو به حوزه آب کشور گفت: در سال آبی گذشته تلاش های زیادی برای حل مشکلات مربوط به آب و فاضلاب صورت گرفت، از جمله در مشهد، تبریز، تهران و بسیاری از شهرهای دیگر که شرکت های مهندسی آب و فاضلاب و شرکت های استانی در این راستا فعالیت داشتند.

معاون وزیر نیرو و امور آب و مدیرکل شرکت مدیریت منابع آب ایران در این خصوص افزود: حدود 200 نقطه تنش آبی در فصول مختلف کشور شناسایی شد و خوشبختانه با تلاش های خاص، ایثارگر و جهادگران این موضوع برطرف شد. خوب. اداره می شود.

وی با بیان اینکه حوزه ماموریت آب و فاضلاب برای کل کشور است و همه شهرها و شهرستان ها را شامل می شود، گفت: از این نظر مدیران نقطه عطف و نقطه تماس این مجموعه با مصرف کنندگان هستند.

وی در ادامه پروژه های اجرایی حوزه آب و فاضلاب به دو دسته کلی تامین و توزیع منابع آب تقسیم و تصریح کرد: این در ادامه زنجیره ای است که شامل آبرسانی، خطوط انتقال، تصفیه خانه ها، شبکه های توزیع شهری است. . ، ایستگاه های پمپاژ و موارد دیگر، به این ترتیب شکل می گیرند.

وی یادآور شد: در این میان پروژه های اساسی و زیربنایی از جهات مختلف با در نظر گرفتن اهداف و شرایط مناطق مختلف رصد، پیش بینی و کنترل می شود که برخی از آنها پروژه های اضطراری است.

معاون وزیر نیرو تاکید کرد: لازم است در اسرع وقت با تصویب این پروژه ها، منابع اعتباری لازم برای پیشبرد آن ها و بهره برداری از مجموعه توانمندی ها تامین شود. این طرح ها معمولاً یک ساله هستند و باید برای تصویب سال آبی جاری تدوین شوند.

وی همچنین به موضوع هدر رفت آب در شبکه ها پرداخت و آن را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: این موضوع مورد سوال بسیاری از مراکز تحقیقاتی کشور، مراجع برنامه ریزی و نظارتی است.

جوابخت تاکید کرد: مدیریت پسماند آب یک ضرورت است و مدیران سازمان آب در سراسر کشور باید نسبت به این موضوع حساس باشند.
وی به سرانه مصرف آب در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: ارقام اعلام شده بالا به نظر می رسد و مدیریت تقاضا و مصرف خاصی را می طلبد و اصلاح مدل و مدیریت مصرف در این زمینه بسیار مهم است.

معاون وزیر نیرو در امور آب و هوا اجرای بند «الف» تبصره 8 (استفاده از منابع آب غیرمتعارف در صنایع آبی) را ضروری و ضروری دانست و افزود: گاهی در برخی استان ها به دلیل ایجاد شرایط لازم است. بین توزیع، عرضه و مصرف آب در بخش صنعت تعادل ایجاد کرده است و تغییر این تعادل در اثر تغییرات با هزینه هایی همراه خواهد بود. اهداف این پروژه تاثیر بسزایی در حفاظت از آب کشور دارد و لازم است استان ها به طور جدی آن را به عنوان رسالت وزارت نیرو مدنظر قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: بحث هایی مانند نصب آب شیرین کن در مناطق ساحلی از مواردی است که باید به آن توجه شود. گاهی اوقات چندین صد کیلومتر خط لوله با هزینه های گزاف از مناطق مرکزی به مناطق ساحلی هدایت می شود، در حالی که خود مناطق با مشکل آب مواجه هستند. تامین آب در مناطق ساحلی بسیار منطقی تر و اقتصادی تر به نظر می رسد، بنابراین نصب آب شیرین کن در نوار ساحلی کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

گابانخت با بیان اینکه مدیریت آب در کشور موضوع ساده و بدون تنش نیست، تصریح کرد: در تمام طول شبانه روز مردم در رده های مختلف خواستار خدمات آب و فاضلاب هستند و برای پاسخگویی باید جهادی عمل کنیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=120220

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.