رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: پنج درصدی که در بودجه سنواتی برای تقویت بنیه دفاعی اختصاص می یابد از محل درآمدهای حاصل از فروش نفت، درآمدهای مالیاتی و واگذاری دارایی های سرمایه ای دولت تامین می شود.
داود منظور در جلسه علنی امروز شورای اسلامی و در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه که پنج درصد از منابع بودجه عمومی را برای تقویت زیرساخت های دفاعی کشور اختصاص داد، گفت: مایه سربلندی جمهوری اسلامی ایران است. توان بازدارندگی و دفاعی آن بالاست و باعث شده است که در بین کشورهای منطقه و جهان در زمره اولین و پیشروها باشد. در سیاست های کلی آمده است که حداقل پنج درصد از منابع بودجه عمومی برنامه هفتم توسعه باید به تقویت قرارگاه دفاعی کشور اختصاص یابد.
رئیس سازمان برنامه و عصر بودجه: اما در این موضوع چند نکته مهم است، در ماده 46 لایحه برنامه بخشی تحت عنوان درآمد ویژه داریم. به عنوان مثال، بیمارستان ها از خدماتی که می فروشند درآمد کسب می کنند که به عنوان درآمد ویژه شناخته می شود. ما این پنج درصد را در بودجه های سالانه پرداخت نمی کنیم، بلکه پنج درصد بودجه عمومی را برای تقویت دفاعی می پردازیم. پایه.
وی در ادامه بیان کرد: از طرفی در بودجه ردیف های هزینه-درآمد داریم یعنی دستگاهی درآمدزایی می کند و آن درآمد به یک هزینه اختصاص می یابد. علاوه بر این، برای جبران کسری بودجه دولت، اوراق بدهی منتشر می کنیم. اوراق بدهی 187 میلیارد تومانی امسال برای جبران کسری بودجه منتشر شد. این پنج درصد در این دو بخش گنجانده نشده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه تصریح کرد: به عبارتی پنج درصدی که برای تقویت بنیه پدافندی اختصاص مییابد از محل اوراق بدهی دولت، درآمدهای اختصاصی دستگاه و درآمدهای ناشی از هزینههای دستگاهها به دست نمیآید. از بودجه عمومی دولت یعنی درآمدهای حاصل از فروش نفت، مالیات و انتقال کالاهای سرمایه ای، پنج درصد به تقویت قرارگاه پدافندی اختصاص دارد.