به گزارش بازار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مدیرکل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم از بهره برداری از این طرح ها افزود: با توجه به اهمیت تولید کالاهای راهبردی و تضمینی مطلوبیت ستاد اجرایی فرمان امام به عنوان امنیت غذایی کشور، ایجاد و توسعه کسب و کار در بخش کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیل به دو زنجیره سبز و آبی را در اولویت قرار داده است.
سید امیرحسین مدنی ادامه داد: اجرای یک هزار و 992 طرح زنجیره آب برکت در قالب طرح های آبزی پروری در مقیاس مشاغل کوچک و خانوارها و همچنین تسهیلات حمایتی از 82 کارگاه و کسب و کار کوچک با اعطای یک هزار و 385 میلیارد ریال از محل قرض. تأسیسات الحسنه در سال های اخیر در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: این اقدامات باعث ایجاد بیش از 3300 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده است.
وی تاکید کرد: ترویج و تقویت فعالیت ها در حوزه آبزی پروری با تمرکز بر حل مشکلات و چالش های اساسی این حوزه از طریق حمایت از بخش های اولویت دار و استفاده از خدمات مروجین حوزه آبزی پروری از جمله این فعالیت هاست. از دیگر برنامه های توانمندسازی و محرومیت زدایی بنیاد برکت در سال های آتی می توان به پرورش ماهیان آب شور، پرورش ماهی گرم آبی، طرح های پرورش میگو و ماهی در قفس و سایر حوزه های مرتبط با صید اشاره کرد. که در استان های مختلف کشور برنامه ریزی شده است.
برنامه ریزی برای ایجاد 25000 شغل در بخش ماهیگیری
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: فعالیت های مرتبط با شیلات در بنیاد برکت باعث ایجاد 25 هزار فرصت شغلی می شود و یکی دیگر از اهداف بنیاد برکت در زنجیره آب، افزایش 40 هزار تنی آبزیان در کشور و افزایش 5 هزار تنی برای آبزیان است. صادرات این محصولات تن 17 میلیون دلار ارز تامین خواهد کرد.
مدنی تاکید کرد: تفاهم نامه بنیاد برکت در حمایت از زنجیره آبی کشور با شیلات برای اجرای 8 هزار طرح در حوزه شیلات منعقد شد.
به گزارش بازار، هشتمین نمایشگاه بین المللی ماهیگیری، فراورده های آبزی، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته (IFEX 2024) تا 25 آذرماه به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه تهران و در فضایی به مساحت بیش از 16 هزار متر مربع دایر است. . با حضور بیش از 141 شرکت ملی، چهار شرکت خارجی از چین، ترکیه و امارات متحده عربی.