افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 14 November , 2024
0

یک ساعت خواب اضافی در شب معجزه می کند!

  • کد خبر : 432246
یک ساعت خواب اضافی در شب معجزه می کند!

آفتاب نیوز: همیشه شنیده ایم که خواب از هر جنبه ای که در آن نگاه می کنیم برای ما مفیدتر است. اما گرفتن آن هشت ساعت خواب جادویی که همه درباره آن صحبت می کنند همیشه آسان نیست. حال، اگر بگوییم که فقط 46 دقیقه خواب اضافی می تواند خلق و خوی شما را بهبود […]

آفتاب نیوز:

همیشه شنیده ایم که خواب از هر جنبه ای که در آن نگاه می کنیم برای ما مفیدتر است. اما گرفتن آن هشت ساعت خواب جادویی که همه درباره آن صحبت می کنند همیشه آسان نیست. حال، اگر بگوییم که فقط 46 دقیقه خواب اضافی می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد، چه؟ بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، خوابیدن کمی بیشتر در شب اثرات مثبت مهمی بر روان ما دارد.

تحقیقات زیادی به پیامدهای منفی کمبود خواب پرداخته اند. از از دست دادن حافظه و تمرکز گرفته تا آسیب DNA و حتی از دست دادن عملکرد در زندگی. بسیاری از ما نیز نگران اثرات منفی آن هستیم و همیشه به دنبال روش ها و راه حل های مختلف برای خواب بهتر هستیم. اما اگر از جنبه دیگری به رویا نگاه کنیم چه؟

گروهی از محققان به سرپرستی الکساندر دو از دانشگاه بیلور در ایالات متحده که مطالعه اخیر را برای پایان نامه افتخاری خود زیر نظر دکتر مایکل کی اسکولین و دکتر سارا شنیتکر انجام دادند، این بار تصمیم گرفتند بر روی مزایای مثبت تمرکز کنند. خواب، به جای تمرکز بر پیامدهای منفی کمبود خواب، می تواند بیشتر به ارمغان بیاورد.

اسکالین در بیانیه ای گفت: «الکساندر دو ایده جدید برای پایان نامه خود ارائه کرد و پلی بین مطالعات قبلی در آزمایشگاه خواب و زمینه جدیدی ایجاد کرد که می تواند به طور قابل توجهی به علم خواب کمک کند.

در این تحقیق، 90 جوان بین 18 تا 24 سال به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند: گروهی که دیر به رختخواب رفتند، گروهی که زود به رختخواب رفتند و گروهی که الگوی خواب معمول خود را حفظ کردند. اعضای گروه دیرخوابی ساعت 2 بامداد به رختخواب رفتند و در ساعت 7:30 صبح از خواب بیدار شدند و به طور متوسط ​​37 دقیقه کمتر از گروه عادی خوابیدند. از سوی دیگر، گروه خواب زودهنگام ساعت 10:30 شب به خواب رفتند و در ساعت 7:30 صبح از خواب بیدار شدند که به طور متوسط ​​46 دقیقه بیشتر از حد معمول بود.

در طول هفته، شرکت کنندگان عادات خواب خود را در یک دفترچه یادداشت کردند و همچنین وضعیت خواب خود را با استفاده از ساعت هوشمند با استفاده از اکتی گرافی، روشی غیرتهاجمی برای ثبت دوره های فعالیت و استراحت و اندازه گیری عینی پارامترهای خواب، بررسی کردند. در ابتدا و پایان هفته، پرسشنامه‌های خواب‌آلودگی را تکمیل و تست‌های شناختی انجام دادند.

محققان در این مقاله نوشتند: «با توجه به کمبود تحقیقات در مورد اثرات روانشناختی مثبت خواب، ما مجموعه‌ای از معیارهای متداول تاب‌آوری، شکوفایی و قدردانی را در مطالعه خود گنجاندیم. این آزمون ها در ابتدا و انتهای دوره مطالعه انجام شد و در پایان از شرکت کنندگان خواسته شد در مورد چیزهایی بنویسند که از آنها سپاسگزار هستند.

نتایج نشان داد که حتی تغییرات بسیار کوچک در الگوی خواب می تواند اثرات قابل توجهی داشته باشد.

اسکالین می گوید: «ما دریافتیم افرادی که به طور متوسط ​​46 دقیقه بیشتر در شب می خوابند، احساس انعطاف پذیری، قدردانی، رضایت از زندگی و هدف بیشتری دارند. در مقابل، افرادی که به طور متوسط ​​37 دقیقه کمتر می‌خوابیدند، کاهش خلق و خو، انعطاف‌پذیری، رفاه و قدردانی را تجربه کردند.

اما تأثیر خواب تنها در بهزیستی فردی شرکت کنندگان مشاهده نشد. خواب بیشتر میل به درگیر شدن در رفتارهای اجتماعی مثبت، مانند کمک به مؤسسات خیریه و شرکت در فعالیت های اجتماعی را افزایش داد. این بدان معناست که خواب بیشتر می تواند عواقب اجتماعی گسترده تری داشته باشد.

اسکالین می‌افزاید: «اثرات خواب بیشتر بیشتر از احساس هوشیاری بیشتر در طول روز است. خوشبختانه، اگر نتایج مطالعه درست باشد، شما نیز می توانید با کمتر از یک ساعت خواب از مزایای بیشتری بهره مند شوید و این هدف کاملاً دست یافتنی به نظر می رسد.

یافته های این مطالعه در مجله Positive Psychology منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=432246

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.