سیزدهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر حسن تهرانی مقدم برگزار شد.
به گزارش ایسنا، مراسم سیزدهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر حسن تهرانی مقدم پدر صنعت موشکی ایران امشب در تالار ایوان شمس با حضور تنی چند از مردم برگزار شد.
حمیدرضا مقدم فر مشاور فرمانده سپاه در این مراسم گفت: باید بتوانیم وظیفه خود را در راستای تکریم این شهید انجام دهیم. این جلسات باید با شکوه تر برگزار شود. امروز همه محورهای مقاومت و میلیون ها مسلمان مرهون زحمات این شهید هستند. ما در این زمینه کمبود داریم و نباید سالی یک بار از شهید تهرانی مقدم یاد کنیم.
وی افزود: نیازمند شناخت و آگاهی از شخصیت شهید تهرانی مقدم هستیم. ما در کشورمان منابع مادی و انسانی زیادی داریم، اما چون بخشی از مدیریت ما مذهبی و جهادی نیست، حرکت ها کند یا متوقف می شود. باید مدل هایی مانند شهید تهرانی مقدم که صنعت موشک را ایجاد کردند، شناخت. به آنچه در صنعت خودرو داریم نگاه کنید. آیا در این شرایط نباید سبک زندگی و مدیریت شهید تهرانی مقدم را بشناسیم؟ ما باید این الگوها را بشناسیم. چه کرد که همه از سربازان پادگان گرفته تا فرماندهان ارتش او را دوست داشتند؟
در ادامه حجت الاسلام محسن عباسی ولدی کارشناس مسائل دینی در این مراسم گفت: رمز شخصیت حاج حسن تهرانی توحید اوست. زمانی که او در مرکز آزمایش موشکی قرار می گیرد، قصد دارد رویدادهای ویژه ای ایجاد کند و در آنجا می گوید. خداست. وقتی به بن بست می رسد و همه راه ها بسته می شود، ذره ای ناامیدی در این شهید نیست و این مجسمه توحید است.
و افزود: کار من پژوهشی در حوزه آموزش است. هر جا که توحید را تدریس می کردم، شهید حاج حسن تهرانی مقدم کارم را آسان می کرد چون مظهر توحید بود.
شهید طهرانی مقدم از دوران نوجوانی از زندگی پرتلاطم برخاسته و وارد عرصه جنگ، خط مقدم و جهاد شد و به جایی رسید که همه او را به عنوان پدر موشک ایران می شناسند.
محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: دانشگاه های ما در دوران جنگ تحمیلی با تردیدهایی در زمینه ظرفیت مواجه بودند. در سال 67 جمعی از دانشمندان کشور به دلیل اینکه دشمن موشک اسکاد را به سمت تهران شلیک کرده بود و بحث فناوری موشکی مطرح شد، گرد هم آمدند. شهید طهرانی مقدم دانشمند برجسته ای است که توانست سنت دستیابی به فناوری را در کشور پایه گذاری کند.
تهرانچی خاطرنشان کرد: او مدیر پروژه نبود، بلکه خالق فناوری موشک بود که نتیجه آن را در وعده های صادق 1 و 2 دیدیم. او دانشمند برجسته ای است.
طاهره عقیل دختر شهید حاج ابراهیم عقیل از فرماندهان حزب الله لبنان نیز گفت: روح بزرگ شهید تهرانی مقدم همه جای جبهه مقاومت است. ما راه این همه شهید را ادامه خواهیم داد، حتی اگر هزینه این راه زیاد باشد و ما هم شهید باشیم.
در ادامه علیرضا زاکانی نیز گفت: امروز اگر ما سرافراز هستیم و دشمن 1 یا 2 سیلی به وعده صادق به ما زد، جهاد را مدیون این شهید هستیم. شهید تهرانی مقدم آدم را تربیت می کرد. او با محبت بود. گفت روی قبرش بنویس. این قبر کسی است که آرزویش رهایی مردم از غده سرطانی اسرائیل است. مایه مباهات و افتخار ایران است و امروز توان مقاومتی منطقه در یمن، لبنان، غزه و عراق از نهال های کاشته شده توسط شهید طهرانی مقدم نمایان است.
وی ادامه داد: یک بار از موشک فاتح 110 به من گفت که ژنرال روسی به ایران موشک نداده است، چون می گوید از ما کپی می کنند. به او گفتم خودم این کار را انجام می دهم، گفت خیلی تلاش می کنم اما موفق نمی شوم. من به حضرت رضا پناه بردم و سه روز به حرم رفتم و نماز خواندم و با او دعا کردم و فکر کردم که چگونه مشکل را حل کنم. بعد از سه روز جرقه ای به ذهنم رسید و فهمیدم، ایده را اجرا کردم و موشک را ساختم. توانایی آن موشک از موشک روسی بهتر بود و در جریان صادق 2 به اهدافی در اسرائیل اصابت کرد.
در این مراسم از همسر و نوه های شهید طهرانی مقدم و فرزند شهید حاج ابراهیم عقیل تجلیل شد. همچنین کتاب سه جلدی مرد عبدی منتشر شد.
انتهای پیام