افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
2

گزارش عملکرد تخصیص بودجه تولید و اشتغال در مجلس قرائت شد

  • کد خبر : 389410
گزارش عملکرد تخصیص بودجه تولید و اشتغال در مجلس قرائت شد

به گزارش بازار، شورای اسلامی شهر در جلسه علنی روز سه شنبه 26 مهرماه در بررسی گزارش مشترک کمیسیون های اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی در زمینه عملیات به اصطلاح تبصره های تولید و اشتغال (تبصره 18) در قوانین بودجه 1400 تا 1402 […]

به گزارش بازار، شورای اسلامی شهر در جلسه علنی روز سه شنبه 26 مهرماه در بررسی گزارش مشترک کمیسیون های اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی در زمینه عملیات به اصطلاح تبصره های تولید و اشتغال (تبصره 18) در قوانین بودجه 1400 تا 1402 و در تبصره 2 قانون بودجه سال 1403 کل کشور برای تبیین وضعیت موجود در دستور کار قرار گرفت.

فاطمه مقصودی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی با قرائت گزارش این کمیسیون گفت: از دیرباز یکی از مهمترین چالش های کشور بحث تامین مالی، تولید و اشتغال بوده است، به همین دلیل در سال های اخیر سال هاست که نظام اسلامی شورا سیاست ارائه تسهیلات حمایتی با نرخ سود ترجیحی از طریق استفاده از وجوه اعتباری را پیشنهاد کرد و در قوانین بودجه سنواتی به عنوان یکی از رویکردهای خود در نظام اقتصادی – مالی ایران به تصویب رسید.

وی ادامه داد: به نظر می رسد برخلاف اهداف قانونگذار، مبالغ اختصاص یافته به بخش تولید و اشتغال قبل از سال 1400 با هدف یکپارچه سازی حمایت های تولیدی دولت از موضوع اشتغال و تامین مالی خرد و متوسط. شرکت‌ها موفق نبوده‌اند، به‌طوری‌که با توجه به گزارش‌های به‌دست‌آمده، اثربخشی تسهیلات اشتغال‌زایی اعطایی در دو دوره مذکور با ابهامات زیادی مواجه است. همچنین طی سال های 1396 و 1399 منابع محدودی برای تبصره های تولید و اشتغال تصویب شد و همین منابع محدود حداکثر تا سقف 10 درصد تخصیص یافت.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی در جمع بندی گزارش خود اظهار داشت: به منظور تامین و یکپارچه سازی منابع تولید و اشتغال در سال 1403 بر اساس مصوبه الزامی به استثنای (5) بند (الف) تبصره 2 قانون بودجه سال جاری. ، مانده و برگشت منابع مالی تسهیلات مشخص شد. هدف قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی باید تصویب و به آن منتقل شود. حساب ملی پیشبرد عدالت در خزانه داری کشور در سال ۱۳۹۵.

وی یادآور شد: بر این اساس بر اساس بررسی های انجام شده، بخشی از منابع قابل برگشت به مبلغ حدود 25 میلیارد ریال توسط نهادهای عملیاتی به حساب صندوق توسعه ملی واریز شد که علیرغم مفاد قانون. از این منابع برگشت پذیر و مانده تعهدات صندوق توسعه که مبلغ آن بالغ بر 53 میلیون دلار است توسط صندوق توسعه ملی به حساب پیشرفت دادگستری واریز نشده است، لذا انتظار می رود دیوان محاسبات به موضوع رسیدگی کند. در اسرع وقت نتایج آن را به شورای اسلامی اعلام کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=389410

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.