افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
3

گزارش تکان دهنده از بازار داغ فروش بنزین در کشور/ 362 بازدید از جایگاه در یک ماه!

  • کد خبر : 126747
گزارش تکان دهنده از بازار داغ فروش بنزین در کشور/ 362 بازدید از جایگاه در یک ماه!

در بازار آزاد بنزین قیمت ثابتی وجود ندارد و هر فروشنده به قیمتی که می خواهد بنزین می فروشد. سابقه بی پایان صف های طولانی سوخت در سیستان و بلوچستان، حوصله اهالی این استان را لبریز کرده است که انباشته شدن این صف ها تنها محدود به مرز و قاچاق سوخت نیست، بلکه بر تعداد […]

در بازار آزاد بنزین قیمت ثابتی وجود ندارد و هر فروشنده به قیمتی که می خواهد بنزین می فروشد. سابقه بی پایان صف های طولانی سوخت در سیستان و بلوچستان، حوصله اهالی این استان را لبریز کرده است که انباشته شدن این صف ها تنها محدود به مرز و قاچاق سوخت نیست، بلکه بر تعداد اندک پمپ بنزین ها نیز افزوده است. علت و شاید با افزایش فصول، مشکلات کاهش یابد.

در عین حال یکی از مصیبت های تلخ و مکرر مردم صبور سیستان و بلوچستان وجود صف های طولانی گاهی چندین کیلومتری برای خرید بنزین و گازوئیل است. قاچاق سوخت و نبود پارکینگ دو عامل مهم در این شرایط است. رشته.

صف هایی که نه با سرمای زمستان و نه گرمای تابستان نمی خواهند کوتاه شوند و هر روز بر طولشان افزوده می شود و باعث گلایه مردم منطقه و البته مسافرانی شده که این منطقه را انتخاب کرده اند. به عنوان مقصد سفر

به گفته برخی از رانندگان برای سوخت گیری باید 3 تا 4 ساعت در این صف ها سپری شود و این در شرایطی رخ می دهد که بازار قاچاق سوخت رونق گرفته و قاچاقچیان و دلالان سوخت به شدت دست به کار شده اند و به عده ای می فروشند. هزینه ها تغییر کرده است.

گواه این موضوع، بازار داغ بنزین فروشی رایگان در کنار پمپ بنزین هاست، بازاری که قیمت ثابتی در آن وجود ندارد و هر فروشنده ای بنزین را به قیمتی که می خواهد می فروشد، جالب ترین نکته قیمتی است که دلال ها برای خرید آن پیشنهاد می کنند. سهمیه بنزین در اینها کارت سوخت است بنابراین حاضرند برای هر لیتر سهمیه بنزین بیش از پنج هزار تومان بپردازند.

اگرچه برای حل این مشکل راهکار مسئولان شناسایی و ابطال کارت سوخت مهاجران و تجهیز پمپ بنزین به دوربین نظارت تصویری آنلاین برای جلوگیری از تخلف بود، اما این وضعیت همچنان ادامه دارد و هر روز صف های بنزین شلوغ می شود. نسبت به روز قبل .

این در حالی است که سهمیه بنزین خودرو داران در سیستان و بلوچستان ماهیانه 60 لیتر یارانه ای و 150 لیتر آزاد است و در چند متری تمام پمپ بنزین ها با قیمت آزاد 20 لیتری 400 هزار تومان به فروش می رسد.

362 بازدید از سایت در یک ماه!

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی زاهدان، قاچاق سوخت را یکی از عوامل اصلی ایجاد صف های طولانی عنوان کرد و اظهار داشت: عوامل زیادی در این امر دخیل هستند که اگر هر یک از متولیان به درستی نقش خود را ایفا کنند، نخواهیم کرد. شاهد این باشیم مشکل بود.

قربانعلی مردانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در حال حاضر 170 پرونده در حال رسیدگی است که در این میان یک دستگاه پژو در یک ماه 362 بار به پمپ بنزین مراجعه کرده و سوخت گیری کرده که باعث ایجاد صف های طولانی می شود و از سوی دیگر بارها نیز به پمپ بنزین مراجعه کرده است. همکاران ما مورد تهدید و ضرب و شتم قرار گرفته اند و در این زمینه سایر بازیگران نیز باید به وظیفه خود عمل کنند.

وی افزود: برای برخی از تریلرها و کامیون ها بارنامه رسمی صادر می شود، اداره حراست باید نظارت و بررسی کند که چرا به خودرویی که نمی تواند مسیر سوخت گیری را طی کند مطابق با آن بارنامه دریافت سوخت تعیین شده است، ضمن اینکه عملکرد و کار نمی کنند؛ این عناصر در تشکیل یک دم بلند دخالت می کنند.

مردانی با تاکید بر اینکه اگر همه نهادهای درگیر نقش خود را به درستی ایفا کنند، ادامه داد: با باز شدن مرز، قیمت هر 20 لیتر محصول در سیستان و بلوچستان به 500 هزار تومان می رسد که شرایط ویژه این استان است.

به گفته وی، یک سری شرایط در سیستان و بلوچستان فراهم شده است و این اتفاق می افتد. در غیر این صورت، همیشه صف های طولانی ایجاد نمی شود، به عنوان مثال، در روز اول ماه، زمانی که کارت ها بارگذاری می شوند، این به طور برجسته رخ می دهد.

مردانی با بیان اینکه معضل سوخت در سیستان و بلوچستان معیشت عده ای شده است، تاکید کرد: در مجتمع پخش فرآورده های نفتی زاهدان روزانه سه میلیون و 300 هزار لیتر بنزین در کامیون های تانکری توزیع می شود. وظیفه ما تامین محصول است نه ایجاد صف. برای کنترل آن باید همه اعضای کمیسیون کالا، قاچاق و ارز دست به کار شوند.

در منطقه زاهدان 72 جایگاه CNG فعال و 2 جایگاه CNG وجود دارد و افزود: 8 جایگاه CNG با تجهیزات دولتی، 5 جایگاه CNG با تجهیزات شخصی و 14 جایگاه مایعات نیز در حال بهره برداری است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی زاهدان تاکید کرد: اگر برخی جایگاه ها پیشرفت فیزیکی پایینی داشته باشند به آنها تذکر داده می شود و در صورت دریافت سه اخطار حذف می شوند. به عنوان نمونه می توان به سمت واگذاری به سازمان همیاری زاهدان یا برخی سمت های واگذار شده به شهرداری ها اشاره کرد.

منبع: روزنامه

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=126747

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.